Καλησπέρα, ψάχνω ηχεία πάνω απο 97db ευαισθησία και κυρίως 150w rms. Τι μου προτείνετε;
Τα εργοστασιακά ηχεία του ηχοσυστήματός μου ειναι 150w rms και 4ohm το καθένα, απλα δεν είναι τοσο μεγαλα σε ευαισθησία και ψάχνω κυρίως ίδια σε χαρακτηριστικά, απλα με υψηλότερη ευαισθησίαΓια ποιό λόγο να είναι κριτήριο επιλογής ηχείων τα παραπάνω;
Να το πω;
Στερεο, 2 κανάλια 150w 4Ω
Το ηχοσύστημα το εχω 5 χρόνια, σε κάτι καινούργιο θα πάω.. Ξέρω οτι δεν αποδίδει πράγματι 150w στο κάθε κανάλι. Αλλά και πάλι, τι ηχεία με υψηλή ευαισθησία υπάρχουν;Φίλε μου ο ενισχυτής που έχει το σύστημά σου, ούτε για αστείο δεν μπορεί να σηκώσει ηχεία με αυτά τα χαρακτηριστικά. Άσε που 30% παραμόρφωση δεν το λες και λίγο.
Επίσης δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτά τα συστήματα είναι φτιαγμένα για να λειτουργούν με τα δικά τους ηχεία. Δύσκολα θα βρεις κάτι που να αποδώσει το ίδιο και με τα χρήματα που αναλογικά κοστίζουν τα ηχεία αυτά σε σχέση με όλο το σύστημα.
Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις? Μήπως πηγανενες σε κάτι καινούριο από την αρχή
Έχεις αποπροσανατολιστεί...Ψάχνω γενικά ηχεία για να τα έχω και για μελλοντικο ενισχυτη…
Ψάχνω γενικά ηχεία για να τα έχω και για μελλοντικο ενισχυτη…
Το ηχοσύστημα το εχω 5 χρόνια, σε κάτι καινούργιο θα πάω.. Ξέρω οτι δεν αποδίδει πράγματι 150w στο κάθε κανάλι. Αλλά και πάλι, τι ηχεία με υψηλή ευαισθησία υπάρχουν;
Καινούργια η μεταχειρισμένα;Μάλιστα!! Τι μου προτείνετε για ενισχυτή 2χ150w μεχρι 300 ευρω και 2 ηχεία 150w rms οποιασδήποτε τιμής;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.