Δαμιανός Δημητριάδης
Supreme Member
Απάντηση: headphones
Παιδιά, τα K701 είναι άνετα, ξεκούραστα και κυριλέ.
Δεν έχω ακούσει τα K601, αλλά θεωρώ πως τα 701 δεν είναι ακριβά σε σχέση με τα χαρακτηριστικά τους, τον ήχο τους και τον ανταγωνισμό. Τα προηγούμενα ακουστικά μου ήταν τα K240 με τα οποία ο ήχος των 701 δεν έχει καμία σχέση. Και αν σημαίνει κάτι αυτό, το Stereophile έχει γράψει δυθιράμβους για τα 701.
Σε ότι αφορά τους λαμπάτους ενισχυτές, είμαι ευχαριστημένος από τον X-Can, χωρίς όμως να έχω ακούσει άλλους. Η τιμή της τωρινής έκδοσης 3 πρέπει να κυμαίνεται γύρω στα 400 με 500 ευρώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Η συνοδεία ενισχυτή χρειάζεται για να αποδώσουν αυτά που μπορούν. Φυσικά μπορούν να παίξουν και με οποιονδήποτε ενσωματωμένο ενισχυτή. Στη συσκευασία υπάρχει μάλιστα και προσαρμοστικό καρφάκι για φορητές συσκευές.
Παιδιά, τα K701 είναι άνετα, ξεκούραστα και κυριλέ.

Σε ότι αφορά τους λαμπάτους ενισχυτές, είμαι ευχαριστημένος από τον X-Can, χωρίς όμως να έχω ακούσει άλλους. Η τιμή της τωρινής έκδοσης 3 πρέπει να κυμαίνεται γύρω στα 400 με 500 ευρώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Η συνοδεία ενισχυτή χρειάζεται για να αποδώσουν αυτά που μπορούν. Φυσικά μπορούν να παίξουν και με οποιονδήποτε ενσωματωμένο ενισχυτή. Στη συσκευασία υπάρχει μάλιστα και προσαρμοστικό καρφάκι για φορητές συσκευές.