Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ακουστικά + Prodigy Cube!

Για τα ειδη της μουσικης που ακους σου προτεινω τα sennheiser 448..
Τα εχω δοκιμασμενα και πιστευω σε υπερκαλυπτουν για κατι φθηνο και καλο..
Εχουν μπει και στο top 10 ακουστικων του 2010.

τα Κ240 είναι γενικώς (το έχω ξαναπεί) το golf των ακουστικών.

Κάπου κάτω από 150...
Τα Κ270 είναι άλλη κλάση, κλειστά, διπλό driver, μεγαλύτερο εύρος, πιό απαιτητικά...

το 270 απο ο,τι βλέπω δεν παράγεται πλέον... ο αντικαταστάτης του ειναι το 272; (το βρηκα κάπου κάτω απο 150 )

Άλλες προτάσεις;

η σειρά 27Χ ήταν η επαγγελματική κλειστού τύπου.
Γενικά πιό δύσκολα σε οδήγηση, κάτι που δεν θα ήταν ποτέ πρόβλημα σε επαγγελματίες.
Όμως σηκώνανε πιό μεγάλη ισχύ και είχαν μεγάλη έκταση σε χαμηλό.
Σήμερα το μοντέλο που σπρώχνει την κατηγορία είναι το 272.
Είναι στα 55 ωμ.

Γενικά η γκάμα της akg έχει διευρυνθεί και σε πιό μαρκετίστικες στοχεύσεις, πχ η "σειρά" Quincy Jones...
Μια φορά εθεάθη ο χριστιανός να φοράει Κ270 και μετά τον βάλανε να προμοτάρει όλη τη νέα σειρά που φέρει το όνομά του, αλλά εκτός από διάφορα μαρκετίστικα (χρυσοί ακροδέκτες και άλλα γραφικά) δεν βλέπω να ξεφεύγουν ιδιαίτερα από την σταθερή αξία akg.
Να προσθέσω ότι μεταξύ των ακουστικόφιλων το όνομα που έχει μεγάλη αίγλη είναι το Κ501, ακόμα και πιό πολύ από το Κ701, και δεν το κρύβω ένας από τους μελλοντικούς μου στόχους (φυσικά σε δεύτερο χέρι).
Επίσης εξαιρετικά θεωρούνται τα 702 μιά επαγγελματική έκδοση των 701 αλλά ξεφεύγουν.

Να προσθέσω ότι μεταξύ των ακουστικόφιλων το όνομα που έχει μεγάλη αίγλη είναι το Κ501, ακόμα και πιό πολύ από το Κ701, και δεν το κρύβω ένας από τους μελλοντικούς μου στόχους (φυσικά σε δεύτερο χέρι).

Και εγω θα ηθελα να δοκιμαζα καποια στιγμη τα συγκεκριμενα ακουστικα.Οντως σε ξενα φορουμ τα επαινουν πολυ.

αρκετα

Tοτε εαν θες να επεκτεινεις τις γνωσεις σου στα ακουστικα και οχι μονο, μπες σε αυτο το φορουμ και αρχισε το ψαξιμο.
Στην τελικη κανε μια εγγραφη και ανοιξε ενα θεμα εκει,οι ανθρωποι ειναι ειδικοι και θα σε βοηθησουν αρκετα.
Εαν τα ακουστικα που πιθανον να καταληξεις δεν υπαρχουν στο Ελλαντα τοτε υπαρχει παντα και το e-bay.
Εγω βαση συμβουλων απο αρκετους εκει κατεληξα στα audio technica ath-m50 τα οποια και τα περιμενω απο Αμερικη την επομενη εβδομαδα.

http://www.head-fi.org/forum/list/4/headphones-full-size/50
http://www.head-fi.org/forum/thread...-don-t-start-a-new-thread-ask-for-advice-here

Tοτε εαν θες να επεκτεινεις τις γνωσεις σου στα ακουστικα και οχι μονο, μπες σε αυτο το φορουμ και αρχισε το ψαξιμο.
Στην τελικη κανε μια εγγραφη και ανοιξε ενα θεμα εκει,οι ανθρωποι ειναι ειδικοι και θα σε βοηθησουν αρκετα.
Εαν τα ακουστικα που πιθανον να καταληξεις δεν υπαρχουν στο Ελλαντα τοτε υπαρχει παντα και το e-bay.
Εγω βαση συμβουλων απο αρκετους εκει κατεληξα στα audio technica ath-m50 τα οποια και τα περιμενω απο Αμερικη την επομενη εβδομαδα.

http://www.head-fi.org/forum/list/4/headphones-full-size/50
http://www.head-fi.org/forum/thread...-don-t-start-a-new-thread-ask-for-advice-here

Ναι το ξέρω το εν λόγω forum!
Ευχαριστώ!

Re: headphones

Xαιρετώ το forum του Avclub mε το 1ο μου ποστ.

Θέλω τη βοηθεια σας και καθε γνωμη είναι ευπροσδεκτη.

Ειμαι μεγαλος φιλος των ακουστικών και συνήθως ακούω όσο ειμαι σπίτι με τα ακουστικά (δλδ μπορεί να φτάσω και συνεχόμενα 12'ωρα).

Το τελευταίο 1 χρονο και κάτι ψιλά είχα τα Sennheiser HD415 τα οποια απο οτι διάβασα εδω μέσα θεωρούνται ανοικτού τύπου. Από αυτά τα ακουστικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος κυρίως γιατι είναι πολύ ξεκούραστα σε μακροχρόνια ακρόαση. Στο θέμα ήχου δεν κάνουν προφανώς παπάδες αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα.

Αύριο θα πάω να ρωτήσω απο το Νακα αν καλύπτει η εγγύση (3ος/2010) τα ακουστικά μου. Αξιζει αν δε με καλυπτει το συγκεκριμενο μαγαζι να τα φτιάξω ; Συγκεκριμένα σταμάτησε να παίζει το αριστερό ακουστικό ξαφνικά !

Διαφορετικά σε ποια κομματια να κινηθώ ; Θελω οπωσδήποτε ανοικτού τύπου/ενιαιο μαξιλαρακι. Μουσική ακουω απο υπολογιστη iMac χωρις καποια ιδιαιτερη καρτα ήχου (δε γνωριζω αν παιρνει κιολας χαχαχα ) αλλά επειδή το αυτί μου ακούει αρκετά καλά και πιάνει τις διαφορές στον ήχο θα μπορούσα να κινηθώ σε κάτι λίγο πιο ακριβό αυτή τη φορά. Εως 100ε περίπου. Πιστεύτε αξίζει ;

Για την αγορά θα ήθελα κάποιο μαγαζί με ετοιμοπαράδοτα είτε Αθήνα είτε Πατρα είτε internet με γρήγορο delivery γιατι έχω ξεμείνει και είμαι helpless :bigcry: .

Συγγνώμη για το σεντόνι, ελπίζω στη βοηθειά σας !

Last edited:

Κι εμένα μου αρέσουν τα Sennheiser και ο Νάκας τα έχει ετοιμοπαράδοτα.
Η άνεση δεν έχει σχέση με το αν είναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου, αν και τα δεύτερα είναι συνήθως πιο βαριά. Έχει σχέση με το πώς νιώθεις την πίεση στο κεφάλη, και γι' αυτό συχνά υποκειμενική. Υποθέτω ότι αυτό που σου αρέσει στα Sennheiser είναι ότι ακουμπάνε γύρω από το αυτί κι όχι πάνω στο αυτί!

Όσον αφορά την βλάβη, 90% έχει κοπεί ή ξεκολλήσει το καλώδιο. Οπότε φτιάχνεται εύκολα.

Απάντηση: headphones

Το πιο πιθανό είναι όπως λέει ο ln() να έχει κοπεί το καλώδιο με πιθανότερα σημεία κοντά στο βύσμα της εισόδου ή κοντά στο ακουστικό (εκεί συνήθως λυγίζει και ταλαιπωρείται περισσότερο το καλώδιο).
Κάποιος τεχνικός μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ.

Τελικά είχαν δύο χρόνια εγγύησης, και τα πηγα στο σέρβις.
Απο την Τετάρτη πέρασα σήμερα, και ακόμη δεν τα είχαν κοιτάξει !
ΤΙ να πεις ; Τη δευτέρα θα ξαναπεράσω αλλά κπαως έτσι :argue:

Φθηνα ακουστικα με replacable καλωδιο.

Καλησπερα

Εχω βαρεθει να αγοραζω ακουστικα επειδη καθε λιγο και λιγακι "σπαει" το καλωδιο. Θελω ενα ζευγαρι με καλωδιο που αλλαζει. Να εχει δλδ ενα 3.5 input jack ή κατι τετοιο πανω στο ακουστικο και οταν χαλαει το καλωδιο να μπορω απλως να παρω ενα αλλο.

Η ποιοτητα του ηχου δεν με απασχολει για τη συγκεκριμενη αγορα. Θελω ενα ζευγαρι απλα-φθηνα ακουστικα για το PC, οχι για προ δουλειες, τα οποια θα κακομεταχειριζομαι.
Απλως εχω βαρεθει να δινω 10ευρα και 15ευρα καθε μερικους μηνες, παντα για τον ιδιο λογο - το καλωδιο.

Υπαρχουν τετοιου ειδους ακουστικα στις φθηνες κατηγοριες? Και οσο φθηνοτερα τοσο καλυτερα

Ευχαριστω.

Re: Φθηνα ακουστικα με replacable καλωδιο.

Εγώ δεν έχω δει ποτέ. Άσε που συνήθως όσο πιο φθηνά είναι τόσο λιγότερο αντέχουν...

Απάντηση: Φθηνα ακουστικα με replacable καλωδιο.

Κάποια φθηνά ασύρματα; Γύρω στα 30-40 ευρώ έχω δει μερικές φορές...

Απάντηση: Φθηνα ακουστικα με replacable καλωδιο.

Tα καλώδια συνήθως σπάνε εάν κατα το τύλιγμα τα σφίγγεις πολύ.
Άφηνε το καλώδιο χαλαρό και δεν θα πάθει τίποτα.

Αγορά στερεοφωνικών ακουστικών, και ερώτηση για monitor ηχεία

Χεραιτώ την παρέα,

Θέλω να αγοράσω ακοσυτικά κυρίως για μουσική, και θα τα χρησιμοποιώ αρκετά και σε gaming.

Έχω δει (μέσω internet πάντα, από κοντά δεν έχω δει κανένα) τα DENON AH D310

Θέλω να ακούσω προτάσεις, εκτός βέβαια αν έχω κάνει πολύ καλή επιλογή, που δεν νομίζω :Ρ

Κόστος που τα θέλω 40-50 το πολύ 60

Και κάτι άλλο, (που νομίζω θα με κράξετε για αυτό αλλά τι να κάνουμε :Ρ) έχω τα Behringer Monitor Speakers MS-40 εδώ και κανα 8άρι μήνες περίπου, αλλά τα συνδέω μέχρι στιγμής με τον υπολογιστή μέσω καλώδιου minijack to RCA (στο κόκκινο και το άσπρο δηλαδή)...

Μήπως θα ήταν καλύτερα (σίγουρα θα ήταν :Ρ) να τα συνδέσω με οπτικό καλώδιο (γιατί έχουν τέτοια είσοδο);

Θα δω μεγάλη διαφορά;

Last edited: