Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

Καλες και σιγουρες λυσεις ειναι και τα sennheiser hd600-hd650.Εχουν καλο ηχο με ωραιες χροιες,σχετικα ξεκουραστο και ισορροπημενο ακουσμα,λιγο laidback.

Αν τα συνδυασεις με καλο ενισχυτη και συνοδα γενικα,ειναι πολυ καλα.Smooth και ρεαλιστικος,ανοιχτος ηχος.

Επισης κοιτα και τα sennheiser hd598.Ηχητικα πρεπει να ειναι ιδια με τα 595(καθολου ασχημα),αλλα σαν εμφανιση...!Πολυ ομορφα.Επισης πρεπει να πω οτι τα 595 ηταν μακραν τα καλητερα ακουστικα σε θεμα ανεσης που εχω δοκιμασει ποτε(σε circumaural)

Και τα akg k601-701 ειναι σοβαρα και καλα ακουστικα που αξιζουν να τα κοιταξεις.

Σε κλειστου τυπου τα μονα που μου αρεσαν αρκετα(και τα αγορασα κιολας)οταν εψαχνα,αναμεσα σε πολλες εταιριες(μιλαω για σχετικα λογικες τιμες),ηταν τα shure srh 840.Αν ψαχνετε σε κλειστου τυπου σχεδιαση,τα συγκεκριμενα εχουν φυσικο και ισορροπημενο ηχο,με γλυκα αλλα ευκρινη πριμα,και ωραιες μεσαιες και χαμηλες.Παρουσιαζουν σε μικροτερο βαθμο τον χαρακτηριστικο χρωματισμο που συναντας σε σχεδιασεις κλειστου τυπου.(μια κουτιλα/χωνιλα να το πω,συγχωρεστε μου την περιγραφη!)
Ειχα μια μικρη ενσταση με την εργονομια τους,αλλα τελευταια εχουν ανοιξει λιγο και ειναι οκ,δεν ειναι αβολα.Δεν ειναι βεβαια σαν τα ανοιχτου τυπου.

Τωρα μια εταιρια που δε μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις,ειναι η grado.Θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενα για αυτα που προσφερουν,αν και για να ειμαι ειλικρινης για να κρινεις ενα ζευγαρι ακουστικα πρεπει να τα εχεις λιγο καιρο,εχουν και αυτα τα χουγια τους,στην τοποθετηση,στο ταιριασμα με τα αλλα μηχανηματα κτλ.

Εχουν ενα ωραιο retro στυλ,και δειχνουν ομορφα.Στον ηχο αυτο που δε μ'αρεσει σε γενικες γραμμες ειναι οτι δεν εχουν εκλεπτυσμενη χροια,ειναι λιγο σκληρα και μου ακουγονται καπως φτηνιαρικα,δε ξερω γιατι.Αλλα επαναλαμβανω οτι ισως σε διαφορετικες συνθηκες να μου αρεσανε..?

Καλες και σιγουρες λυσεις ειναι και τα sennheiser hd600-hd650.Εχουν καλο ηχο με ωραιες χροιες,σχετικα ξεκουραστο και ισορροπημενο ακουσμα,λιγο laidback.

Αν τα συνδυασεις με καλο ενισχυτη και συνοδα γενικα,ειναι πολυ καλα.Smooth και ρεαλιστικος,ανοιχτος ηχος.

Επισης κοιτα και τα sennheiser hd598.Ηχητικα πρεπει να ειναι ιδια με τα 595(καθολου ασχημα),αλλα σαν εμφανιση...!Πολυ ομορφα.Επισης πρεπει να πω οτι τα 595 ηταν μακραν τα καλητερα ακουστικα σε θεμα ανεσης που εχω δοκιμασει ποτε(σε circumaural)

Και τα akg k601-701 ειναι σοβαρα και καλα ακουστικα που αξιζουν να τα κοιταξεις.

Σε κλειστου τυπου τα μονα που μου αρεσαν αρκετα(και τα αγορασα κιολας)οταν εψαχνα,αναμεσα σε πολλες εταιριες(μιλαω για σχετικα λογικες τιμες),ηταν τα shure srh 840.Αν ψαχνετε σε κλειστου τυπου σχεδιαση,τα συγκεκριμενα εχουν φυσικο και ισορροπημενο ηχο,με γλυκα αλλα ευκρινη πριμα,και ωραιες μεσαιες και χαμηλες.Παρουσιαζουν σε μικροτερο βαθμο τον χαρακτηριστικο χρωματισμο που συναντας σε σχεδιασεις κλειστου τυπου.(μια κουτιλα/χωνιλα να το πω,συγχωρεστε μου την περιγραφη!)
Ειχα μια μικρη ενσταση με την εργονομια τους,αλλα τελευταια εχουν ανοιξει λιγο και ειναι οκ,δεν ειναι αβολα.Δεν ειναι βεβαια σαν τα ανοιχτου τυπου.

Τωρα μια εταιρια που δε μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις,ειναι η grado.Θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενα για αυτα που προσφερουν,αν και για να ειμαι ειλικρινης για να κρινεις ενα ζευγαρι ακουστικα πρεπει να τα εχεις λιγο καιρο,εχουν και αυτα τα χουγια τους,στην τοποθετηση,στο ταιριασμα με τα αλλα μηχανηματα κτλ.

Είμαι μεταξύ των HD600/650 και K601/701 αλλά θα πάρω τα Κ701 λόγω κόστους. 205Ε από αμερική με τα μεταφορικά δεν είναι και άσχημα πιστεύω...

Thanks και για την ενημέρωση!

Είμαι μεταξύ των HD600/650 και K601/701 αλλά θα πάρω τα Κ701 λόγω κόστους. 205Ε από αμερική με τα μεταφορικά δεν είναι και άσχημα πιστεύω...

Thanks και για την ενημέρωση!

Θα κανεις μια πολυ καλη επιλογη πιστευω με τα 701.Ειναι απ'τα καλητερα στην κατηγορια τους.Η τιμη που τα βρηκες ειναι πολυ καλη!Καινουρια?

Θα κανεις μια πολυ καλη επιλογη πιστευω με τα 701.Ειναι απ'τα καλητερα στην κατηγορια τους.Η τιμη που τα βρηκες ειναι πολυ καλη!Καινουρια?

Ναι καινούργια. Βέβαια επειδή είναι από Αμερική από εγγύηση δεν ξέρω τί παίζει αλλά αν κρίνω από τα ακουστικά του supersonic τότε μάλλον δεν με απασχολεί!!

Δες και τον http://www.thomann.de/ τα κ701 τα εχει με 198 ευρω, και τα ΗΔ-600 με 269 ευρω.
Απο κλειστα εχω παθει πλακα με τα ultrasone pro900, και περιμενω τωρα την ανοιχτη τους εκδοχη τα pro2900 , σε καμια ευδομαδα θα τα εχω ελπιζω

Ακουστικα της ultrasone δεν εχει τυχει να ακουσω μεχρι τωρα,αλλα τα ξερω απο το headfi.

Μια μικρη περιγραφη/συγκριση(σε δυο τρεις γραμμες) των pro 900 σε σχεση με τα 595 που εχεις?

τα ακουσα με τον ενυσχητη μου, και ηταν καλυτερα σε ολα σε σχεση με τα 595. Πολυ πιο καθαρος ηχος, πολυ πιο ξεκαθαρο και πιο βαθυ μπασο, πολυ πιο ζωντανα γενικα. Οταν θα εχω τα pro2900 θα εχω περισοτερες εντυπωσεις

Ναι καινούργια. Βέβαια επειδή είναι από Αμερική από εγγύηση δεν ξέρω τί παίζει αλλά αν κρίνω από τα ακουστικά του supersonic τότε μάλλον δεν με απασχολεί!!

Καλοριζικα λοιπον...!!!

Με τι ενισχυτη θα τα ταιριαξεις?

Καλοριζικα λοιπον...!!!

Με τι ενισχυτη θα τα ταιριαξεις?

Με τον Pulse...budget για ενισχυτή ακουστικών δεν πρόκειται να βγεί για το 2011 τουλάχιστον. Οτι μηχανήματα πήραμε πήραμε το 2010 εκτός και αν δώσω τον Pulse να πάρω τον άλλον. Αλλά μόνο αυτό.

Το 2011 θα είναι χρονιά επέκτασης δισκοθήκης

162800_482012077510_552897510_6651960_5698846_n.jpg

ηρθαν πριν καμια ευδομαδα, αρχικες εντυπωσεις πολυ θετικες, φοβερη αναλυση, ωραιο το μπασο, αν και τα κλειστα ηταν ακομα πιο εντυπωσιακα στο μπασο. Καπια δειγματα που εχω ακουσει με πιανο μαρεσαν πολυ. Δεν ειναι τοσο βολικα οσο τα HD595 που ειχα πριν, αλλα δεν σε κουραζουν κιολας. Πιοτητα συναρμολογισης πολυ καλη, φαινονται οτι θα αντεξουν πολυ καιρο, αν και ειναι φτιαγμενα απο πλαστικο. Στο κουτι υπηρχαν 2 καλωδια, μια θηκη για τα ακουστικα, και ενα επιπλεον ζευγαρι απο μαξιλαρακια.

Ενσυρματα low-fi ακουστικα

Σκεφτομαι την αγορα ακουστικων για το βραδυ που βλεπω καμια σειρουλα στην Tv.
Θελω ενσυρματα γιατι δε μου αρεσει η ιδεα της ασυρματης τεχνολογιας στην κρεβατοκαμμαρα.
Χαμηλο budget (θα αγοραστουν 2 ζευγαρια, για εμενα και τη συζυγο).

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...adphones/AKG-Headphones-K512P-11-18-K-512.htm

Αυτα τα ξερει κανεις;
ή αυτα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803418

Η χρηση ταινιες και σειρες (Blu ray ή mkv).

Αλλη μια ερωτηση. Αν στην εξοδο της τηλεορασης (mini jack) βαλω splitter για δυο ζευγαρια θα δουλεψει; (panasonic vt20)

Re: Ενσυρματα low-fi ακουστικα

Σκεφτομαι την αγορα ακουστικων για το βραδυ που βλεπω καμια σειρουλα στην Tv.
Θελω ενσυρματα γιατι δε μου αρεσει η ιδεα της ασυρματης τεχνολογιας στην κρεβατοκαμμαρα.
Χαμηλο budget (θα αγοραστουν 2 ζευγαρια, για εμενα και τη συζυγο).

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...adphones/AKG-Headphones-K512P-11-18-K-512.htm

Αυτα τα ξερει κανεις;
ή αυτα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803418

Η χρηση ταινιες και σειρες (Blu ray ή mkv).

Αλλη μια ερωτηση. Αν στην εξοδο της τηλεορασης (mini jack) βαλω splitter για δυο ζευγαρια θα δουλεψει; (panasonic vt20)

θα δουλεψει

+1 για τα sennheiser.
Εχω της ιδιας σειρας τα 448 και μου εχουν βγει πολυ καλα.Για γενικη χρηση ταινιες,μουσικη ειναι ιδανικα για τα λεφτα τους.
Μακρια απο οτιδηποτε φερει το λογοτυπο sweex..

Ο λογος που ρωτησα ηταν ακριβως οτι δεν ηξερα τα sweex. I got the message.
Στο θεμα των δυο σε μια εισοδο θα εχω ισως πτωση στην ενταση?

Οχι δεν νομιζω να εχεις πτωση στην ενταση αλλα ισως να χρειαστεις ενα μικρο portable amplifier οπως το παρακατω το οποιο χρησιμοποιω και με το mp3 player μου...
fiio-e5-headphone-amplifiers.jpg

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001PYZYI8/ref=oss_product

Και αυτο στο λεω γιατι οταν συνδεσα τα δικα μου στο pc μου η μεγιστη ενταση με full δυναμωμενη απο τα windows ηταν καπως ανεπαρκης για τα δικα μου αυτια..
Κατι εχει παρει το ματι μου οτι ολη η σειρα αυτη των sennheiser(428,438,448) δεν σε 'ξεκουφαινει' αλλα πιστεψε η ποιοτητα ειναι καταπληκτικη εαν δεν εισαι λατρης του ισχυρου και εντονου μπασου το οποιο λειπει χωρις το amplifier αυτο..

Last edited: