αναζητηση ηχειων 5.1

sotiris36

New member
17 June 2016
13
καλησπερα. πρωτα απ ολα συγνωμη αν δεν ειναι το σωστο σημειο που ποσταρω αυτη την ερωτηση αλλα δεν βρηκα αλλο σημειο.
θα ηθελα να ρωτησω λοιπον τις γνωσεις σας για αγορα ηχειων 5.1
εχω εναν ενισχυτη yamaha ΗΤR 6230 και ψαχνω ηχεια 5.1 και για μουσικη και για λειτουργια home cinema καθως θα τον συνδεσω με blu ray.
το κοστος δεν θα ηθελα να υπερβει τα 200-250Ε. δεν ξερω αν ειναι ευκολο αλλα θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας και αν εχετε να μου προτεινεται κατι. ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας

Αν κατάλαβα καλά ο συμφορουμίτης έχει ήδη τον ενισχυτή και το blue ray. Για σετάκι ηχείων στα λεφτά που κινείται ψάχνει.

Αν κατάλαβα καλά ο συμφορουμίτης έχει ήδη τον ενισχυτή και το blue ray. Για σετάκι ηχείων στα λεφτά που κινείται ψάχνει.

αυτο ακριβως.... ηχεια 5.1 για τον ενισχυτη τον yamaha που ειπα. υπαρχει κατι?

Προσωπικά δεν ξέρω τα ηχεία αυτής της κατηγορίας. Δεν πιστεύω όμως ότι θα δεις τερράστιες διαφορές. Για μικρά ηχεία ψάχνεσαι ε? Θα κοιτούσα λογικά στη θέση σου για ομόσταυλο σετάκι σαν αυτό

Ούτως ή άλλως και ο συγκεκριμένος ενισχυτής δε δείχνει έτοιμος για πολλά πολλά.
Πάντως μια χαρά ταινιούλες θα βλέπεις.

Αν έχεις χώρο για κάτι μεγαλύτερο υπάρχουν και αυτά
Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα "έχει" ο ενισχυτης

Προσωπικά δεν ξέρω τα ηχεία αυτής της κατηγορίας. Δεν πιστεύω όμως ότι θα δεις τερράστιες διαφορές. Για μικρά ηχεία ψάχνεσαι ε? Θα κοιτούσα λογικά στη θέση σου για ομόσταυλο σετάκι σαν αυτό

Ούτως ή άλλως και ο συγκεκριμένος ενισχυτής δε δείχνει έτοιμος για πολλά πολλά.
Πάντως μια χαρά ταινιούλες θα βλέπεις.

Αν έχεις χώρο για κάτι μεγαλύτερο υπάρχουν και αυτά
Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα "έχει" ο ενισχυτης
δεν ξερω πολλα απο ηχεια ενισχυτες κλπ. αλλα εδω υπαρχουν τα χαρακτηριστικα του ενισχυτη
http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/htr/htr-6230_black__u/
εχει 5 εξοδους 100w ο καθε ενας
δεν εχω θεμα μεγαλα ή μικρα. απλα να δωσω λεφτα σε κατι που θα ειναι καλο για τα λεφτα που θα δωσω, επειδη δεν ξερω απο αυτα μην δωσω λεφτα για μαπα πραγμα....
αυτα τα taga harmony τα ειδα και εγω, ειναι καλα?????

Ό,τι είπε ο Panoramix.
Tα σετάκια της Yamaha NS-PAx0/1x0 την παλεύουν σχετικά.
Για πιο φθηνό ακόμα υπάρχει και το Pioneer S-HS100.

Last edited: