Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Επιλογή ακουστικών

Αν θες οπωσδήποτε κλειστού τύπου, θα πρότεινα τα AKG K271 MKII, τα οποία και κατέχω και παίζουν πολύ καλά από την έξοδο του Macbook.

Φυσικά, τα Κ240 ενδείκνυνται πιο πολύ, αλλά αν θες πλήρη απομόνωση, θες εντελώς κλειστά...

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση απλά θέλω να μπαίνει όλο το αυτί μεσα στα ακουστικά.Μπορείς σε παρακαλώ να μετρήσεις τη διάμετρο του ακουστικού χωρίς το μαξιλαράκι στα Κ271 και να μου πεις? Ευχαριστώ

Γεια σας και απο εμένα.Θα ήθελα ακουστικα κλειστου τύπου τα οποία να σκεπάζουν όλο το αυτί και επειδη το μηκος του ειναι 6.5cm εχω πρόβλημμα.Επίσης θέλω να έχουν κάποιο αποκλεισμό θορυβου.Τείνω προς τα Sennheiser HD 380 Pro τα οποία λογικα θα καλύπτουν όλο το αυτί άλλα διάβασα οτι δεν είναι βολικά για πολύωρη χρήση.Τα ακουστικά θα χρησιμοποιηθούν για macbook pro.Έχετε κάποια πρόταση?Ευχαριστω

Καλησπερα.

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για τον οποιο θελεις κλειστου τυπου ακουστικα?Θελεις να μην ακουγεται αυτο που θα ακους απ'εξω,μην ενοχλεις καποιους?
Επισης θα τα χρησιμοποιεις και σε περιβαλλον με θορυβο,και θελεις λιγο ηχομονωση?Ρωταω βασικα γιατι τα κλειστου τυπου circumaural μοντελα (που περιβαλλουν τα αυτια),σε γενικες γραμμες ειναι λιγουλακι αβολα(βεβαια εξαρταται και απο το μοντελο,σχεδιαση κτλ),ειδικα σε πολυωρες ακροασεις,σε συγκριση με τα αντιστοιχα ανοιχτου τυπου.

Θα τα χρησιμοποιησεις να φανταστω για ταινιες,και για μουσικουλα,απο το macbook,ετσι?

Επειδη λες για τα hd380 pro,να φανταστω οτι θες να δωσεις το πολυ καπου 150 ευρω?

Καλησπερα.

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για τον οποιο θελεις κλειστου τυπου ακουστικα?Θελεις να μην ακουγεται αυτο που θα ακους απ'εξω,μην ενοχλεις καποιους?
Επισης θα τα χρησιμοποιεις και σε περιβαλλον με θορυβο,και θελεις λιγο ηχομονωση?Ρωταω βασικα γιατι τα κλειστου τυπου circumaural μοντελα (που περιβαλλουν τα αυτια),σε γενικες γραμμες ειναι λιγουλακι αβολα(βεβαια εξαρταται και απο το μοντελο,σχεδιαση κτλ),ειδικα σε πολυωρες ακροασεις,σε συγκριση με τα αντιστοιχα ανοιχτου τυπου.

Θα τα χρησιμοποιησεις να φανταστω για ταινιες,και για μουσικουλα,απο το macbook,ετσι?

Επειδη λες για τα hd380 pro,να φανταστω οτι θες να δωσεις το πολυ καπου 150 ευρω?

Καλησπέρα.Ναι τα χρειάζομαι για να μην ακούγομαι ούτε εγώ ούτε οι άλλοι σε αυτό που ακούω εγώ.Όχι τίποτα απαιτητικό πάντως.Ναι μέχρι 150 θέλω να δώσω.Το θέμα είναι οτι θέλω να εσωκλύει το ακουστικό όλο το αυτι και εκεί έχω προβλημμα.Υπάρχει κάποιος που να έχει καποια akg για να μου πει διάμετρο?Ευχαριστω

τα k271 είναι circumaural και όλα υπερκαλύπτουν το αυτί, εκτός αν είσαι ο Mr Spock...

τα k271 είναι circumaural και όλα υπερκαλύπτουν το αυτί, εκτός αν είσαι ο Mr Spock...

Χαχα!Πάντως έχω 6.5 cm αυτι.Υπάρχει περίπτωση αν τα έχεις να τα μετρήσεις σε παρακαλώ?

Είναι περισσότερο από 6,5 σίγουρα.

Έτσι όπως το βλέπω, η διάμετρος είναι όσο η παλάμη μου...

Είναι περισσότερο από 6,5 σίγουρα.

Έτσι όπως το βλέπω, η διάμετρος είναι όσο η παλάμη μου...

Στα beyerdynamic 770 που ρωτησα στο youtube μου ειπαν πως ειναι 5-5.5 εκατοστά το άνοιγμα και ειναι και αυτά circumaural

γύρω στα 5κάτι είναι.
και εγώ το ίδιο αυτί έχω, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
αν πατιέται ο λοβός δεν υπάρχει πρόβλημα.
Στα 5 τουλάχιστον εκατοστά όλα τα πτερύγια βολεύονται....

γύρω στα 5κάτι είναι.
και εγώ το ίδιο αυτί έχω, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
αν πατιέται ο λοβός δεν υπάρχει πρόβλημα.
Στα 5 τουλάχιστον εκατοστά όλα τα πτερύγια βολεύονται....

Σε ευχαριστώ πολυ.Μάλλον θα κινηθώ προς τα hd-380 pro και θα σας πω εντυπώσεις εντός της εβδομάδας.

5.5 είναι η εσωτερική διάμετρος.
η εξωτερική είναι σχεδόν 11

Re: Επιλογή ακουστικών Sennheiser, Bose, AKG

Τις τελευταίες μέρες μου έχει καρφωθει να χτυπησω ένα ζευγάρι akg 271mkII.... Τι λέτε;
Οι χαμηλότερες τιμές που τα βρίσκω εδώ είναι 138 κ 149Ε...
Νομίζω δεν αξίζει τόν κόπο να τα πάρω απο Τομαν

Τις τελευταίες μέρες μου έχει καρφωθει να χτυπησω ένα ζευγάρι akg 271mkII.... Τι λέτε;
Οι χαμηλότερες τιμές που τα βρίσκω εδώ είναι 138 κ 149Ε...
Νομίζω δεν αξίζει τόν κόπο να τα πάρω απο Τομαν

Γιατί όχι; Πάρτα.

Αλλά κι αυτά θέλουν οπωσδήποτε ενίσχυση. BTW, με το Fiio είναι λουκούμια!

Γιατί όχι; Πάρτα.

Αλλά κι αυτά θέλουν οπωσδήποτε ενίσχυση. BTW, με το Fiio είναι λουκούμια!

Ναι εννοείται με ενισχυτη...
Λουκουμια ε;
Για πες σε σχέση με τα 240;

Βασικά πήγα και τα άκουσα στο Bon Studio! Ειχα μαζί μου τον cMoyBB V2.03 και το κινητό μου (οκ μαπα σαν πηγη αλλά αυτό εχω προς ωρας). Ο cMoy τα βρηκε σκουρα να τα πάει αλλά είναι ρυθμισμένος για να ογηγει πιο χαμηλής αντιστασης ακουστικά απο οσο μπορώ να καταλάβω και απο ο,τι μου εχει πει ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Μάλλον θέλει να του αυξηγω το gain και ισως και να του κάνω την μοντα με τις διπλές μπαταρίες (θα ρωτησω στον κατασκευαστη για το πως μπορει να φτιαχτεί καλύτερα για τα 271). Οπως καταλάβατε τα θέλω και για έξω... οχι στον δρόμο βεβαια αλλά για να τα παίρνω μαζί μου, εξου και το κλειστου τυπου!
Οπως και να εχει το ακουσμα ηταν πολύ καλό και βασικά δεν είχε το φουσκωμα στα μεσοχαμηλά που με έκαναν να δώσω πίσω τα 240.. βεβαια αυτό ισως να έχει να κάνει και με την πηγη αλλά και με τον εν/τη (βασικά δεν άκουσα και πολύ βαθυ μπάσο) όσο άκουσα σε καμια περίπτωση δεν ηταν φουσκωμενο, αργό και μπουμαριστό...

Βασικά, λόγω του κλειστού τύπου, τα 271 έχουν παραπάνω ατάκα στο μπάσσο και γενικότερα μου φαίνονται πιο "ζουμερά". Αλλά σε σχέση με τα 240 μάλλον τους λείπει "αέρας". Τα 240 γενικά μου φαίνονται πολύ πιο ξεκούραστα.

Αυτό το φούσκωμα που λες μεσοχαμηλά δεν το έχω παρατηρήσει. Μήπως είναι και ζήτημα πηγής;

Βασικά, λόγω του κλειστού τύπου, τα 271 έχουν παραπάνω ατάκα στο μπάσσο και γενικότερα μου φαίνονται πιο "ζουμερά". Αλλά σε σχέση με τα 240 μάλλον τους λείπει "αέρας". Τα 240 γενικά μου φαίνονται πολύ πιο ξεκούραστα.

Αυτό το φούσκωμα που λες μεσοχαμηλά δεν το έχω παρατηρήσει. Μήπως είναι και ζήτημα πηγής;

+1
+1

ξερω γω μπορει
αλλα απο την αλλη στα κ701 γιατι δεν υπάρχει;

επίσης στο λιγο που τα ακροασθηκα ο "αερας" τους μια χαρα μου φανηκε...

μενει να δω πως θα σεταρω τον cmoy με τον καλυτερο τροπο για αυτα...

Last edited:

Ενδιαφερον φαινεται να εχει και αυτο το καινουριο μοντελο απο την akg ,αν και λογικα θα ειναι λιγο πιο τσιμπημενο...
Φαινεται να ειναι πολυ βολικο,ενω πρεπει να ειναι και ευκολοδηγητο.

AKG K550 :

http://eu.akg.com/akg-k550-eu.html

^καινουριο μοντελο ειναι.. δεν θα ειναι απλα λιγο πιο τσιμπημενο! κανα 300αρι σιγουρα το κοβω

Παντως προσπαθω να θυμηθω πιο μοντελο akg k27κατι ειχα δοκιμασει.Βγαινει και αυτο σε διαφορους κωδικους k271/272 κτλ, αλλα με την ιδια ηχητικη ταυτοτητα?