Αναζήτηση Dali - Teufel

georgiou.cr

New member
22 February 2009
97
Καλημέρα σε όλους. Περιμένω σύντομα έναν ΗΚ255 από Γερμανία και ψάχνω ηχεία για να τον ταιριάξω. Μετά από μια πρώτη έρευνα αγοράς στο Media Market μου άρεσαν τα Dali Consept 6 με το πρώτο άκουσμα. Άκουσα και τα Bose 10 iv ,Wharfedale Diamond 8, κάποια KEF τα οποία ήταν φανταστικά αλλά κοστίζαν 1300Ε, τα Roister, και τα crystal Audio. Στο Media Market μου ζήτησαν 800Ε για τα DALI με μικρά περιθώρια προς τα κάτω. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει που να κοιτάξω για μια ιδιαίτερα καλή τιμή (στο εξωτερικό μάλλον) για τα DALI?Να συμπληρώσω ότι τα θέλω 50% για μουσική και 50% για ταινίες.
Επίσης μέσω του forum ανακάλυψα τα Teufel σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές από Γερμανία. Υπάρχει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και πιστεύει ότι τα Teufel consept R (ή κάποια άλλη σειρά στα χρήματα αυτά) είναι καλύτερα ηχεία για τον ΗΚ255 από τα Dali ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :-)

Μιας και ειχα τα Dali που θες σου λεω οτι ειναι πολυ καλα και τιμια ηχεια για την κατηγορια τους. Η τιμη ειναι υψηλη. Αν δεις στο Σκρουτζ θα δεις χαμηλωτερες τιμες. Για παραδειγμα εδω 445 .

Mr rebelos ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. 445E βλέπω ότι έχουν τα 2. Η τιμή που πήρα στο media market ήταν για 4 ηχεία και το μπροστινό. Από εξωτερικό καμία καλύτερη τιμή πουθενά έχεις υπόψη?

Να υπόθέσω ότι δεν αγοράζει κανείς από εξωτερικό (ebay) για να με βοηθήσει στην αναζήτηση των Dali Consept 6 ή αυτού του budget ηχείων?

Απάντηση: Re: Αναζήτηση Dali - Teufel

Να υπόθέσω ότι δεν αγοράζει κανείς από εξωτερικό (ebay) για να με βοηθήσει στην αναζήτηση των Dali Consept 6 ή αυτού του budget ηχείων?

Στο ebay δεν ειναι και τοσο ευκολο να τα βρεις. Γενικα σπανια εχω δει dali στο ebay. Nομιζω οτι δεν θα βρεις μεγαλες διαφορες σε σχεση με εξω.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση Dali - Teufel

Mr rebelos ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. 445E βλέπω ότι έχουν τα 2. Η τιμή που πήρα στο media market ήταν για 4 ηχεία και το μπροστινό. Από εξωτερικό καμία καλύτερη τιμή πουθενά έχεις υπόψη?

445 εχουν τα 2 concept 6. Γυρω στα 130 εχει το κεντρικο και προφανως σου δινουν για πισω το concept 1 που εχει 120 περιπου το ζευγαρι. Αρα και παλι ακριβα στο εδιναν εκτος και αν πισω ηταν αλλα ηχεια (που δεν νομιζω).