Αναζητηση φωτογραφικης μηχανης

Fotis1993drama

New member
8 December 2009
9
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε να μου προτεινεται ιδεες για μια καινουρια φωτογραφικη μηχανη...Διαθετω μεχρι 150 ευρω πανω κατω, ξερω δεν ειναι πολλα αλλα στις μερες μας πολλα ειναι...Απο ο.τι καταλαβατε ειμαι ερασιτεχνης.Η καμερα θα ηθελα να ειναι καλη σε ολους τους τομεις (ποιοτητα φωτογραφιας,μεγαλη αναλυση 8-10mp, καλη ληψη βιντεο).:-) :singer:

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον:SFGSFGSF::flute::flute::flute::flute:

φώτη θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε προσβλητικό το δεύτερο μήνυμά σου. Ειλικρινά. Μπήκες για πρώτη φορά χθες, ζήτησες βοήθεια, χωρίς μάλιστα να δεις αν στα άλλα θέματα γίνονται προτάσεις που σε καλύπτουν και μετά μας χλευάζεις ή μας κοροιδεύεις.

Ειλικρινά ρίξε μια ματιά στις προτάσεις στα άλλα πρόσφατα θέματα, κι αν δεν καλυφθείς, εδώ είμαστε...

Κοιτα καποια απο τα εισαγωγικα μοντελα της canon,εχουν καλη και τιμια αποδοση στον τομεα της φωτογραφιας,αν και απο βιντεο θα σε γελασω.

Συγγνωμη που δε σου προτεινω συγκεκριμενα μοντελα,αλλα εχω σταματησει να ασχολουμαι με το τι βγαζει η καθε εταιρια καθε εξαμηνο πλεον.

Πριν αγορασεις μηχανη θα σου προτεινα να μπεις στο imaging resource,και να πας στη μηχανη που θες και να κοιταξεις και τη διαρκεια μπαταριας,που ειναι σημαντικο χαρακτηριστικο.

Ο λόγος που δεν σου έχουμε προτείνει κάποια μηχανή σε αυτά τα χρήματα είναι διότι πολύ απλά δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει μηχανή στα 150 ευρώ με άριστη ποιότητα φωτογραφία και καλό HD βίντεο. Και δεν υπάρχει καλά καλά ούτε στα 400 ευρώ.