Αναζήτηση εξωτερικού 3D blu ray driver?

g_kourk

Senior Member
30 January 2012
379
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Ψάχνω για εναν εξωτερικό 3D blu ray driver όπου το ιδανικό θα ήταν να συνδέεται άμεσα στην τηλεόραση, αν όμως δεν είναι εφικτό τότε τον συνδέω με τον υπολογιστή. Η χρήση θα είναι για την αναπαραγωγή ταινιών. Το κόστος θα ήθελα να είναι όχι περισσότερο από 100 ευρώ.
Κάνω και εγώ έρευνα αλλά έχω μπερδευτεί πώς ξεχωρίζουμε ποτέ κάποιος driver μπορεί να αναπαράγει 3D και ποτέ όχι.
Κάποιοι το επισημανουν βέβαια.. Αλλά διαβάζοντας βλέπω ότι μάλλον όλοι το κάνουν; Κάποιος που γνωρίζει να με διαφωτίσει;

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Ψάχνω για εναν εξωτερικό 3D blu ray driver όπου το ιδανικό θα ήταν να συνδέεται άμεσα στην τηλεόραση, αν όμως δεν είναι εφικτό τότε τον συνδέω με τον υπολογιστή.

Να το συνδέσεις απευθείας στην TV δεν γίνεται γιατί χρειάζονται και το απαραίτητο λογισμικό για να δουλέψουν.

Η χρήση θα είναι για την αναπαραγωγή ταινιών. Το κόστος θα ήθελα να είναι όχι περισσότερο από 100 ευρώ.

Ελλάδα δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα της προκοπής σε λογική τιμή.
Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις εξωτερικό. Το Amazon.co.uk έχει μεγάλη ποικιλία.
Πάντως με τα λεφτά που έχεις σκοπό να χαλάσεις μπορείς να πάρεις και καλό burner πχ Samsung.

Κάνω και εγώ έρευνα αλλά έχω μπερδευτεί πώς ξεχωρίζουμε ποτέ κάποιος driver μπορεί να αναπαράγει 3D και ποτέ όχι.
Κάποιοι το επισημανουν βέβαια.. Αλλά διαβάζοντας βλέπω ότι μάλλον όλοι το κάνουν; Κάποιος που γνωρίζει να με διαφωτίσει;

Οποιοδήποτε BluRay drive 2x παίζει 3D, επομένως σχεδόν όλα εκτός από τα παρά πολύ πρώτα drive σου κάνουν.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το αναφέρουν ξεχωριστά.

Last edited:
κατατοπιστικοτατος σε ευχαριστω πολυ!!

αλλη μια απορια προς λυση :)
επειδη εχω συστημα ηχου 9.1 πρεπει να βρω εναν driver o οποιος θα μπορει να υποστηριξει αυτα τα φορματ ηχου οπως dolby surround etc η δεν εχει σχεση με τον driver?

Θα στείλεις κανονικά από το PC το φορμά που είναι γραμμένο στη ταινία και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το μηχάνημά σου.