Αναζήτηση ηχείων για υπολογιστή - μουσική

Status
Not open for further replies.
Κάπως πρέπει να αρχίσω τις συγκρίσεις!

Καταλαβαίνω τι λέτε... Όμως δεν θέλω να πάω σε άλλο σύστημα!
Ουσιαστικά θέλω να κρατήσω ενισχυτή-sub από Logitech που με καλύπτουν και να πάω σε καλύτερους δορυφόρους(από άποψη ποιότητας) και ίδιες στάθμες!
Υπάρχει περίπτωση με 130 να βρω αυτοενισχυόμενα που να παίζουν καλύτερα από τα Logitech(sub-ενισχυτή-δορυφόρους)??? Και σε αντίστοιχη ένταση βέβαια!

Σαφέστατα καταλαβαίνω ότι δεν φτιάχνω home cinema έτσι, αλλά ουσιαστικά δεν θέλω και κάτι τέτοιο! "Μπάσταρδες" λύσεις για "μπάσταρδες" ανάγκες! ;)

Όταν λες οτι ο ενισχυτής των Logitech δεν είναι αξιοποιήσιμος τι εννοείς? Από άποψη έντασης, ποιότητας ή τι άλλο?

ΥΓ ουσιαστικά πείραμα θα είναι, απλά θέλω να διασφαλίσω όσο μπορώ ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα εκ των προτέρων!

Κάπως πρέπει να αρχίσω τις συγκρίσεις!

Καταλαβαίνω τι λέτε... Όμως δεν θέλω να πάω σε άλλο σύστημα!
Ουσιαστικά θέλω να κρατήσω ενισχυτή-sub από Logitech που με καλύπτουν και να πάω σε καλύτερους δορυφόρους(από άποψη ποιότητας) και ίδιες στάθμες!
Υπάρχει περίπτωση με 130 να βρω αυτοενισχυόμενα που να παίζουν καλύτερα από τα Logitech(sub-ενισχυτή-δορυφόρους)??? Και σε αντίστοιχη ένταση βέβαια!

Τι σημάνει ‛καλύτερα’? Παίρνει πολύ κουβέντα …
Ένα ζευγάρι στερεό (2.0) ηχεία αυτής της κατηγορίας (λ.χ. Popular mini monitors) θα έχει σίγουρα ‛καλύτερη’ μεσαία περιοχή. Μια κιθάρα, ένα βιολί , τα φωνητικά.

Το θέμα της έντασης … δεν είναι μόνο watt…
Υπάρχει και η ευαισθησία ενός ηχείου
Με ένα watt , πόσο δυνατά παίζει.

Σαφέστατα καταλαβαίνω ότι δεν φτιάχνω home cinema έτσι, αλλά ουσιαστικά δεν θέλω και κάτι τέτοιο! "Μπάσταρδες" λύσεις για "μπάσταρδες" ανάγκες! ;)

Όταν λες οτι ο ενισχυτής των Logitech δεν είναι αξιοποιήσιμος τι εννοείς? Από άποψη έντασης, ποιότητας ή τι άλλο?
ΥΓ ουσιαστικά πείραμα θα είναι, απλά θέλω να διασφαλίσω όσο μπορώ ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα εκ των προτέρων!

Δεν είναι αξιοποιήσιμος καθώς από πλευράς ποιότητας θα είναι πίσω από τα ηχεία που λες παραπάνω (από την τάξη τιμής που αναφέρεσαι). Και θα είναι ο αδύναμος κρίκος.
Άσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι απέξω από το κουτί.
Για αυτό σου προτείνω ακροάσεις! Για να βρεις τι σε ενθουσιάζει με τα λεφτά αυτά – πριν να τα ξοδέψεις.

Τι σημάνει ‛καλύτερα’? Παίρνει πολύ κουβέντα …
Ένα ζευγάρι στερεό (2.0) ηχεία αυτής της κατηγορίας (λ.χ. Popular mini monitors) θα έχει σίγουρα ‛καλύτερη’ μεσαία περιοχή. Μια κιθάρα, ένα βιολί , τα φωνητικά.
Καλύτερη ποιότητα, μεγαλύτερη ένταση! Η μεσαία περιοχή όπως λες δεν εξαρτάται από τα ηχεία αυτά κάθε αυτά?
Επίσης σε χαμηλές θα χάνει ένα ζευγάρι 2.0

Το θέμα της έντασης … δεν είναι μόνο watt…
Υπάρχει και η ευαισθησία ενός ηχείου
Με ένα watt , πόσο δυνατά παίζει.
Σαφέστατα! Αυτό ψάχνω και εγώ! Το πλέον αποδοτικό ηχείο που μπορώ να ταιριάξω με τον ενισχυτή μου! (Αν ήτανε να πάρω έναν ενισχυτή 2x500wrms για το σπίτι δεν θα τρελενόμουνα να βρω και τα πιο αποδοτικά ηχεία!)

Δεν είναι αξιοποιήσιμος καθώς από πλευράς ποιότητας θα είναι πίσω από τα ηχεία που λες παραπάνω (από την τάξη τιμής που αναφέρεσαι). Και θα είναι ο αδύναμος κρίκος.
Άσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι απέξω από το κουτί.
Για αυτό σου προτείνω ακροάσεις! Για να βρεις τι σε ενθουσιάζει με τα λεφτά αυτά – πριν να τα ξοδέψεις.
Αφού έχει και πιστοποίηση THX, πως είναι δυνατόν να μην είναι ποιοτικός? (δεν λέω και hi-end) Σκοπός μου είναι να βρω τα ηχεία που θα αναδείξουν τον ενισχυτή μου και όχι τον ενισχυτή που θα αναδείξει τα ηχεία μου! ;) (μιας και τα μαμά Logitech αποδείχτηκαν πολύ "λίγα" για τον ενισχυτή τους καθώς σε πολύ κόσμο έχουν καεί χωρίς πολύ ζόρισμα!)
Κάθε εναλλακτική πρόταση για τον σκοπό αυτό ευπρόσδεκτη αν δεν κινούμαι στην σωστή κατηγορία... :-/

Το πρόβλημα μου είναι ότι στην ακρόαση θα έχει τον δικό του ενισχυτή και δεν θα μπορέσω να καταλάβω πως θα παίζαν στον δικό μου

Last edited:
Καλύτερη ποιότητα, μεγαλύτερη ένταση! Η μεσαία περιοχή όπως λες δεν εξαρτάται από τα ηχεία αυτά κάθε αυτά?
Επίσης σε χαμηλές θα χάνει ένα ζευγάρι 2.0

Και η μεσαία περιοχή (όλες οι περιοχές δηλαδή) εξαρτάται από όλη την αλυσίδα. Κάρτα ήχου -> προ -> ενισχυτής -> ηχείο

Η ποιότητα πάντως δεν είναι κάτι που θα καταλάβεις απλά από την ετικέτα ενός ηχείου. Πρέπει να το ακούσεις.

Σε χαμηλές, μπορεί να μη φτάνει τόσο χαμηλά συχνοτικά (εκκλησιαστικό όργανο?) αλλά να κερδίζει στην ατάκα και να καταλαβαίνεις τα δάχτυλα του μπασίστα, αντί να ακούς ένα wwwwooooooofffff λάσπη.

Επιμένω, αν δεν ακούσεις, δε ξέρω τι εννοείς ποιότητα.
Τα πάντα είναι συμβιβασμοί στο audio

Σαφέστατα! Αυτό ψάχνω και εγώ! Το πλέον αποδοτικό ηχείο που μπορώ να ταιριάξω με τον ενισχυτή μου! (Αν ήτανε να πάρω έναν ενισχυτή 2x500wrms για το σπίτι δεν θα τρελενόμουνα να βρω και τα πιο αποδοτικά ηχεία!)

Μην βιάζεσαι και μην υπερβάλεις.
Υπάρχουν ηχεία μεγάλης ευαισθησίας που θέλουν 2 watt για να σε κάνουν ευτυχισμένο σε μια γυναικεία φωνή.
Ούτε ότι γράφει 500 watt είναι εγγύηση ποιότητας…

Αφού έχει και πιστοποίηση THX, πως είναι δυνατόν να μην είναι ποιοτικός? (δεν λέω και hi-end) Σκοπός μου είναι να βρω τα ηχεία που θα αναδείξουν τον ενισχυτή μου και όχι τον ενισχυτή που θα αναδείξει τα ηχεία μου! ;) (μιας και τα μαμά Logitech αποδείχτηκαν πολύ "λίγα" για τον ενισχυτή τους καθώς σε πολύ κόσμο έχουν καεί χωρίς πολύ ζόρισμα!)
Κάθε εναλλακτική πρόταση για τον σκοπό αυτό ευπρόσδεκτη αν δεν κινούμαι στην σωστή κατηγορία... :-/

Το πρόβλημα μου είναι ότι στην ακρόαση θα έχει τον δικό του ενισχυτή και δεν θα μπορέσω να καταλάβω πως θα παίζαν στον δικό μου

Μακάρι να ήταν αρκετή μια στάμπα THX και να λες το ηχείο καλό …

Για αυτό σου ξανά προτείνω:
Κοίτα για συνδυασμό ηχεία + ενισχυτή
Ή
Για ηχεία αυτό-ενισχυόμενα.

Κάνε μια βόλτα από μαγαζιά που έχουν εξοπλισμό για μουσικούς, θα δεις να έχουν Mini monitors, ζήτα να τα ακούσεις (μπορεί και σε κομπιουτεράδικα). Προσπάθησε να τα ακούσεις με δικές σου μουσικές.

Μην βιάζεσαι και μην υπερβάλεις.
Υπάρχουν ηχεία μεγάλης ευαισθησίας που θέλουν 2 watt για να σε κάνουν ευτυχισμένο σε μια γυναικεία φωνή.
Ούτε ότι γράφει 500 watt είναι εγγύηση ποιότητας…
Τέτοια ηχεία μάλλον και εγώ! Μεγάλης ευαισθησίας που να παίζουν με λίγα Watt!!!

Για αυτό σου ξανά προτείνω:
Κοίτα για συνδυασμό ηχεία + ενισχυτή
Ή
Για ηχεία αυτό-ενισχυόμενα.
Ίσως δεν το έθεσα σωστά... Εννοούσα εναλλακτική για ηχεία για το σύστημα μου, όχι για να αλλάξω όλο το σύστημα! :P

Δηλαδή κρατώντας ενισχυτή και sub δεν μπορώ να κάνω δουλειά? Πόσο χάλια είναι πια? (γιατί εγώ το αντίθετο έχω καταλάβει και δει σε reviews για multimedia ηχεία)
Ενισχυτή και ηχεία δεν με ενδιαφέρει γιατί θέλω να είναι και κάπως portable
Σε ενεργά ηχεία πχ τι μπορώ να βρω αξιόλογο στο budget μου?

Τέτοια ηχεία μάλλον και εγώ! Μεγάλης ευαισθησίας που να παίζουν με λίγα Watt!!!

Ίσως δεν το έθεσα σωστά... Εννοούσα εναλλακτική για ηχεία για το σύστημα μου, όχι για να αλλάξω όλο το σύστημα! :P

Δηλαδή κρατώντας ενισχυτή και sub δεν μπορώ να κάνω δουλειά? Πόσο χάλια είναι πια? (γιατί εγώ το αντίθετο έχω καταλάβει και δει σε reviews για multimedia ηχεία)
Ενισχυτή και ηχεία δεν με ενδιαφέρει γιατί θέλω να είναι και κάπως portable
Σε ενεργά ηχεία πχ τι μπορώ να βρω αξιόλογο στο budget μου?

Δε θέλω να σου αλλάξω τα μυαλά, πίστεψε με
Καλά κάνεις και θές να πειραματιστείς

Την άποψή μου στην είπα πάντως…

Πήγαινε δες έξω ηχεία… πήγαινε άκου τα

Στην κατηγορία των 100-150 Ε , οι περισσότεροι επιλέγουν Mini monitors.
Κάνε μια βόλτα σε κομπιουτεράδιακα και μαγαζιά για μουσικούς, και θα βρείς να ακούσεις ;-)
Υπάρχουν πολλά σε διπλανά νήματα θα βρεις προτάσεις, αλλά προέχει , πριν τις προτάσεις, να πας να ακούσεις .
Και να μου πεις μετά … βρε φιλέ άκουσα το Χ Υ Ζ δε μου λένε τίποτα, άκουσα εκείνα, χαλί, άκουσα το άλλο, καλύτερα…. Μετά θα μπορούμε να συζητάμε σε μια νέα βάση :-)

Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων για υπολογιστή - μουσική

Nομιζω οτι το review που σου εδωσα παραπανω, αναφερει ξεκαθαρα 10% αρμονικη παραμορφωση, οπως και τα περισσοτερα βεβαια τετοια συστηματα που θελουν να δωσουν υψηλα νουμερα watt.
Οποτε, το να λες οτι θες να αξιοποιησεις την "ποιοτητα" του ενισχυτη σου με τοση παραμορφωση ειναι λιγο ατοπο.

Δυστυχως τετοια συστηματα με ενσωματωμενο ενισχυτη μεσα στο sub δεν αφηνουν τον χρηστη (και δεν αξιζει στην τελικη) να μπορεσει να αναβαθμισει καποιο κομματι της αλυσιδας για καλυτερευση του τελικου αποτελεσματος.

Η μενεις οπως εισαι με αυτο και το αποδεχεσαι, ή κοιτας για αυτοενισχυομενα η αλλαζεις ενισχυτη και ηχεια και πουλας αυτο που εχεις.
Η ψαχνεις για ηχεια που να εχουν υψηλη ευαισθησια για να κερδισεις τουλαχιστον τις σταθμες που θες.

Παντως με αυτοενισχυομενα, θα μπορουσες να τα παιζεις παραλληλα με το sub ωστε να παιρνεις και τις χαμηλες και απο αυτο. Ασε που ισως παιξει και λιγο καλυτερα μιας και το τροφοδοτικο του θα δινει ρευμα μονο στο sub.

Αν ημουν στη θεση σου, θα αγοραζα ενα ζευγαρι καλα αυτοενισχυομενα (αναλογα το budget) οποτε και καλυτερο ηχο θα ειχα στον δικαναλο και θα χρησιμοποιουσα και το sub μιας και υπαρχει. (στην ουσια δηλαδη, το logitech θα δουλευε απλα σαν ενα ενεργο sub και τιποτε αλλο)

Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων για υπολογιστή - μουσική

Στην κατηγορία των 100-150 Ε , οι περισσότεροι επιλέγουν Mini monitors.
Κάνε μια βόλτα σε κομπιουτεράδιακα και μαγαζιά για μουσικούς, και θα βρείς να ακούσεις ;-)
Υπάρχουν πολλά σε διπλανά νήματα θα βρεις προτάσεις, αλλά προέχει , πριν τις προτάσεις, να πας να ακούσεις .
Και να μου πεις μετά … βρε φιλέ άκουσα το Χ Υ Ζ δε μου λένε τίποτα, άκουσα εκείνα, χαλί, άκουσα το άλλο, καλύτερα…. Μετά θα μπορούμε να συζητάμε σε μια νέα βάση :-)
Προς το παρών έχω ακούσει τα Magnat Symbol Pro 110, και τα JBL Cotrol One και με κάλυπταν από θέμα ήχου (τα Magnat ήταν λίγο πιο βαθιά τα JBL λίγο πιο τσιριχτά) που είναι δορυφόροι...

Η μενεις οπως εισαι με αυτο και το αποδεχεσαι, ή κοιτας για αυτοενισχυομενα η αλλαζεις ενισχυτη και ηχεια και πουλας αυτο που εχεις.
Η ψαχνεις για ηχεια που να εχουν υψηλη ευαισθησια για να κερδισεις τουλαχιστον τις σταθμες που θες.
Ωραία, ας πούμε ότι είμαι στην τελευταία κατηγορία! Τι ηχεία θα μπορούσα να πάρω για να έχω καλές στάθμες?

Αν ημουν στη θεση σου, θα αγοραζα ενα ζευγαρι καλα αυτοενισχυομενα (αναλογα το budget) οποτε και καλυτερο ηχο θα ειχα στον δικαναλο και θα χρησιμοποιουσα και το sub μιας και υπαρχει. (στην ουσια δηλαδη, το logitech θα δουλευε απλα σαν ενα ενεργο sub και τιποτε αλλο)
Με 130 λοιπόν βρίσκω "καλά" αυτοενισχυώμενα(ζευγάρι)?

Oποτε λογω περιορισμου του budget καταληγεις σε δυο σεναρια:

1) Αγορα παθητικων ηχειων που θα περιοριστουν απο την παραμορφωση και watt ενισχυτη, αλλα να ειναι οσο το δυνατον ευαισθητα και ισως μεγαλητερης διαμετρο μοναδες για να γεμισει καλυτερα ο χωρος.

2) Αγορα ενεργων ηχειων που θα παιξουν ισως καλυτερα απο αποψη ενισχυτη, αλλα το badget περιοριζει σημαντικα τα watt του ενισχυτη τους. Αν δεν ειναι και ιδιαιτερα ευαισθητα, θα ακουστουν καλυτερα, αλλα ισως οχι δυνατοτερα σε σχεση με καποια ευαισθητα παθητικα με οδηγηση απο τον logitech.

Mιας και απο τις παραπανω μετρησεις του logitech βλεπουμε οτι θα παραδωσει 22w στο ηχειο, ποσο ευαισθητα πρεπει να ειναι τα νεα παθητικα για να ακουστουν δυνατοτερα απο ενα ζευγαρι ενεργων ηχειων π.χ. 2χ20, 2χ30w. ?

Αν καταληγεις οτι κυνηγας σταθμες και με τη λογικη οτι οποιαδηποτε αλλα ηχεια θα ακουστουν καλυτερα λογω μεγαφωνων, τοτε θα πρεπει να περιορισεις την αναζητηση με αυτα τα κριτηρια.

Υπαρχει παντα και τριτος δρομος. Αγορα μεταχειρισμενων ηχειων (ενεργων/παθητικων) και ισως και ενος ενισχυτη δικαναλου. Αν κυνηγας το οτι καλυτερο απο ποιοτητα/σταθμες, πιστευω οτι η καλυτερη λυση με το συγκεκριμενο budget θα ηταν να στραφεις και σε αγορα μεταχ/νων.

Re: Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων για υπολογιστή - μουσική

1) Αγορα παθητικων ηχειων που θα περιοριστουν απο την παραμορφωση και watt ενισχυτη, αλλα να ειναι οσο το δυνατον ευαισθητα και ισως μεγαλητερης διαμετρο μοναδες για να γεμισει καλυτερα ο χωρος.
Ξεκινώντας από αυτό το σενάριο τα ηχεία που έχω αναφέρει παραπάνω(JBL/Magnat) είναι κατάλληλα ή υπολείπονται σε ευαισθησία/είναι πολύ "βαριά" για να τα παίξει ο ενισχυτής μου? Άλλα ηχεία κατάλληλα γι αυτό τον σκοπό που μπορώ να βρω και τι θα πρέπει να κοιτάζω? (εκτός από db/w/m)

ΥΓ. όταν λες οτί δίνει 22w σε κάθε ηχείο, εννοείς rms ή power?

Ας μη μακρυγορούμε. Αν θες ηχεία εντός του προϋπολογισμού σου (130 ευρώ), για ν' ακούς μουσική και να κάνεις σοβαρά τη δουλειά σου διάβασε με προσοχή ολόκληρο το παρακάτω νήμα:
M-audio av40 vs HK3?
Οι λύσεις που προτείνονται είναι μιά χαρά για την περίπτωση σου.

Εάν πάλι θες να κάνεις περίεργα πειράματα, για να ταιριάξεις τα αταίριαστα, δε χρειάζεσαι άδεια και έγκριση από εμάς. Ελεύθερα...

Το διάβασα και από ότι κατάλαβα αναφέρεται σε nearfield monitors με 15w/channel (στο budget μου)...
Αυτά ρίχνουν βάρος στην ποιότητα και χάνουν στις εντάσεις!
Εμένα με ενδιαφέρει να μην χάσω σε ένταση σε σχέση με τους υπάρχοντες δορυφόρους και όσο μπορώ να κερδίσω σε ποιότητα!

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Και ένταση περισσότερη θα έχεις και ποιότητα καλύτερη.
Δεν σκοπεύω να σε πείσω.
Οι απόψεις των μελών έχουν κατατεθεί.

Το θέμα ήδη εξαντλήθηκε και θα είναι ανώφελο να αναμασάμε τα ίδια.

Το διάβασα και από ότι κατάλαβα αναφέρεται σε nearfield monitors με 15w/channel (στο budget μου)...
Αυτά ρίχνουν βάρος στην ποιότητα και χάνουν στις εντάσεις!
Εμένα με ενδιαφέρει να μην χάσω σε ένταση σε σχέση με τους υπάρχοντες δορυφόρους και όσο μπορώ να κερδίσω σε ποιότητα!

Παντως αυτα που εχεις επειδη τα ειχα ,,,,ταλαιπωριεσαι αδικα , με ποιοτητα και βατ .Ουτε ενταση εχουν ουτε ποιοτητα το δε μπασο ειναι ανεξελεκτο .Οποιοδηποτε σχεδον μονιτορακι παιζει και δυνατοτερα κσι καθαροτερα .

Μάλιστα...
Δηλαδή η καλύτερη λυση ειναι ενεργα με συνδεση του sub στη χειροτερη! Αυτά τα M-Audio αντέχουν για ώρα σε υψηλές στάθμες γιατί δε μου φαινονται για πολλα πολλα!
(Ακουω δυνατα μουσικη συνηθως)

Ακολουθώντας τις συμβουλές σας είπα να στραφώ σε ενεργά ηχεία...
Επειδή τα Μ-Audio AV-40 μου φαίνονται πολύ ψόφια (διάβασα οτι παίζουν πιο χαμηλά από των Logitech) και δεν έχουν καθόλου μπάσο λέω μήπως ανέβω λίγο κατηγορία...
Είχα διαβάσει σε άλλο νήμα για τα Μ-Audio BX5a, αυτό θα κάνει για τις ανάγκες μου(μουσική-δυνατά)? Το έχει κάποιος?
Επίσης είδα και το ESI Near05 experience... Σε σχέση με το Μ-Audio τι λέει?

ΥΓ. Αυτά τα monitor διαβάζω οτι είναι (σχεδόν) όλα nearfield... αυτό σημαίνει ότι σε 2-3 μέτρα δεν θα έχω σωστό ήχο?

Αναφερθηκες στο πρωτο ποστ για ηχεια σε συνδεση σε υπολογιστη και απο την ηδη επιλογη των logitech που ειχες εγω προσωπικα υπεθεσα οτι θα εισαι κοντα στο pc και οτι ηθελες απλα να εχεις καλυτερο ηχο στην χρηση του pc.

Αν εννοουσες οτι το pc απλα θα χρησιμοποιηθει σαν player και θα ακους απο τα 2-3 μετρα, πες τουλαχιστον για ποσα τετραγωνικα χωρο μιλαμε. Ακροαση απο πιο μακρια, σταθμες, παρτυ κλπ μου φαινεται οτι πρεπει να στραφεις σε αλλου ειδους ηχεια και σε αλλο budget ηχειων ενισχυτη.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων για υπολογιστή - μουσική

Ας μη μακρυγορούμε. Αν θες ηχεία εντός του προϋπολογισμού σου (130 ευρώ), για ν' ακούς μουσική και να κάνεις σοβαρά τη δουλειά σου διάβασε με προσοχή ολόκληρο το παρακάτω νήμα:
M-audio av40 vs HK3?
Οι λύσεις που προτείνονται είναι μιά χαρά για την περίπτωση σου.

Εάν πάλι θες να κάνεις περίεργα πειράματα, για να ταιριάξεις τα αταίριαστα, δε χρειάζεσαι άδεια και έγκριση από εμάς. Ελεύθερα...
+1

Αναφερθηκες στο πρωτο ποστ για ηχεια σε συνδεση σε υπολογιστη και απο την ηδη επιλογη των logitech που ειχες εγω προσωπικα υπεθεσα οτι θα εισαι κοντα στο pc και οτι ηθελες απλα να εχεις καλυτερο ηχο στην χρηση του pc.

Αν εννοουσες οτι το pc απλα θα χρησιμοποιηθει σαν player και θα ακους απο τα 2-3 μετρα, πες τουλαχιστον για ποσα τετραγωνικα χωρο μιλαμε. Ακροαση απο πιο μακρια, σταθμες, παρτυ κλπ μου φαινεται οτι πρεπει να στραφεις σε αλλου ειδους ηχεια και σε αλλο budget ηχειων ενισχυτη.
Είπα οτι θα τα συνδέσω στον υπολογιστή για μουσική και καμιά ταινία, αλλά να παίζουν και λίγο δυνατά, δεν είπα ότι θα είμαι βιδωμένος στην καρέκλα του υπολογιστή! 3*3 περίπου είναι ο χώρος (τα Logi τον γεμίζανε)

Status
Not open for further replies.