Αναζήτηση για Blower

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Έψαξα στο forum για Blower (όχι μπουκάλι με αέρα αλλά συσκευή που να λειτουργεί με ρεύμα) αλλά δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα που να εμπορεύετε τέτοιες συσκευές ?

Το χρησιμότερο ηλεκτρικό εργαλείο... Εχω ένα Ryobi...
Στα καταστήματα με ηλεκτρικά εργαλεία θα βρεις φτηνά (35 Ε) ανώνυμα και ακριβά (135 Ε) επώνυμα... Προτίμησε το επώνυμο και κατα προτίμηση Makita (το πλέον ακριβό), Ryobi, Bosh, B&D γιατί θα το χρησιμοποιείς πολύ πιό συχνά απ'ότι φαντάζεσαι αν ξέρεις ότι υπάρχει...
Α, και ποτέ μην το χρησιμοποιείς μέσα στο σπίτι...

Ενα κατάστημα που πριν 1 χρόνο είχε Makita αλλά και φτηνότερα είναι στην διασταύρωση Καβάλας και Ιεράς Οδού, από την πλευρά του Περιστερίου... Απέναντι απο το MediaMarkt δηλαδή...
(Ευκαιρία γιά βόλτα ΚΑΙ στο MediaMarkt...)

Last edited:
Αν το θέλεις για περιστασιακή χρήση , πάρε φθηνό κινέζικο με 20Ε , τουλάχιστον αυτά που είχα εγώ στο μαγαζί μου δεν έβγαλαν προβλήματα .Θα βρεις σίγουρα σε καταστήματα ηλεκτρικών εργαλείων.

Εγω εχω παρει εδω και 2 μηνες απο το Praktiker ενα με 15 ευρω και λειτουργει κανονικοτατα. Μαλιστα το ειδα και εχθες παλι που πηγα και υπαρχει ακομη στο καταστημα στην Πειραιως. Ειναι Ελληνικης κατασκευης.

Έχω ένα RYOBI με ελεγχόμενη ταχύτητα από τη σκανδάλη και είναι φανταστικό.
Μπορεί να φυσάει απαλά ή να ξεσηκώσει τα πάντα.
Είναι όμως ακριβό.
Εγώ το πήρα για να φυσάω τα κάρβουνα στην ψησταριά.

Το δικό μου RYOBI δουλεύει και σαν τηλεκοντρόλ πόρτας από τα 5m+ άμα λάχει να'ουμ...

Re: Απάντηση: Αναζήτηση για Blower

Έχω ένα RYOBI με ελεγχόμενη ταχύτητα από τη σκανδάλη και είναι φανταστικό.
Μπορεί να φυσάει απαλά ή να ξεσηκώσει τα πάντα.
Είναι όμως ακριβό.
Εγώ το πήρα για να φυσάω τα κάρβουνα στην ψησταριά.

Αν το βάλεις στο δυνατό θα χάσεις τα κάρβουνα και την σχάρα μαζί LOL

Re: Απάντηση: Αναζήτηση για Blower

Εγω εχω παρει εδω και 2 μηνες απο το Praktiker ενα με 15 ευρω και λειτουργει κανονικοτατα. Μαλιστα το ειδα και εχθες παλι που πηγα και υπαρχει ακομη στο καταστημα στην Πειραιως. Ειναι Ελληνικης κατασκευης.

Αν το θέλεις για περιστασιακή χρήση , πάρε φθηνό κινέζικο με 20Ε , τουλάχιστον αυτά που είχα εγώ στο μαγαζί μου δεν έβγαλαν προβλήματα .Θα βρεις σίγουρα σε καταστήματα ηλεκτρικών εργαλείων.

Η διαφορά τους με τα επώνυμα είναι στην μέγιστη ισχύ, στην ρύθμιση ισχύος, στην αντοχή στο χρόνο, στα ανταλλακτικά και στα αξεσουάρ (μπορούν να δουλέψουν και σαν ηλ.σκούπες με εναλλαγή εισόδου-εξόδου)

Ειδικά στο καθάρισμα του εσωτερικού των PCs, των κλειστών τροφοδοτικών του PC και των hi-fi τα blowers δεν παιζονται... Γιά να μην πώ για το εσωτερικό καθάρισμα του αυτοκινήτου...

Στον Κατουμά στο Περιστέρι δεν έχει.
Εκτός από Praktiker έχει κανείς υπόψη του αλλού ?