Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ενσυρματα low-fi ακουστικα

Ωραιο gadgetτακι. Να υποθεσω παιρνει ρευμα απο το usb; Δε χαλαει τον ηχο;

Για μολις 20 ευρω που κανει ειναι ενα απο τα 3-4 καλυτερα που κυκλοφορουν,εχει και λειτουργια bass boost και φορτιζεται μεσω usb απο το pc σου σε 1μιση ωρα..
Δεν αλλοιωνει τον ηχο παρα μονο εαν βαλεις την ενταση τρομερα δυνατα τοτε το μπασο θα μπουκωνει αλλα παντα μπορεις να το βγαλεις off γιατι εχει διακοπτακι...
Κανει ακριβως αυτα τα οποια λεει και δυναμωνει την ενταση αρκετα πολυ..
Εγω φαντασου πηρα και 2ο στα καπακια μετα το 1ο για να το εχω καβατζα...:idea:

Νομιζω ειμαι πανετοιμος :2thumb22sup:
Χτυπαω το ενισχυτακι και τα sennheiser. Thx.

Εγω εχω τα akg 514 και ειναι εξαιρετικα... Οποτε θα ψηφιζα AKG..

Πιστευω οτι λιγο πολυ τα ιδια θα ειναι. Ενας ακομη λογος που παρηγγειλα τα sennheiser (εκτος απο το feedback του Optimus Prime) ειναι και το καλωδιο των 3 μετρων που με βολευει.

Πολυ καλη επιλογη PanMan,δεν θα μεινεις απογοητευμενος..
Δωσε τους ομως λιγο χρονο για να σου αποδωσουν τα βελτιστα γιατι χρειαζονται 40-50 ωρες στρωσιμο πρωτα.
Μπορει να ξενερωσεις στην αρχη αλλα οσο περνανε οι πρωτες ωρες τα ακουστικα θα βγαζουν καλυτερο ηχο..
Επισης οταν θα ακους μουσικη φροντισε τα τραγουδια σου να ειναι καλογραμμενα και οχι λιγοτερο απο 192kbps για να μπορεσεις να τα απολαυσεις...

Παρελαβα πριν 2 ημερες αλλα δεν ηρθε ακομη το ενισχυτακι. Στην αρχη για να ειμαι ειλικρινης απογοητευτικα λιγο γιατι τα προηγουμενα logitech που ειχα (της πλακας) ηταν πολυ πιο ευαισθητα και τα καινουργια μου φαινοταν ψοφια.
Μετα συνειδητοποιησα οτι το splitter Που χρησιμοποιουσα εδινε απο ενα στερεο σε δυο μονοφωνικα mini jack :p :p και το ξεφοτωθηκα.
Οντως οσο περναει ο καιρος παιζουν καλυτερα και σημερα καποια στιγμη πηρα και μια αισθηση "σκηνης".
Overall πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με το κοστος...

Aντε καλες ακροασεις..
Οπως ειχα γραψει και πριν μερες θελουν γυρω στις 50 ωρες στρωσιμο.
Εαν δεν τις εχεις φτασει ακομα τοτε περιμενε ακομα καλυτερο soundstaging και κρυσταλλινο ηχο.
Εγω που τα συνδεω στην καρτα ηχου μου (XONAR DS) μου βγαινει ενας ηχος τοσο καθαρος και ζεστος που πραγματικα δεν θελω να τα βγαλω απο τα αυτια μου..
Kαι το ενισχυτακι θα στα κανει πιο δυνατα εαν ακομα σου φαινονται ψοφια οταν τα συνδεεις με την tv η το pc..

Επιλογή ακουστικών Βeyerdynamic DT 990 PRO

Καλησπέρα σε όλους.Κατ'αρχάς είναι πρώτη φορά που δημοσιεύω κάτι(οποιαδήποτε λάθη ας μου συγχωρεθούν) και αδράτωντας την ευκαιρία θα ήθελα να πώ ότι είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος απο το forum.Ψάχνωντας στο sticky headphones είδα ότι δεν αναφέρετε πουθενά τα BEYERDYNAMIC DT 990pro 250ομ τα οποία προτίθεμαι να αγοράσω σε πολύ καλή τιμή 130 .Απλώς θα ήθελα κάποιος να μου πει - αν γνωρίζει -, μεταξύ των BEYERDYNAMIC και των AKG K701 ποιά είναι <<καλύτερα>>, δεδομένου ότι τα πρώτα τα έχω ακούσει και έχω σχηματίσει άποψη.Τέλος να σας πω ότι είμαι κάτοχος των SENNHEISER απλώς δεν θυμάμαι το μοντέλο ίσως 530 ή 540 τα είχα αγοράσει το 1998 30.000δρχ, είμαι ευχαριστημένος απλά τα BEYERDYNAMIC με εντυπωσίασαν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ BEYERDYNAMIC DT 990 PRO

Απο μια μικρη δοκιμη που ειχα κανει καποια στιγμη,τα beyerdynamic DT 990 PRO,μου ειχαν φανει λιγακι πριματα για τα δικα μου αυτια.Βεβαια παρε τη γνωμη μου με μια μικρη επιφυλαξη,γιατι και τα μηχανηματα που τα ειχα ακουσει ηταν κατι απλα,δε τα θυμαμαι καλα.
Παντως εστω και με αυτη τη μικρη εμπειρια,αν μου διναν ενα απο τα δυο,θα επαιρνα τα k701 απο αυτα τα δυο(τα οποια εχω δοκιμασει και μου αρεσαν αρκετα)

Εν κατακλείδι πρέπει να ακούσω τα AKG γιατί η μόνη εμπειρία μου είναι αυτά που πήρα στον γιό μου AKG K81PRO DJ, όσον αφορά για τα AUDIO TECHNICA τα γνωρίζω σαν μάρκα αλλά δεν έτυχε ποτέ να τ' ακούσω και ούτε πρόκειται εδώ στην Πτολεμαϊδα. Σας ευχαριστώ και τους δύο-bye-

Εν κατακλείδι πρέπει να ακούσω τα Κ701, όσον αφορά για τα πρμάτα BEYERDYNAMIC είναι παράλληλα και μπασάτα κάτι που μου αρέσει.Απο ότι κατάλαβα πρέπει τα AKG να είναι πιο AUDIOPHILE, όσον αφορά για τα AUDIO TECHNICA τα έχω υπόψη μου αλλά είναι δύσκολο να τα βρω για ακρόαση.Σας ευχαριστώ και τους δύο-bye-

Re: Επιλογή ακουστικών Βeyerdynamic DT 990 PRO

Νομιζω το ιδιο audiophile ειναι και οι δυο. Εχω τις ψειρες της BEYER και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχω ακουσει τα 880, αλλα δεν μου αρεσαν πολυ, μου φανηκαν καπως πολυ ουδετερα, αν και για καπιους ειναι καλο αυτο, και δεν μου αρεσε η κατασκευη τους. τα senheiser 650 μαρεσαν πιο πολυ, αλλα αυτα και τα 2 ξεφευγουν πολυ σε τιμη.τα 701 δεν τα εχω ακουσει ποτε:))
Παντως ακουσε αν μπορεις και κανενα Ultrasone, εχω ακουσει τα προ900 και εχω τα προ 2900, και ειναι φοβερα ακουστικα και τα δυο, τα πιο οικονομικα μοντελα τους μπορει να ειναι επισης καλα

Re: Επιλογή ακουστικών Βeyerdynamic DT 990 PRO

Τα 880 απ' οτι ειδα και στις κριτικες ακολουθουν το 990 κι εμενα δεν μ' αρεσει ο ουδετερος ηχος, εν παση περιπτωση κατεληξα στα 990 και λογω τιμης απο 185 στα 130 απο το music-store.de

Ακουστικά + Prodigy Cube!

Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για ακουστικά τα οποία θα οδηγηθούν απο την Prodigy Cube! Σε σχετικά χαμηλή κατηγορία τιμής...
Αυτή την στιγμή έχω τα Grado SR60 εδώ και πολλά χρόνια τα οποία έχουν πλέον παραδώσει το πνεύμα (πλαδαρό μπάσο και διάφοροι τριξιματάκια κατα την αναπαραγωγή όχι συνεχώς αλλά ακουστά)... συν τοις άλλοις νομίζω οτι η cube δεν τα οδηγεί και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ακούω κατα βάσην μουσικές ακουστικές (οπερα, φωνες γενικότερα, κλασσική, τζαζ, εθνικ, Ελληνική)... όχι οτι λέω όχι σε ο,τιδηποτε ηλεκτρικό-ηλεκτρονικό μου κάνει "κλικ"..
Δεν με απασχολεί αν θα είναι ανοιχτού ή κλειστού τυπου!!

Ευχαριστώ!!!

Re: Ακουστικά + Prodigy Cube!

απλά να ξέρεις θέλει εύκολα ακουστικά.
Τα 75ωμα Κ270 είχε λίγο πρόβλημα στο τέρμα της έντασής του.

Με τα Κ240 ήταν καλύτερα...

Ναι το φαντάζομαι οτι θέλει ευκολα!
Πόσο κάνουν περίπου τα Κ240;
Τα Κ270 συνολικά ειναι καλύτερα κατα τη γνώμη σου;

Ενα καλο ζευγαρι ακουστικα που χρησιμοποιω τελευταια για φορητο και πιστευω θα κανουν και για τη χρηση που τα θες,ειναι τα koss portapro.Εχουν μια εμφαση λιγο στη μεσοχαμηλη περιοχη,αλλα ο ηχος τους σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλος και ευχαριστος,με σωστη εικονα και καλη λεπτομερεια,χωρις να κουραζουν.

Καπου στα 50 ευρω τα πηρα περισυ απο την εδω αντιπροσωπεια.Επισης και τα koss ksc 75 ειναι καλα ακουστικα και πολυ φθηνα(κανα 20ρικο καπου αμα τα βρεις απο internet).