Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Απάντηση: Re: Γνώμες για αγορά ακουστικών.

Το CD player που έχεις διαθέτει ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών με Op-amp στην έξοδο,πρέπει να το ακούσεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις πολύ
ευχαριστημένος από την απόδοση του και να μην χρειαστείς τίποτα παραπάνω.

Ευχαριστώ για το tip, peter.
Μπορείς να μου υποδείξεις που βρήκες τα χαρακτηριστικά περί op-amp ώστε να ενημερωθώ κι εγώ ??

Απάντηση: Γνώμες για αγορά ακουστικών.

http://www.marantz.co.uk/uk/Product...d=HiFi&SubCatId=SACDCDPlayer&ProductId=CD6003

Τα semi open είναι ουσιαστικά πατέντα της AKG και είχα ένα μοντέλο στο παρελθόν.
Είναι λίγο απ' όλα χωρίς να δίνει το τελικό πλεονέκτημα του καθαρά ανοιχτού ή κλειστού τύπου.
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά θα πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις ότι τα AKG στις κατηγορίες που μιλάμε είναι ακουστικά που δεν ''συγχωρούν'' καθόλου.
Και στους δύο τύπους θα ακούσεις ότι πρέπει να ακούσεις οι καλές παραγωγές θα είναι καλές και οι κακές θα είναι κακές δεν κολακεύουν καθόλου
ούτε προσθέτουν κάτι , όσο μπάσο έχει τόσο θα ακούσεις.
Αν δεν έχεις πρόβλημα απομόνωσης από το γύρω περιβάλλον θα σου πρότεινα open ή έστω semi-open για να κερδίσεις σε soundstage.
Καλή επιλογή.

Re: Απάντηση: Γνώμες για αγορά ακουστικών.

http://www.marantz.co.uk/uk/Product...d=HiFi&SubCatId=SACDCDPlayer&ProductId=CD6003

Τα semi open είναι ουσιαστικά πατέντα της AKG και είχα ένα μοντέλο στο παρελθόν.
Είναι λίγο απ' όλα χωρίς να δίνει το τελικό πλεονέκτημα του καθαρά ανοιχτού ή κλειστού τύπου.
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά θα πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις ότι τα AKG στις κατηγορίες που μιλάμε είναι ακουστικά που δεν ''συγχωρούν'' καθόλου.
Και στους δύο τύπους θα ακούσεις ότι πρέπει να ακούσεις οι καλές παραγωγές θα είναι καλές και οι κακές θα είναι κακές δεν κολακεύουν καθόλου
ούτε προσθέτουν κάτι , όσο μπάσο έχει τόσο θα ακούσεις.
Αν δεν έχεις πρόβλημα απομόνωσης από το γύρω περιβάλλον θα σου πρότεινα open ή έστω semi-open για να κερδίσεις σε soundstage.
Καλή επιλογή.

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Ήσουν λεπτομερέστατος..... :grinning-smiley-043

Επιλογη Ακουστικων

Ειμαι καινουριος στο Forum! Καλως σας βρηκα και μπραβο σας...βοηθατε πολυ.
Θελω να αγορασω ακουστικα και θα ηθελα να με πειτε και εσεις την γνωμη σας γιατι δεν ξερω και πολλα σε αυτον τον τομεα.
Απο χρηματα εχω σκοπο να ακουμπησω μεχρι και 50e.Τα ακουστικα τα θελω απλα για να ακουω μουσικη στο σπιτι, μερικες φορες οταν βγαινω για βολτα, στο αεροπλανο...γενικη χρηση.Ακομη με ενοχλει οταν ο αλλος μπορει να ακουσει ακριβως αυτο που ακους.Μεχρι τωρα αυτα που εχω ξεχωρησει και ειναι μεσα στα οικονομικα ορια που εβαλα ειναι τα:
Sony MDR-XB500 και AKG K514.Καλα σας φαινοντε;νομιζετε οτι ειναι καλα για τις απαιτησεις που εχω;αμα θελετε καντε και εσεις καμια προταση.

Re: Επιλογη Ακουστικων

Εκτός από τα Superlux HD681 εγώ δεν έχω ακούσει τίποτε ιδιαίτερο σε αυτή την κατηγορία, από φορητά δες τα Koss PortaPro, αλλά ακούγονται στο περιβάλλον. Τα μοντέλα που λες δεν τα ξέρω.

Απάντηση: headphones

ή αλλιώς "όταν τα ακουστικά γίνονται αξεσουάρ μόδας..."
και κατά τη γνώμη μου ακαλαίσθητης. :tdown::smash:

Αναβάθμιση Ακουστικών

Για σας, εχω τα sennheiser HD-515 εδω και 2 χρονια και θελω να τα αλαξω, να παρω κατι καλιτερο.
λεω να δωσω γυρος στα 200 ευρο πανω κατω.
κυριος ακουω μουσικη απο το pc και καμια φορα απο το iphone.
Εχει καπιος να μου προτινη κατι αξιολογο?
σκεφτομουν κατι σε akg 701 αλλα υπερβενουν πολυ στην τιμη,οποτε τωρα σκεφτομε κατι σε Shure SRH940.
με ενδιαφερει μονο η πιοτητα του ηχου μιας και εχω κολημα με αυτο.
αα και να ειναι καπος ανετα γιατι αυτα που εχω μετα απο ενα χρονικο διαστημα ξεχνας οτι τα φορας.
γενικα μπορη να τυχη να τα φοραω και 8 ορες συνεχομενα γιαυτο δεν θελω οταν τα βγαλω να με ποναη το αυτι μου.
Εσεις τι λετε??αξιζουν τα shure η να παρω κατι αλλο?
:ears:

Re: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΝ

Γεια σου,

Ενα καλο ζευγαρι ακουστικα,που στοιχιζουν και τα μισα απ'οτι θες να δωσεις,ειναι τα KRK KNS 6400.Ειναι μια καλη συνολικα λυση πιστευω,καθως δεν κοστιζουν πολυ,και σε γενικες γραμμες,οσον αφορα τον ηχο,την ανεση και την ικανοτητα να παιξουν καλα και απο ενα ipod,τα βρηκα πολυ καλα για την τιμη τους.

Απο αυτα που περιγραφεις παραπανω,νομιζω οτι αυτα θα σε καλυψουν.Θα μπορουσες να τα δοκιμασεις και με το iphone σου σε εναν Νακα ισως που ειναι ο αντιπροσωπος.

Τα κ701 ειναι πιο απαιτητικα και θελουν καλα μηχανηματα απο πισω,και τα shure ειναι λιγο μεγαλα και πιο βαρια.

Re: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΝ

Γεια,
ναι το γνωριζω γιαυτο εχω παρει ενα usb dac traktor audio 2 ,απλα δεν ξερω αν εκανα σωστη επιλογη.
Τα shure ξερει κανεις αν θελουν ενισχητη ακουστικων για να πεξουν??δεν ξερω καν αν το traktor που εχω, εχει ενισχητη.

Re: Αναβάθμιση Ακουστικών

Δε το γνωριζω το usb dac που λες.

Τα shure srh 940(οπως και τα 840 που εχω),παιζουν καλα και χωρις ενισχυτη.Απλα για να πω την αληθεια οταν δοκιμασα τα 940 μια φορα απο το ipod μου (το οποιο χρησιμοποιω συνεχεια με τα 840),δε μου αρεσε ιδιαιτερα ο ηχητικος χαρακτηρας τους,καθως ηταν αισθητα πιο πριματος και οχι τοσο smooth.Εμενα δε μου αρεσαν τοσο παντως.Προτιμω τα κατα πολυ φθηνοτερα KRK KNS 6400 που ανεφερα παραπανω.Επισης δε μου αρεσε ουτε το μεγαλο αδερφακι των 6400,το 8400.Ειναι λιγο περιεργα αυτα,καλητερα να δοκιμαζει καποιος και να ψαχνει οταν θελει να παρει κατι,γιατι το ακριβοτερο(οπως συνεβει σε μενα στις δυο περιπτωσεις παραπανω),αναλογα και με τα γουστα του καθενος,ενδεχεται να αποδειχθει χειροτερο.

Η προταση μου παντως ειναι τα 6400.Κατσε να δεις τι εχουν να προτεινουν και τα αλλα τα παιδια παντως εδω.

το usb dac που εχω ειναι αυτο: http://www.head-fi.org/t/580459/native-instruments-traktor-audio-2-dj-usb-audio-interface-dac-amp-95
το εχω παρει 100 ευρω που ειναι σχετικα φτηνο!
Τα ακουστικα που μου προτινης φενοντε πολυ ωρεα σαν σχεδιο, και η τιμη τους ειναι πολυ καλη.
Ενας φιλος μου ειπε να κιταξω και τα Monster beats studio, εσυ τι λες τα εχεις δει καθολου?

Ειχα ακουσει μια φορα τα Beats,αλλα οχι τα studio,τα πρωτα που ειχαν βγει.Ο ηχος τους ηταν προσανατολισμενος πιο πολυ προς το εντυπωσιακο παρα σωστος και ισορροπημενος,και ειχαν πολυ ενισχυμενο μπασο.Δε θα τα προτεινα προσωπικα.

Και απο τη σειρα που εχεις και εσυ (sennheiser hd 5*5 και hd 5*8),θεωρω οτι ειναι καλες επιλογες για μεχρι 200 ευρω,με καλο ηχο,και ανετα,και να οδηγουνται και χωρις ενισχυτες κτλ,αλλα καποιοι εχουν αναφερει οτι εχουν καποιο προβλημα και ραγιζει το Headband,και εκτοτε δισταζω να τα προτεινω.Παντως μια φορα παραλιγο να παρω τα hd 595 σαν ενα συμπληρωματικο ζευγαρι για τα hd600 που να οδηγειται χωρις ενισχυτες,αλλα τελικα κατεληξα στα κλειστου τυπου shure srh 840.Τα shure θεωρω οτι ειναι καλη επιλογη για χρηση κατευθειαν απο ipod κτλ σαν ηχος,αλλα δε στα προτεινω λογω του οτι ειναι λιγο μεγαλα και ισως να τα βρεις και αβολα για τοσες ωρες που λες.

Τα krk 6400 τα ακουσα μια μερα σε εναν Νακα απο σποντα,πηγα να ακουσω βασικα τα hd 518 και τα 598 γιατι ειχα δει καλα λογια για την τιμη τους,αλλα δε τα ειχε,και μου ειπε εκει το παιδι για τα krk και εκανα μια δοκιμη.Αν δεν ημουν αρκετα ικανοποιημενος απο τα shure 840,θα τα αγοραζα καποια στιγμη,μ'αρεσε οπως επαιζαν μουσικη.

Μιας και μιλάς για πολύωρες ακροάσεις, θα σου μεταφέρω συμβουλή του Optimus προς εμένα, την οποία και επιβεβαιώνω, για ακουστικά της Beyerdynamic... Εξαιρετικά μαξιλαράκια, άνεση και μόνωση του περιβάλλοντος... Από ήχο εγώ έχω τρελαθεί, αλλά είναι ο ενθουσιασμός που μιλάει και η έλλειψη σύγκρισης, μιας και δεν έχω ακούσει άλλα σοβαρά ακουστικά.

Αυτά.

Ναι τα beyer μπορει να ταιριαζουν στον φιλο αφου θελει ποιοτητα και ανεση...
Ο Gojakias πεταχτηκε απο το πουθενα και σου προτεινε καλη επιλογη woker..
Κοιτα τα προσιτα μοντελα τους και σιγουρα θα βρεις κατι που να σου ταιριαζει..
http://europe.beyerdynamic.com/shop/hah/headphones-and-headsets/at-home/music-pleasure.html
http://europe.beyerdynamic.com/shop...dsets/studio-and-stage/studio-headphones.html

βρηκα τα Beyerdynamic DT990-PRO στο ebay με 200 ευρω μαζι με την αποστολη.Ολοκενουργεια στο κουτι τους, αξιζει λετε??
Στο site της εταιριας τα εχουν πολυ πιο πανω.
Εγω παντος συνεχειζω να ειμαι κολιμενος με τα shure, δεν ξερω αλλα μου εμπνεουν μια Α ποιοτιτα. :)

Δεν έχω εμπειρία με αυτά που λες, εκτός από τα AKG Q701 που έχω (και ακούω πολύ λίγο με αυτά)... απότι διαβάζω όμως τα Shure 940 είναι σκληρά με τσιμπημένα πρίμα, θα συμφωνήσω να πας στα Beyerdynamic DT-990 Pro.

Απάντηση: Αναβάθμιση Ακουστικών

Γιατί όχι τα 880 (pro ή edition 2005) που είναι λιγότερο μπασάτα από τα 990;