Αναζήτηση για στρώμα ύπνου

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Ο κανόνας λέει αλλαγή του στρώματος κάθε 10 χρόνια,
ανεξαρτήτως κόστους και μάρκας.

Αρκετά μαγαζιά, αυτή την περίοδο εχουν εκπτώση 40-60% στα στρώματα.
ϊσως ειναι η κατάλληλη στιγμή

έχει ψάξει κανεις το θέμα στρώμα ύπνου;
δεν με ενδιαφέρει το luxury αλλα ο καλύτερος ύπνος
να μην πονάει το σωμα μας όταν ξυπνάμε το πρωι.

ποιες μάρκες θεωρούνται καλές;
ποιες δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε;
ποιο ειναι (αν υπάρχει) το sweet spot στο value for money για ένα διπλό στρωμα 180 ή 200;
περίπου πόσο να υπολογίζω;

Με σοβαρο προβλημα μεσης και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα - και το απολαμβανω - σε στρωμα ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ-. Το υλικο λεγεται latex. Αυτο τον τυπο στρωματος θα το βρεις σε πολλες μαρκες.

Ναι είναι ωραίο.
Αλλά και 5 εκ. latex πάνω από ανεξάρτητα ελατήρια είναι επίσης καλό. Και λιγότερο ζεστό.

Συμφωνώ με τα δέκα χρόνια. Τα έχει παιξει και το δικό μου (7+ χρόνια). Όταν την πέφτω νιώθω σαν να έχω το κεφάλι προς τα κάτω.
Βλέπω τα mediastrom που έχουν καλές εκπτώσεις και σκέυτομαι να πάρω ένα. Να μη πάρω με ελατήρια λέτε? Τα λατέξ κάνουν βούλιαγμα?

Υπήρχε και ένα θέμα παλιά με ανατομικά στρώματα..

το βρήκα http://avclub.gr/forum/showthread.p...E%BC%CE%B5%CF%82?highlight=%F3%F4%F1%FE%EC%E1

Τα γυρνάτε τα στρώματα νοικοκύρηδες μου κάθε εξάμηνο;
Τα κοπανάνε καθόλου - με το δεν θυμάμαι πως το λένε - που και που;

Το δικό μου 12 χρόνια τώρα είναι ακόμα ντουρο

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Μεγάλο ρόλο παίζουν και οι τάβλες κάτω απο το στρώμα.
Αν αυτές πήραν την κατιούσα τότε κανένα στρώμα δεν κάνει δουλειά.

Τα γυρνάτε τα στρώματα νοικοκύρηδες μου κάθε εξάμηνο;
Τα κοπανάνε καθόλου - με το δεν θυμάμαι πως το λένε - που και που;

Το δικό μου 12 χρόνια τώρα είναι ακόμα ντουρο

εγω γνωρίζω οτι θελει κάθε μήνα ή το πολύ κάθε 3μηνο.
φίλος γιατρός, με ενημέρωσε, οτι ανεξαρτήτου κόστους και μάρκας,
το στρώμα θέλει αλλαγή κάθε 10 χρόνια.
γι'αυτό και οι μεγάλες εταιρίες, δίνουν μέχρι 10 χρόνια εγγύηση και όχι εφ' όρου ζωής.

εγω γνωρίζω οτι θελει κάθε μήνα ή το πολύ κάθε 3μηνο.
φίλος γιατρός, με ενημέρωσε, οτι ανεξαρτήτου κόστους και μάρκας,
το στρώμα θέλει αλλαγή κάθε 10 χρόνια.
γι'αυτό και οι μεγάλες εταιρίες, δίνουν μέχρι 10 χρόνια εγγύηση και όχι εφ' όρου ζωής.
Φαντάζεσαι οι εταιρείες να τα πούλαγαν με εγγύηση εφ όρου ζωής; θα είχαν φαληρισει...

Τι επιβάρυνση έχει το δικό μου που είμαι 100 κιλά μοσχάρι, σε σχέση με το δικό σου που είσαι 75 κιλά άνθρωπος;

Επίσης, τι ζόρι τραβάει του Δήμητρη παραπάνω που από κάτω έχει ταυλες ξύλινες σε σχέση με του Ευάγγελου που έχει υπόστρωμα με αφρολέξ;

Τέλος είναι το ίδιο ένα που είναι 30 πόντους με ένα που ειναι 16?

Θελω να πω, ότι είναι πολλές οι παράμετροι.

Η ξαδέρφη μου Λουκία ας πούμε που δουλεύει νύχτα με το ποδια ανοιχτα, έχει ένα φτηνό και το αλλάζει κάθε εξάμηνο (αλλά μιλάμε για επαγγελματία, φιλικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση)

Φαντάζεσαι οι εταιρείες να τα πούλαγαν με εγγύηση εφ όρου ζωής; θα είχαν φαληρισει...

Τι επιβάρυνση έχει το δικό μου που είμαι 100 κιλά μοσχάρι, σε σχέση με το δικό σου που είσαι 75 κιλά άνθρωπος;

Επίσης, τι ζόρι τραβάει του Δήμητρη παραπάνω που από κάτω έχει ταυλες ξύλινες σε σχέση με του Ευάγγελου που έχει υπόστρωμα με αφρολέξ;

Τέλος είναι το ίδιο ένα που είναι 30 πόντους με ένα που ειναι 16?

Θελω να πω, ότι είναι πολλές οι παράμετροι.

Η ξαδέρφη μου Λουκία ας πούμε που δουλεύει νύχτα με το ποδια ανοιχτα, έχει ένα φτηνό και το αλλάζει κάθε εξάμηνο (αλλά μιλάμε για επαγγελματία, φιλικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση)

Μήπως να ρωτήσουμε την Λουκία που ειναι επαγγελματίας, με φιλικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση, να μας προτείνει ένα οικονομικό στρώμα;
μετά απο τόσες αλλαγές στρωμάτων κάτι θα γνωρίζει :p

επειδή έτυχε πέρυσι να δοκιμάσω media strom και elite strom, μου άρεσαν τα elite περισσότερο

Μedia strom εδώ και περίπου 5 χρόνια ,ικανοποιημένος
Βέβαια υπάρχουν στην συγκεκριμένη εταιρία περίπου 5-6 τύποι στρωμάτων με ελατήρια και με μεγάλες διαφορές στην <ξάπλα> και φυσικά στις τιμές Διπλά ψαλίδια -ανεξάρτητες αναρτήσεις -αντιστρεπτικές ,κοκ ....

Έμαθα κάτι άλλο πρόσφατα. Ότι οι συνηθισμένες τάβλες με κενά (κυρίως αν είναι κυρτές) που έχουν πολλά κρεβάτια χαλάνε τα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια. Μένει ένα ελατήριο πάνω στην τάβλα, το διπλανό στον αέρα και με τον καιρό χαλάνε.

Εγώ είχα Grecostrom και ξαναπήρα Grecostrom. Νομίζω ότι έχει πολή καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Αλλά οι προσφορές της Media αυτές τις μέρες είναι πολύ δελεαστικές.

Εμείς έχουμε media strom optimum (gold η platinum δεν θυμάμαι) και δεν ξέρω τι καλύτερο μπορεί να περιμένω από στρώμα. Ένα χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορείς να χοροπηδας στην μια μεριά και στην άλλη να μην κουνιέται καθόλου... Για όποιον δεν κοιμάται μόνος αυτο

λάθος στρώμα διάλεξες..

για όσους κοιμούνται με την ίδια παρέα εδώ και χρόνια,
θα πρεπει απο την μία μεριά να χοροπηδάς και απο την άλλη μεριά, να πετάει τον άλλο στον ακάλυπτο.
όποιος προλάβει..
:p