Παιδια εχω ένα συστηματάκι 5.1 με ενισχυτη ΑV Denon x3000 κ με μπροστινά ηχεια zensor 7 σε χωρο
περιπου 20 τετρ/κά.Μπορει να φαινονται μεγαλα για τον χωρο αλλα προσωπικα μου ακουγονται
καλα χωρις μπουμαρισματα.Σκεφτομαι να προσθέσω δικαναλο με ht passthrough για να οδηγεί
τα μπροστινά zensor 7 μονο για να ακουω μουσική (stereo) γιατι νοιωθω τα ηχεια
οτι δεν τους επαρκεί το ρευμα του AV για να παιξουν καλά κ οτι εχουν δυνατοτητες πολυ περισσοτερες.
Eχω σκεφτει να πάρω τον δικαναλο Denon pma-1510.
Ποια η γνωμη σας,θα είναι αισθητή η διαφορά του ήχου στη μουσική αν παίξουν τα zensor 7
με τον δικάναλο denon pma-1510 σε σχεση με τον Denon x3000 που παιζουν τωρα?
Εχετε να μου προτεινεται καλυτερο δικαναλο με ht passthrough αντι του denon pma 1510 που να ταιριαζει
καλυτερα με τα zensor 7 μεχρι 900 ευρω maximum?
περιπου 20 τετρ/κά.Μπορει να φαινονται μεγαλα για τον χωρο αλλα προσωπικα μου ακουγονται
καλα χωρις μπουμαρισματα.Σκεφτομαι να προσθέσω δικαναλο με ht passthrough για να οδηγεί
τα μπροστινά zensor 7 μονο για να ακουω μουσική (stereo) γιατι νοιωθω τα ηχεια
οτι δεν τους επαρκεί το ρευμα του AV για να παιξουν καλά κ οτι εχουν δυνατοτητες πολυ περισσοτερες.
Eχω σκεφτει να πάρω τον δικαναλο Denon pma-1510.
Ποια η γνωμη σας,θα είναι αισθητή η διαφορά του ήχου στη μουσική αν παίξουν τα zensor 7
με τον δικάναλο denon pma-1510 σε σχεση με τον Denon x3000 που παιζουν τωρα?
Εχετε να μου προτεινεται καλυτερο δικαναλο με ht passthrough αντι του denon pma 1510 που να ταιριαζει
καλυτερα με τα zensor 7 μεχρι 900 ευρω maximum?