Αναζητηση για regulated power supply

Εχμ...
Θα κάτσεις να σφάξεις το Cambridge και να παρακάμψεις τη τροφοδοσία του;
Γιατί ο μετασχηματιστής του είναι κάτω (αυτό που βάζεις στη πρίζα) και το τροφοδοτικό του στην πλακέτα πάνω...

Συγκεκριμένα το τροφοδοτικό του είναι κάτω αριστερά στη photo...

640p.jpg

(Ωχ... Κάτσε να δεις που του τη χάλασα τώρα... :bigcry:)

Κακε ανθρωπε... χαχαχα
Η αληθεια ειναι οτι δεν με εκανες και τον πιο χαρουμενο ανθρωπο του κοσμου :bang: , αλλα καθε εμποδιο για καλο.
Δεν ηθελα να "πειραξω" την πλακετα του phono, αλλα θα την μελετησω λιγο και αν ειναι σχετικα ευκολο το χεριασμα μαλλον θα το προσπαθησω και οτι γινει. (το πολυ πολυ να σπευσω να επιλεξω καποιο απο τα σχεδια phono που λεω πιο πριν) :Banane0:

Συνονόματε αν θες πέρνα από δω να ακούσεις το δικό μου με LM και με Salas να δεις μόνοσου αν αξίζει τον κόπο.

Στελιο επιφυλασομαι, αληθεια το σχηματικο του phono μου που το βρηκες;
Να του ριξω και εγω μια ματια.

μαλλον θες κατι τετοιο, ρίξε μια ματιά:

http://www.audiocominternational.com/product_info.php?products_id=33

το εχω παρει για το κινεζακι (κι ακόμα δεν έχω αξιωθεί...)

Οντως καλα φαινονται αλλα οχι για 70 euro, after all θελω να τα φτιαξω ολα μονος :award:

Και βεβαια ακομα και αν δεν πετυχει με το phono εχω και το κινεζακι να περιαραματιστω με το τροφοδοτικο του.:marchmellow:

Απο οτι βρηκα εδω βεβαια οι τροφοδοσιες "πατανε" στις R11 --> +18V και R25 --> -18V για το αριστερο καναλι και R50 --> +18 και R75 --> -18V για το δεξι, οποτε ισως να μπορω να παρακαμψω το τροφοδοτικο και να δωσω απ'ευθειας εκει, εκτος βεβαια αν εχω ξεχασει τιποτα...
Αν ευρισκα ολοκληρο το σχηματικο με το τροφοδοτικο του μαλλον θα ηταν ακομα πιο ευκολο.