Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

το fiio σίγουρα (και δοκιμασμένο σε κοντινό μοντέλο- για το άλλο δεν έχω άποψη)

θα τα κουνησει τα 40mx?

35 ωμ?
στο headfi τα οδηγούν με αιφον.
ένας φίο θα τα ξεσκίσει.

Βέβαια όσο πάνε (98 λέει ο κατασκευαστής) δεν είναι και από τα πιό φωνακλάδικα.

αλλά με προβληματίζεις που λες ότι θες να ακούς δυνατά και δεν σου φτάνει.
Αυτά τα ακουστικά μόνο που διαβάζεις τα χαρακτηριστικά βλέπεις ότι είναι πανεύκολα.

35 ωμ?
στο headfi τα οδηγούν με αιφον.
ένας φίο θα τα ξεσκίσει.

Βέβαια όσο πάνε (98 λέει ο κατασκευαστής) δεν είναι και από τα πιό φωνακλάδικα.

αλλά με προβληματίζεις που λες ότι θες να ακούς δυνατά και δεν σου φτάνει.
Αυτά τα ακουστικά μόνο που διαβάζεις τα χαρακτηριστικά βλέπεις ότι είναι πανεύκολα.

και με το Note 4 δεν ειχα το γκαζι που ηθελα.εαν τερματισω το s7 ακουω καλα για νορμαλ κατασταση.στο τσακιρ το θελω το κλικ μου παραπανω.
φαντασου οτι στο Pc απο την εξοδο ακουστικων της asus xonar essence st σε windows 10 και μεσω foobar,το ποντεσιομετρο των windows-σε καλες εγγραφες-ειναι στο 50/60.
σε χαμηλες εγγραφες χτυπαμε το 70αρι..
κουσουρι απο το djικι βλεπεις...:operator:

το Α3 το βλεπω δυνατο και διαβαζω πολυ καλα σχολια/κριτικες.2πλασια τιμη μεν απο το μικρο που προτεινει ο φιλος,αλλα οχι απαγορευτικη.
ευχαριστω

Δοκιμασμένο το προηγούμενο μοντέλο πολύ καλό. (για αυτό που είναι ΟΚ?)
Λογικά αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο.
Σίγουρα το Α3 καλύτερο αλλά και το Ε12 είναι ακόμα καλύτερο κλπ κλπ.
Σκέψου τι θέλεις και πράξε αναλόγως!
Μέχρι χθές δεν ήθελες ενισχυτή και τώρα ψάχνεσαι για μεγαλύτερο εσύ ξέρεις.
Πάντως αν θέλεις μικρό μέγεθος , διακριτικό και να κάνεις την δουλειά σου με το Α1 δεν πρόκειται να κάνεις λάθος.
(εγώ θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή όχι για την ένταση αλλά για να ρίξω την αντίσταση εξόδου του motoG)
Καλές αγορές-bye-

δεν εχεις και αδικο-μπερδευτηκα κι`εγω.αλλα ειπα αφου παω για ενισχυτη να τον παρω μια και καλη,με την σκεψη οτι καποια στιγμη παω σε πιο απαιτητικα ακουστικα.
προς το παρον παρηγγειλα αυτα http://www.amazon.co.uk/Sony-MDR10R...&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
αφου ετσι κι`αλλως ενα ζευγαρι φορητα τα ηθελα.
θα δοκιμασω και αυτα και εαν δεν μου κανουν,παω σε ενισχυτη.
ευχαριστω Πετρο.

Εξαρτάται τι χρήση κάνεις.
Αν το κινητό είναι η κύρια πηγή σου και το χρησιμοποιείς στο σπίτι ή στο γραφείο αρκετά
τότε πράγματι αξίζει να πάρεις ένα καλό ενισχυτή ανεξάρτητα από τα ακουστικά που έχεις
γιατί δεν είναι μόνο θέμα έντασης αλλά και ποιότητας ήχου , αντίστασης εξόδου κλπ.
Αν πάλι χρησιμοποιείς το κινητό καμιά ωρίτσα την ημέρα όπως εγώ στα κλεφτά στην δουλειά
τότε το πολύ - πολύ το Α1 και είσαι ΟΚ.
Καλές ακροάσεις!

το χειμωνα pc καργα...τωρα που εφτιαξε ο καιρος,μπαλκονι και smartphone ή tablet.θα τεσταρω τα sony και θα σου πω.

Αν είσαι κάργα μπαλκόνι με κινητό ή τάμπλετ τότε πιστεύω αξίζει το έξοδο θα δεις διαφορά
και αφού είσαι σπίτι και όχι στον δρόμο αξίζει και κάτι καλύτερο από το Α1.
(και αν δεν σε ικανοποιεί η ποιότητα του ήχου γενικά έχει και καλά φθηνά φορητά Dac-Amp)

βεβαια..μπαλκονι και ωρες ατελειωτες μουσικη.στο δρομο σπανιως.μονο εαν βγω για κανα τρεξιμο,αλλα και σε αυτην την περιπτωση δεν περνω μαζι μου μουσικη.
οποτε παμε προς Α3.δεν ειναι πιστευω υψηλη η τιμη του βαση με αυτα που διαβαζω.

Ακουστικά των 30ωμ και κάτω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ θέμα έντασης με κινητά.
Εκτός αν κάποιος έχει θέμα με τα αυτιά του ή θέλει να αποκτήσει αργότερα θέμα με τα αυτιά του -bye-

Η ισχύς των κινητών επαρκεί πλήρως.
Αν μάλιστα το ακουστικό έχει ευαισθησία άνω των 100 δεν γίνεται συζήτηση.

Ενδεχομένως η ποιότητα του ήχου να βελτιωθεί λόγω καλύτερης οδήγησης, αλλά από όσο κατάλαβα μιλάμε για ακουστικά της κάτω κάτω budget κατηγορίας, όπου εκεί δεν τίθεται θέμα αξιώσεων και απαιτήσεων.

Τα ενισχυτάκια της fiio πάνω κάτω είναι πανομοιότυπα.
Αλλάζουν λίγο τα μεγέθη, σουλούπια, μπαταρίες, κουμπάκια κλπ για να έχουν μια γκάμα να πουλήσουν οι άνθρωποι.
Το fiio που έχω εγώ έχει οδηγήσει τα πάντα, μέχρι και τα Κ1000 (που δυστυχώς δεν οδηγούνται από τίποτα φορητό επαρκώς) σε "λογικές" εντάσεις.

Συμφωνώ απόλυτα και εγώ αν ήμουν στην θέση του Δημήτρη θα αγόραζα ή το Q1 ή το A3.
θα σε καλύψουν πλήρως και κατά την γνώμη μου στα M40x θα ακούσεις διαφορά προς το καλύτερο.
Για τα άλλα δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Επίσης ο ενισχυτής θα σου φανεί το ίδιο χρήσιμος στις ακροάσεις σου από το PC αν και εκεί δεν έχεις ήδη κάτι καλύτερο.

Last edited:

Ακουστικά των 30ωμ και κάτω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ θέμα έντασης με κινητά.
Εκτός αν κάποιος έχει θέμα με τα αυτιά του ή θέλει να αποκτήσει αργότερα θέμα με τα αυτιά του -bye-

μην το γελας καθολου.εχω ενα θεματακι.μικρες τρυπες και θελω καθαρισμα καθε χρονο σχεδον...!!
ισως γι`αυτο και ακουω-σαφως-πιο δυνατα με αυτα
http://www.samsung.com/fr/consumer/mobile-devices/accessories/audio/EO-EG920BBEGWW

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης ο ενισχυτής θα σου φανεί το ίδιο χρήσιμος στις ακροάσεις σου από το PC αν και εκεί δεν έχεις ήδη κάτι καλύτερο.

στο pc εχω την asus xonar essence st,με ξεχωριστο ενισχυτη ακουστικων και τα παει πολυ καλα.

Πολύ καλή για ενισχυτή έχει το TPA6120A από τα καλύτερα IC της αγοράς!
Αρά έχεις μέτρο σύγκρισης για τα Μ40Χ ώστε να δεις αν χρειάζεσαι ενισχυτή και για το κινητό.

Πολύ καλή για ενισχυτή έχει το TPA6120A από τα καλύτερα IC της αγοράς!
Αρά έχεις μέτρο σύγκρισης για τα Μ40Χ ώστε να δεις αν χρειάζεσαι ενισχυτή και για το κινητό.

ακριβως..πληρως ευχαριστημενος..
ενα "φυσικο" ποντεσιομετρο να ειχα για την ενταση,θα ηταν τελεια..

Για τα Audio Technica ATH-M50X υπάρχει καμία άποψη? Απ' ότι διαβάζω έχουν διθυραμβικές κριτικές και δεν είναι και πανάκριβα.