Αναζήτηση ενεργών ηχείων για δώρο

Οχι, δεν στραβωνει καθολου, ειδικα αν ειναι ανοικτη και η οθονη
(στην φωτο φαινεται μονο τοσο εντονο)

Υγ. Χαμηλα την εχω... Τα ματια μου ειναι περι τα 10 εκατοστα κατω απο το πανω της μερος. τα ηχειακια ειναι καπως χαμηλα...

Που μπορώ να βρω κι εγώ τέτοιες βάσεις για τα δικά μου; Θέλω να τα ανεβάσω καμιά 15αριά-20πόντους;

Dalanik sorry για το hijack φίλε.

Τα Α2 είναι πολύ καλά. Αλλά να προσθέσεις και τις βασούλες τους ώστε να στραφούν τα τουίτερ προς τα επάνω. Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις δυο τριποδάκια (από αυτά που είχε ο "Ήχος" το καλοκαίρι δώρο) για να σηκωθούν πιο ψηλά.

Οχι, δεν στραβωνει καθολου, ειδικα αν ειναι ανοικτη και η οθονη
(στην φωτο φαινεται μονο τοσο εντονο)

Υγ. Χαμηλα την εχω... Τα ματια μου ειναι περι τα 10 εκατοστα κατω απο το πανω της μερος. τα ηχειακια ειναι καπως χαμηλα...

ρε τους αλλαξες λεντάκια? μπακουριές? :p

Dalanik, αν σε ενδιαφέρει ο ηχος και οχι τοσο το design, τοτε τα fostexακια ειναι αλλου!! 3 χρόνια μετά και δεν τα χορταίνω.

DSC_6261 (Small).JPG

Σάκη με μπέρδεψες...
Ποια fostex είναι αυτά? Εγώ για τα pm0.4d αναφέρομαι, σαν αυτά που ανέβασε και ο Ντίνος.
πάντως τα δικά σου δεν έχουν led :afro:

(30% design - 70% ήχος, το πάω και ελπίζω να πέσω μέσα στα γούστα του συναδέλφου. Έτσι κι αλλιώς απο την ώρα που ανέλαβα, τον έχω στη κατήχηση... λολ)

Re: Απάντηση: Αναζήτηση ενεργών ηχείων για δώρο

Σάκη με μπέρδεψες...
Ποια fostex είναι αυτά? Εγώ για τα pm0.4d αναφέρομαι, σαν αυτά που ανέβασε και ο Ντίνος.
πάντως τα δικά σου δεν έχουν led :afro:

(30% design - 70% ήχος, το πάω και ελπίζω να πέσω μέσα στα γούστα του συναδέλφου. Έτσι κι αλλιώς απο την ώρα που ανέλαβα, τον έχω στη κατήχηση... λολ)

τα pm0.4d. ειναι αλλα η προηγούμενη γενιά που ειχε μπροστα τα bass reflex (γιαυτό παίρνουν και πιο πολύ κολλημα στον τοίχο). Σε παρακαλώ πολύ, ακου δεν εχουν led! φυσικά και εχουν, αλλα δεν βγαζει ματι! :p

Η απόφαση πάρθηκε και έγινε η παραγγελία, ως εξής:

1) PreSonus Eris 5

Untitled-1.png

2) CA DacMagic XS
DacMagic-XS.jpg

3) Inakustik Premium 3.5mm Jack-RCA audio cable
004100015.jpg

Σύνολο 412 .

+++
Για την ιστορία...

Επιλέχθηκε 5άρι (5.25" είναι το eris) για να γεμίσει λίγο το μικρό δωμάτιο και σε μη nearfield ακροάσεις (λογικά θα εξετάσει ο κάτοχος και προσθήκη μικρού sub). Επίσης ελπίζω ότι ο Σπύρος δεν κουφάθηκε ακόμα (συνηγόρησε και το silk / smooth tweeter... τα ηχεία δεν τα ήξερα καθόλου μέχρι να τα προτείνει ο Σταύρος). Σημαντικά στοιχεία του eris και οι επιλογές ρύθμισης αναλόγως της τοποθέτησης και mid/high tuning (κυρίως το μεταβλητό gain στα πριμα)
Απορρίφθηκαν τα fostex λόγω εμφάνισης και υποψίας πιο "μόνιτορ" ήχου, τα reveal λόγω εμφάνισης και τα AudioEngine A5+ λόγω τιμής.

Για dac/volume, επιλέχθηκε το DacMagic XS λόγω ψηφιακού volume, μεγέθους/φορητότητας και ΕSS9023 το οποίο γνωρίζω και εμπιστεύομαι... ελπίζω να μην την πατήσω λόγω τροφοδοσίας του που είναι ευαισθητούλι. Geek και ifi nano ήταν οι άλλοι δύο υποψήφιοι, κομματάκι ακριβότεροι και αχρείαστες οι υψηλότερες αναλύσεις.

Kαλώδιο τυπικό / οικονομικό / δίδεται ως έξτρα δώρο με το dacmagic (προσφορά συγκεκριμένου καταστήματος)

+++
Αν τα παραλάβω έγκαιρα ίσως να έχω ευκαιρία για μια δοκιμή, οπότε θα γράψω εντυπώσεις.

Με γειά ! του φίλου σου ... να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται, που κάνεις και τέτοια ωραία δωράκια ... τα δικά μου 4.5 είναι πολύ μαλακά και γλυκόηχα... τώρα που έστρωσαν πραγματικά δεν παίζονται ....ίδιος και καλύτερος θα είναι [φαντάζομαι] και ο χαρακτήρας των μεγάλων ...

ΜΕΓΕΙΕΣ, πολυ ωραιο πακετο

(το dacmagic απο που και ποσο αν επιτρεπεται?)

Ευχαριστώ παιδιά (εκ μέρους του συναδέλφου :ADFADF1:)
Ομαδικό είναι το δώρο, οπότε υπήρχε η δυνατότητα για κάτι "καλό" (ελπίζω)

(Ντίνο σου στέλνω pm και όποιος άλλος θέλει ας μου πει με pm, για να μην αναφέρουμε μαγαζιά δημόσια)

Ευχαριστώ παιδιά (εκ μέρους του συναδέλφου :ADFADF1:)
Ομαδικό είναι το δώρο, οπότε υπήρχε η δυνατότητα για κάτι "καλό" (ελπίζω)

(Ντίνο σου στέλνω pm και όποιος άλλος θέλει ας μου πει με pm, για να μην αναφέρουμε μαγαζιά δημόσια)

Αμα τα ακουσεις τελικα και ειναι αυτο που περιμενες, θυμησου οτι ερχονται Χριστουγεννα :2thumb22sup:

Να ρωτήσω παρακαλώ,

αν το κατάλαβα καλά από το dac θα πάει το σήμα στα ενεργά. Και εφόσον είναι τα 5 που δεν έχουν έξοδο ακουστικών αν τυχόν θέλει να βάλει ακουστικά θα πρέπει να βγάζει από το dac τα ηχεία και να βάζει τα ακουστικά, σωστά;
Το volume που έχει το dac πως θα παίζει; θα είναι στο τέρμα και θα χρησιμοποιεί το ρυθμιστικό των ηχείων ή ανάποδα; ή δεν παίζει ρόλο;
Αν βάλει κάποιος μετά το dac τα eris 4.5 ώστε να έχει άμεσα πρόσβαση σε έξοδο ακουστικών τότε το ακουστικό αποτέλεσμα στα ακουστικά θα είναι το ίδιο όπως αν τα έβαζε κατευθείαν στο dac; η ρύθμιση της στάθμης στα ακουστικά θα γίνεται από το dac ή το ηχείο;

Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί μου αρέσει πολύ η ιδέα του dac με τα 4.5 ή κάποιος άλλος αντίστοιχος συνδυασμός για χρήση σε mac mini για ήχο στο γραφείο.

Edit: Επίσης αν τα ακούσεις προσπάθησε σε παρακαλώ να αξιολογήσεις αν βγάζουν θόρυβο, σφύριγμα ή κάτι τέλος πάντων που να σε υποψιάζει ότι μπορεί να είναι παράσιτα από δίκτυο ή κάτι άλλο.

Last edited: