Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Απάντηση: Re: ψάχνοντας για το "τέλειο" (με τα δικά μου δεδομένα) ακουστικό/headphone

Σ'ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου φιλε μου...
προσφατα κοιτουσα τα τακτικ αλφα και τελος παντων αυτην την σειρα...
απλα ειχα χαζεψει γιατι διαβαζα διαφορα στο head fi (συγνωμη δεν ξερω αν γινεται να γραφουμε ονοματα κτλπ) (σπόιλερ)
επισης εχω κολλησει με την μιτρικη που εχω... εξοδος με αμπλιφάιερ 600 ομ... κ ου το καθε εξης...

Re: ψάχνοντας για το "τέλειο" (με τα δικά μου δεδομένα) ακουστικό/headphone (μέχρι 80

καλησπέρα σε όλους... :worshippy:

μόλις έκανα εγγραφη στο forum γιατί δεν άντεχα άλλο διάβασμα και ήθελα να ακούσω γνώμες από ανθρώπους με πείρα στα headphones...
σε διάστημα λίγων ημερών μου χουν βγει τα μάτια απ το διάβασμα για να βρω το καλήτερο γενικής χρυσής headphone για το pc μου να μπορώ να έχω δηλαδή ένα αξιοπρεπές soundstage
(βλέπε π.χ audio technica ad700/beyerdynamic dt880 pro λέμε τώρα, μην φάω και καμια ντομάτα ακόμα δεν μπήκα)για παιχνίδια competitive προτού προσώπου να ακούω ας πούμε τα πάντα στο game,
να ακούω την μουσική που μου αρέσει (rap/hip hop, trance, electro, rock, metal,dance τέλος πάντων λίγο απ όλα) χωρίς προβλήματα high,mid,κ.λ.π δηλαδή να υπάρχει μια ισορροπία/φυσικότερος ήχος
και φυσικά να πορωθώ βλέποντας τις ταινίες που μου αρέσουν...

για τα λιγότερα το δυνατόν euro... (εως 80ε)

υπάρχει κάποιο gaming headset με αυτά που ζητάω?

τα superlux hd668b/hd681/b τι soundstage έχουν?

έως τώρα είχα τα
microsoft lifechat lx-3000 τι διαφορά ήχου θα δω π.χ με τα 668b/681/681b ?

Ι.Γ: έχω την παρακάτω μητρική http://www.msi.com/product/mb/Z87-G45-GAMING.html#overview
και είδα ότι έχει κάποια στοιχεια από άποψη ήχου και θα ήθελα να μου διευκρινίσετε/πείτε την γνώμη σας γιατί από κει θα οδηγηθούν τα ακουστικά...

Γεια σου φιλε (με γεια τη μητρικη!) επειδη ειμουνα και εγω σε παρομοιο διλλημα και το εψαχνα υπαρχουν αρκετα αξιολογα ακουστικα με 80 που μπορεις να αγορασεις (ανοιχτου τυπου,κλειστου,δυναμικα κλπ)
Για gaming το μονο που ισως αξιζει για μενα ειναι το cm storm sirus.Δες εδω για ποιο πολλα (http://www.head-fi.org/t/534479/mad...d-5-23-2013-mrspeakers-mad-dog-v-3-2-reviewed)
Για ολα τα υπολοιπα απο θεμα εμφανισης ,ανεσης,ποιοτητας ηχου εγω ειχα καταληξει σε shure srh440.
Γενικα τα superlux αξιζουν αλλα δεν τα εχω βρει ελλαδα για soundstage διαβασε στο headfi reviews..

Για τον ηχο των μητρικων γενικα δεν ειναι και οτι καλυτερο ασχετα με το τι διαφημιζουν ,διοτι υπαρχουν πολλες παρεμβολες απο ολο το συστημα(θορυβος στο σημα)..αμα εχεις ορεξη υπαρχει προγραμμα που μπορεις να κανεις μετρησεις (http://audio.rightmark.org/index_new.shtml)...

Αγορα VMODA...

Γεια σας, ξερει κανεις καποιο καταστημα να αγορασω τα vmoda lp2/m80 απο ελλαδα/ευρωπη..
Στο σαιτ(http://v-moda.com/over-ear/) τους κανουν international shipping (και ελλαδα) αλλα δεν ξερω ποσο θα βγουν τα μεταφορικα...

Απάντηση: ψάχνοντας για το "τέλειο" (με τα δικά μου δεδομένα) ακουστικό/headphone (μέ

Σ'ευχαριστω... εχω ακωμα δρομο για το πσ μεχρι στιγμης εχω μονο την μητρικη (γελια) ...
ναι οντως εχω διαβασει για τις παρεμβολες απλα ηθελα να μαθω 2 πραγματακια παραπανω τα τυπικα και τα.... φρου φρου, τα χω διαβασει ειδη...
οποτε γενικα απ ολα τα παιδια περιμενω γνωμες οστε να κατασταλαξω καπου για τα πρωτα μου ακουστικα ας πουμε τις προκοπεις...
απλα δεν την παλεβω με τοσες μερεσ ψαξιμο και διαβασμα... :shot:

Απάντηση: Αγορα VMODA...

Γεια σας, ξερει κανεις καποιο καταστημα να αγορασω τα vmoda lp2/m80 απο ελλαδα/ευρωπη..
Στο σαιτ(http://v-moda.com/over-ear/) τους κανουν international shipping (και ελλαδα) αλλα δεν ξερω ποσο θα βγουν τα μεταφορικα...

Οριστε φιλε μου... τα lp2 apo ελλαδα http://www.audiohouse.gr/index.php?...ion=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

επισης απ το ιδιο καταστημα τα μ80 http://www.audiohouse.gr/index.php?...tore.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

τιμες απο καποια αλλα σάιτ που ειδα ειχαν σχετικα παρομοια τιμη (π.χ με τα μεταφορικα κτλπ)
ολλο και καποιος αλλος θα πει την γνωμη του, εριξα ενα γρηγορο ψαξιμο...οποτε δεν μπορω να πω παραπανω την γνωμη μου, ευχομαι να βοηθησα... :)

Ρε παιδιά λιιιιιγο προσοχή με την ορθογραφία...
Δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα κάποιων φράσεων σχεδόν...

Αν με αυτή την ανάρτηση παραβαίνω κάποιον κανονισμό ας σβηστεί.

Re: ψάχνοντας για το "τέλειο" (με τα δικά μου δεδομένα) ακουστικό/headphone (μέχρι 80

Τέλειο ακουστικό σε αυτά τα λεφτά που θες να ξοδέψεις δεν υπάρχει, ακόμα και σε υπερπολλαπλάσιες τιμές δεν υπάρχει... όλα έχουν να κάνουν με τα γούστα σου, τα μηχανήματα σου, και την μουσική σου εμπειρία.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει για σένα ισορροπημένος ήχος... τα Superlux είναι τίμια και μάλιστα κάποια παιδιά εδώ εκθειάζουν τα 681evo... ίσως αξίζει να πας εκεί. Τα 668b προσωπικά δεν μου αρέσουν.

Για μένα τα γνωστά μοντέλα που κυμαίνονται στα 150-200 ευρώ είναι εκείνα που αρχίζουν να έχουν ισορροπημένα χαρακτηριστικά.

Re: Απάντηση: Αγορα VMODA...

Οριστε φιλε μου... τα lp2 apo ελλαδα http://www.audiohouse.gr/index.php?...ion=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

επισης απ το ιδιο καταστημα τα μ80 http://www.audiohouse.gr/index.php?...tore.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

τιμες απο καποια αλλα σάιτ που ειδα ειχαν σχετικα παρομοια τιμη (π.χ με τα μεταφορικα κτλπ)
ολλο και καποιος αλλος θα πει την γνωμη του, εριξα ενα γρηγορο ψαξιμο...οποτε δεν μπορω να πω παραπανω την γνωμη μου, ευχομαι να βοηθησα... :)

Οκ ευχαριστω ελπιζω να ειναι καλο το καταστημα!

Απάντηση: ψάχνοντας για το "τέλειο" (με τα δικά μου δεδομένα) ακουστικό/headphone (μέ

Ρε παιδιά λιιιιιγο προσοχή με την ορθογραφία...
Δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα κάποιων φράσεων σχεδόν...

Αν με αυτή την ανάρτηση παραβαίνω κάποιον κανονισμό ας σβηστεί.

συγγνώμη φιλε μου DomieMic65
η βιασύνη του απειρου να πάρει μια γρηγορη γνώμη...
είμαι νέος στο site οποτε θα χρειαστεί να μάθω κάποια πράγματα ακόμα, και εύχομαι να μην κάνω πολλά λάθη ώστε να βάζω σε κόπο τους admin και ου το καθεξής... :proud:

Last edited by a moderator:

Σε ευχαριστω πολύ...
φαντάζομαι ότι είπα μεγάλη κουβέντα όταν είπα για τα "τέλεια" headphones/headset
και ποσο μάλλον για το οικονομικό όριο που έβαλα... :SFGSFGSF: :rofl::rofl:

@BL4CK_T1G3R
Καλώς ήλθες στην παρέα! :smile:

Διαπιστώνω ότι η μητρική του υπολογιστή σου είναι φτιαγμένη με προδιαγραφές για ακρόαση με ακουστικά (και μάλιστα 600 Ω) κι' αυτό είναι μιά ευχάριστη ιδιαιτερότητα. Πόσο ποιοτική δύσκολο εμείς να πούμε, οπωσδήποτε όμως τα χαρακτηριστικά της προδιαθέτουν θετικά.

Από την άλλη πλευρά βλέπω από τη μεριά σου έλλειψη εμπειρίας από ακροάσεις ακουστικών. Γι' αυτό αντί να ψάχνεις για το τέλειο και να παιδεύεσαι με μάρκες και μοντέλα που τώρα είναι μόνο ονόματα στα χαρτιά φρόντισε ν' ακούσεις μερικά. Έτσι θα ξέρεις κι' εσύ καλύτερα τι ψάχνεις.

Μ' αυτά που γράφεις πάντως και με τα είδη μουσικής που ακούς, ένα ζευγάρι ακουστικά γενικής χρήσης στα 40-60 Ευρώ θα είναι ότι πρέπει για αρχή. Τέτοια ακουστικά έχουμε αναφέρει αρκετά σ' αυτό εδώ το forum.

Κι' αργότερα, όταν θα έχεις εμπλουτίσει κάπως την εμπειρία σου, τότε θα έχει έλθει και η ώρα ν' αρχίσεις το ψάξιμο για το "τέλειο!" :cool:

Υ.Γ. Πρόσεχε λίγο την ορθογραφία. Οι αναγνώστες κουράζονται, όταν δυσκολεύονται να διαβάσουν. Και τελικά απομακρύνονται και δεν μπορούν να βοηθήσουν... -bye-

Ακουστικα για φορητη συσκευη

Καλησπερα
προσφατα πηρα ενα fiiox3 οπως θα διαβασατε σε διπλανο νημα ειμαι πολυ ικανοποιημενος
παιζει δε με τα μοναδικα ακουστικα που εχω τα AKG K450
νεος στο αθλημα και διαβαζοντας ολα τα ωραια που γραφετε
θα ηθελα να σας ρωτησω αξιζει να κανω μια αναβαθμιση στα ακουστικα μου ?
θα εχω αρκετη διαφορα στον ηχο ?

απο αυτα που ειδα στο διαδυκτιο
σαν εμφανιση μου αρεσαν περισσοτερο τα
SONY MDR-1R
και μετα τα
GRADO SR80i kai 60i

απο τα

SEN HD25 και
BEYER DT 1350

επειδη δεν ξερω πως ακουγονται εσεις τι θα προτεινατε ?
το budget μου ειναι καπου στα 200 ευρω
και φυσικα να ειναι value for money !

.

Re: Ακουστικα για φορητη συσκευη

Στέλλιο, ο tio4711 έφερε στο σπίτι μου και άκουσα τα philips fidelio x1 και πραγματικά ενθουσιάστηκα ... εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υπέροχος ήχος ... κοστίζουν λιγότερο από 200 ευρώ ... δες και εδώ ...

Να προσθέσω πως ειναι εύκολα σαν φορτίο και δεν θα δυσκολέψουν καθόλου το Fiio. Στη τιμή τους δεν νομίζω οτι θα βρεις κατι καλύτερο.

Απάντηση: Ακουστικα για φορητη συσκευη

πολυ ενδιαφερον αν και τα βρισκω λιγο μεγαλα
για εξωτερικους χωρους
γενικα βρισκομαι σε δυσκολη θεση
πως θα μπορεω να διαλεξω κατι χωρις να το εχω ακουσει
και να το συγκρινω με αυτα που εχω ?

Να πάρεις τις ψείρες sony mh1 με 10 ευρω.
Και αν δεν τα θες δωστα σε μένα

Που τα βρηκες 10 να τα παραγγειλω; αληθεια με τα mh1c που το public μοστραρει 40 τι διαφορα εχουν; κανεις αν ειναι ευκολο και ενα check αν δουλευει το μικροφωνο με το s3; thanks