Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Απάντηση: Αγορά μικρών on ear ακουστικών

Μετά την σύντομη επίσκεψη μου στην έκθεση, η όποια υπομονή έκανα με τα ακουστικά μου εξαντλήθηκε[...]

Εγώ δεν θα σου πω για ακουστικά,αλλά αφού ακούς από iPhone όπως κι εγώ,θα σε ρωτήσω με τι app ακούς.
Γιατί αν ακούς από itunes πρέπει να το αλλάξεις.

Re: Αγορά μικρών on ear ακουστικών

Αν είναι να διαλέξεις μόνο On-Ear κι' αυτά μεταξύ Sony και AKG και μόνο ανάμεσα σ' αυτά που διαθέτει το Πλαίσιο, οι επιλογές σου είναι κυριολεκτικά ελάχιστες.

Π.χ.

Απάντηση: Re: Αγορά μικρών on ear ακουστικών

Αν είναι να διαλέξεις μόνο On-Ear κι' αυτά μεταξύ Sony και AKG και μόνο ανάμεσα σ' αυτά που διαθέτει το Πλαίσιο, οι επιλογές σου είναι κυριολεκτικά ελάχιστες.

Π.χ.

Μιχάλη,είναι κι άλλα,πάντα στο πλαίσιο παραλείπουν να ταγκάρουν.
Αν δεν κάνω λάθος βλέπω κι άλλα on-ear έτσι.

Re: Αγορά μικρών on ear ακουστικών

αν μιλαμε κατω απο 100 ευρω, τοτε:

απο Sony τα MDR-V55

και απο AKG τα Y50

και τα δυο ειναι αρκετα οικονομικα, εχουν γενικα καλες αξιολογησεις (τα συγκεκριμενα sony τα εχω και ειναι οντως πολυ καλα για τα ~50 ευρω που ζητουν) και θα τα βρεις ευκολα στην αγορα.

Re: Απάντηση: Αγορά μικρών on ear ακουστικών

Εγώ δεν θα σου πω για ακουστικά,αλλά αφού ακούς από iPhone όπως κι εγώ,θα σε ρωτήσω με τι app ακούς.
Γιατί αν ακούς από itunes πρέπει να το αλλάξεις.

Δηλαδή εκτός απο θέματα ευχρηστίας 'εχει και θέμα σωστής αναπαραγωγής? Εχεις κάποιο άλλο να προτείνεις?
Στο θέμα μεγέθους έχω κολλήσει γιατί θέλω τον ήχο των Κ512 αλλά όχι τις διαστάσεις τους.

Δεν πρέπει οπωσδήποτε να είναι απ το Πλάισιο, απλά απο εκεί που θα έδινα 30-40 μαξ, μπορώ να ανέβω χάρη στο υπόλοιπο που έχω. Εχω δεί και τα sennheiser px100 απο άλλο κατάστημα που είναι μεσα στο budget.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά μικρών on ear ακουστικών

Μιχάλη,είναι κι άλλα,πάντα στο πλαίσιο παραλείπουν να ταγκάρουν.
Αν δεν κάνω λάθος βλέπω κι άλλα on-ear έτσι.
Άλλα τα On-Ear κι' άλλα τα Over-Ear πάντως. Και μάλλον αμφίβολο αν γνωρίζουν καλά τη διάκριση, εκείνοι που φτιάχνουν τους καταλόγους στο Πλαίσιο!

Στην περίπτωση μας αφού θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά με κινητό (iPhone), εκτός του ήχου τους θα πρέπει να ληφθούν υπ' όψη ως κριτήρια η καλή ευαισθησία και οι δυνατότητες των ακουστικών για επικοινωνία (μικρόφωνο)...

Re: Απάντηση: Re: Αγορά μικρών on ear ακουστικών

Άλλα τα On-Ear κι' άλλα τα Over-Ear πάντως. Και μάλλον αμφίβολο αν γνωρίζουν καλά τη διάκριση, εκείνοι που φτιάχνουν τους καταλόγους στο Πλαίσιο!

Στην περίπτωση μας αφού θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά με κινητό (iPhone), εκτός του ήχου τους θα πρέπει να ληφθούν υπ' όψη ως κριτήρια η καλή ευαισθησία και οι δυνατότητες των ακουστικών για επικοινωνία (μικρόφωνο)...

Το τελευταίο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τον σκύλο τον βγάζω νωρίς το πρωί και μετά τις 10 το βράδυ οπότε οι κλήσεις είναι σπάνιες. Δε θα με χάλαγε να έχει αλλά είναι το τελευταίο στη λίστα με τα θέλω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά μικρών on ear ακουστικών

Δηλαδή εκτός απο θέματα ευχρηστίας 'εχει και θέμα σωστής αναπαραγωγής? Εχεις κάποιο άλλο να προτείνεις?
Στο θέμα μεγέθους έχω κολλήσει γιατί θέλω τον ήχο των Κ512 αλλά όχι τις διαστάσεις τους.

Δεν πρέπει οπωσδήποτε να είναι απ το Πλάισιο, απλά απο εκεί που θα έδινα 30-40 μαξ, μπορώ να ανέβω χάρη στο υπόλοιπο που έχω. Εχω δεί και τα sennheiser mx100 απο άλλο κατάστημα που είναι μεσα στο budget.
Εχω το Lossless King από τότε που το έδιναν δωρεάν (τώρα βλέπω πως έχει 3 ευρώ ).

Δεν είναι μόνο η ποιότητα,γενικά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το itunes.
Εκεί που πριν νόμιζες πως έχεις τερματίσει την ένταση κι άρχιζαν οι παραμορφώσεις,αυτό απλώς ξεκινά.

Κι επειδή το έψαξα λιγάκι,έχει να κάνει με το ότι το itunes είναι φτιαγμένο για να εξοικονομεί ενέργεια εκτός των άλλων.
Αυτό δεν εξοικονομεί μεν,παίζει δε.

Και παίζει τα πάντα,με την προϋπόθεση πως θα τα βάλεις στον δικό του φάκελο κι όχι στην γενική library.
Μπορεί να βρεις και δωρεάν,δεν είναι ανάγκη να είναι αυτό,απλώς φύγε από τον μπελά.

On Ear για Home Cinema

Τωρα χρησιμοποιώ τα Superlux HD 681 Evo για την θεαση ταινιων, συνδεδεμένα στον Yamaha 2030.
Είμαι αρκετα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αν και τα εχω συγκρινει μονο με κατι ασυρματα sony-sennheiser.
Το μοναδικο πρόβλημα που έχω είναι στις ταινιες 3D.
Δυστυχως τα over-ear δεν είναι τοσο βολικα όταν φορας τα γυαλια 3D.
Ή τα γυαλια δεν θα κατσουν καλα ή τα ακουστικα δεν θα πατανε καλα στα αυτια.

Ετσι σκέφτηκα να παω στην λυση on-ear.
Επειδή μιλάμε όμως για 2 ταινιες το μηνα σε 3D το πολύ, δεν θέλω να ξοδευτω.
Με ενδιαφερει να έχουν καθαρες μεσαιες, λόγω των διαλογων και τα μπασα να είναι τονισμενα για ευνόητους λογους.
Υπαρχει καποια πρόταση;

Απάντηση: On Ear για Home Cinema

Δυστυχώς, τα in ear δεν τα αντέχω καθόλου. Με ενοχλούν αφάνταστα. Στο 5λεπτο θέλω να τα βγάλω.
Αντίθετα, τα ear buds, αυτά που δεν μπαίνουν εντελώς μέσα στο αυτί, τα οποία και τα μπορω, τα δοκίμασα, αλλά σε ταινία τα εφέ χάνουν πάρα πολύ σε μπάσο και είναι ξερά, χωρίς γέμισμα.

Re: On Ear για Home Cinema

Τα Koss Portapro ειναι πιστευω μια επιλογη,ειναι ελαφρια και γενικα εχουν μια μικρη εμφαση προς τις χαμηλοτερες συχνοτητες. Ειναι καλα για γενικη χρηση,αφου μπορουν να φορεθουν και εξω κτλ λογω εμφανισης και μεγεθους.

Τα εχω και εγω,και θα ελεγα οτι πληρουν αυτα που ζητας καθως ο ηχος τους ειναι καλος,λιγο γεματος αλλα καλης ποιοτητας και ισορροπημενος για τη τιμη τους.Το μονο που θα χρειαστεις βεβαια ειναι μι προεκταση καλωδιου.
Η τιμη πρεπει να ειναι καπου +/- 50 ευρω.Εγω το αγορασα το 2010 απο την αντιπροσωπια στην Αθηνα,50 ευρω :)

Μετα απο 5 χρονια με αρκετα συχνη χρηση,μου χαλασαν προσφατα τα σφουγγαρακια τους και πρεπει να παραγγειλω αλλα :)

Re: Αγορά ακουστικών

Καλησπέρα και πάλι! Να ρωτήσω λίγο, από που μπορώ να αγοράσω τα Superlux HD-681 Evo; Κοίταξα σε διάφορα sites, αλλά με τα μεταφορικά ανεβαίνει κάπως η τιμή.
Το amazon στέλνει ακουστικά στην Ελλάδα;
Τέλος πάντων, γνωρίζετε από που μπορώ να τα παραγγείλω;
Μέχρι 30 να πηγαίνει, άντε ίσως και 35 .

Re: headphones

Έχει κανείς εμπειρία με Musical Fidelity mf100; Πρόσφατα έπεσε η τιμή τους και τα βρίσκω από Ευρώπη κοντά στα 70 .

Για τόσο λίγα χρήματα είναι μια χαρά.
Τα άκουσα για πολύ λίγο στην έκθεση.
Μου φάνηκαν κάπως πριμάτα κ ίσως κ λίγο σκληρά αλλά συνολικά ήταν αρκετά πλήρες άκουσμα..
Θεωρούσα πως έχουν πολύ πιο πολλά χρήματα.
Ξαναλέω τα άκουσα πολύ λίγο!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωωωπ... Χίλια συγγνώμη μόλις είδα πως βγάζει αλλά δύο παρόμοια μοντέλα οπτικά .. Δεν ξέρω ποια άκουσα. Ήταν στο τραπέζι της Ath. Pro Audio

Αναζήτηση φθηνών headphones

Καλημέρα και απο εμένα παιδιά.Ψάχνω ακουστικά φθηνά γύρω στα 25ευρώ για να τα έχω στο δρόμο και το γυμναστήριο.Πηγή εισόδου κινητό,ίσως και Mp3.Έχω βρεί αυτά αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλύτερα ,δεν ξέρω αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε!
http://www.e-shop.gr/sony-mdr-zx310w-lightweight-folding-headband-type-headphones-white-p-PER.504948
http://www.e-shop.gr/philips-shl3060wt-headphones-white-p-PER.703711
Τα μεν εχουν μεγαλύτερη συχνότητα αλλα τα δε έχουν μεγαλύτερα dcb.

Τα δανεστικα από έναν φίλο και μάλλον δεν είναι για μένα. Είναι λίγο αυστηρα, πεντακάθαρα αλλά εγώ τελικά προτιμώ πιο γλυκό ήχο. Βέβαια σε αυτά τα λεφτα δεν ξέρω κάτι άλλο αυτού του επιπέδου.

Μέχρι 70 υπάρχει κάτι αξιόλογο σε κλειστού τύπου από Ελλάδα ή Αγγλία; Ακούω αρκετό rock, κανα παλιό hip hop, ενίοτε (με φθίνουσα πορεία) κανα house και dance και τέλος πολλές ταινίες - αν και δεν τρελαίνομαι με τα ηχητικά εφέ που σε ταράζουν.