Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

επιλογη ακουστικων

καλησπέρα θέλω να αγοράσω ακουστικά για το pc κυρίως για μουσική mp3 και από youtube
έχω βρει τα audio technica ath m40x έχουν πολλή καλές κριτικές τα ακούσει κάποιος?
χρήματα μέχρι 100-120 euro
http://www.audio-technica.com/cms/headphones/75b2f282c93a7651/index.html

Last edited:
Απάντηση: headphones

Tα AKG K77 σε σχεση με τα K99 εχουν ουσιαστικες διαφορες ωστε να αξιζουν τα 15 ευρω παραπανω τα δευτερα;

Last edited:
Απάντηση: headphones

Εγω εχω τα SteelSeries Siberia Elite τα οποια ειναι gaming headset και ισως απο τα ποιο ταπεινα απο αυτα που αναφερονται στο νημα.Τα χρησιμοποιω κατα 99% στο pc,φοραω μητρικη MSI Z87 Mpower με ενσωματομενο sound blaster της creative,για gaming,μουσικη και ταινιες.Συγκριτικα με αλλα gaming ακουστικα θα εκπληξουν ευχαριστα τον χρηστη καθως ο ηχος που παραγουν ειναι αρκετα καλος και καθαρος.
Η ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη με ωραιο σχεδιασμο και ανετα(δεν σφιγγουν το κεφαλι)αν και το βαρος ειναι λιγο αυξημενο.Τα παραπανω βεβαια εχουν και το κοστος...200 ευρω δεν τα λες λιγα κ ειμαι σιγουρος οτι σε αυτη την τιμη υπαρχουν επιλογες πολλες κ φανταστικες.
Το καλο με τα συγκεκριμενα ακουστικα ειναι οτι επιλεγεις τον τροπο συνδεσης με την πηγη,εγω λοιπον χρησιμοποιω την audio jack και με αυτο τον τροπο εκμεταλευομαι τις δυνατοτητες που παρεχει το pc στην βελτιστοποιηση του ηχου(καρτα ηχου).Θα ηθελα να αναφερθω και για τον led φωτισμο που εχουν τα συγκεκριμενα ο οποιος δεν ειναι καθολου γκαγκουρικος καθε αλλο...τελειως αχρηστο ή αχρειαστο(κρατηστε οποια λέξη νομιζετε) χαρακτηριστικο ομως(αναθεματισμενο marketing)αλλα δεν εχω διαθεση για η ωρα ειναι 4 30 το ξημερωμα.Μοιραστηκα αυτη την εμπειρια μου μαζι σας.

Re: headphones

Συγνώμη αν εχει καλυφθεί το θέμα αλλα είμαι καινούριος και απο αναζήτησή δεν βρήκα κατι ξεκάθαρο παρά όλα τα τοπικς που εχουν ακουστικά....
Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει κάποιος εμπειρία απο τα sony mdr 7506.
Thanks

Panavision.

Το βασικό μελημα σου οταν αγοραζεις ακουστικά θα πρέπει να είναι τι σου αρεσει να ακους στον ήχο και να μπορεις να 'διαβαζεις' τα review που υπαρχουν οσο αφορά την προσωπικότητα του εκάστοτε ακουστικου.

Μπορεί που το ακουστικό για μένα να ακουγεται χαλια για σένα να είναι υπεροχο...Και αυτο επειδή κανείς μας δεν ακουει το ίδιο. Πχ εγώ δεν αντέχω τα μεσαία...με κουραζουν...Προτιμώ ενα πιο V shape ηχο.

Επίσης , αποψή μου , τα ακουστικά που αναπαράγουν πιστά αυτο που τους δινεις , δεν ειναι για καθημερινή ακρόαση και απολαυση. Ειναι πιο ωραίο τα ακουστικά να 'χρωματίζουν' τον ήχο. Μιλάω πάντα για musicality.

Επίσης δεν είναι ολα τα ακουστικά για ολα τα είδη. Πχ τα Denon Και Ultrasone ειναι για πιο ηλεκτρονική μουσικη, τα Grado ειναι σουπερα για rock κ.ο.κ.

Οτι αλλο θες μπορείς να με ρωτησεις.

http://www.engadget.com/2014/10/17/alpines-headphones/

Alpine Headphones

Alpine!?

alpine.jpg

Ενας φίλος με ρώταγε πώς και δεν ήταν η Bose στην έκθεση
(Να πω την αλήθεια, εγώ δεν τα πολύ ξέρω τα ακουστικά τους)
Το ‛απορίας άξιον’ όπως μου έλεγε είναι ότι στο NFL (που ο φίλος παρακολουθεί) έχει πάρει την εργολαβία η Bose (official sponsor)

Υπάρχουν και απρόοπτα – και κάποιοι που δεν τους άρεσαν τα BOSE και πήγαν να κολλήσουν αυτοκόλλητο στα δικά τους
http://www.theverge.com/2014/10/14/6973561/colin-kaepernick-tapes-over-beats-logo-to-appease-brands

Αντίστοιχο φαινόμενο και τα windows tablets στο NBA

Ενώ σε άλλα νέα η Apple αφαίρεσε τα Bose από τα καταστήματα της, μετά και την πρόσφατη εξαγορά της beats

Kαλησπέρα στην παρέα θα ήθελα να μου προτείνεται ακουστικά κοντά στα 160 ευρώ.
Ακούω πολλές ώρες μουσική πάνω από 10 την ημέρα. Ακούω hip-hop,κρητικά,jazz,rock,
pop σχεδόν τα πάντα δηλαδή εκτός hard rock και λαικά.

Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα του ήχου όχι η ένταση και το μπάσο.

Κάρτα ήχου δεν έχω ξεχωριστή,από την ενσωματωμένη της μητρικής παίζω...

Ευχαριστώ.

Αυτο μπορει να ειναι χρησιμο

Headphones and Earphones Benchmarking Test Files

Introduction
This page helps you evaluate headphones or earbuds online, and determine which one offers the best performance when comparing different pairs. Do not forget to upload these files into your portable audio player when going out shopping for a new pair of headphones or earphones.

All our tests should be performed with the headphones on your ears.

Kαλησπέρα στην παρέα θα ήθελα να μου προτείνεται ακουστικά κοντά στα 160 ευρώ.
Ακούω πολλές ώρες μουσική πάνω από 10 την ημέρα. Ακούω hip-hop,κρητικά,jazz,rock,
pop σχεδόν τα πάντα δηλαδή εκτός hard rock και λαικά.

Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα του ήχου όχι η ένταση και το μπάσο.

Κάρτα ήχου δεν έχω ξεχωριστή,από την ενσωματωμένη της μητρικής παίζω...

Ευχαριστώ.

σε αυτά τα χρήματα παίρνεις πολύ καλά ακουστικά ... το δυστύχημα είναι ότι συνήθως, για να δείξουν τα χαρίσματα τους, θέλουν κάποιο καλύτερο συνοδό από την έξοδο της μητρικής ... οπότε αν δεν έχεις σκοπό για κάποια αναβάθμιση σε αυτόν τον τομέα, ίσως δεν θα πιάσουν τόπο τα χρήματα σου .. εννοώ ότι δεν θα ξεδιπλώσουν τα ακουστικά τις χάρες για τις οποίες πλήρωσες ... μπορείς να σκεφθείς κάτι αρκετά φθηνότερο και ευκολο-οδήγητο που θα σε καλύψει μια χαρά και από μουσικές, όπως το superlux 681 evo, ή αυτό το οποίο πήρα πρόσφατα και είναι ικανοποιητικότατο : http://www.amazon.fr/Philips-SHL591...2&keywords=PHILIPS+CitiScape+UPTOWN+SHL5915+-

Ευχαριστώ για την απάντηση, περίμενα πως και πως να απαντήσει κάποιος..
Αν πρέπει να πάρω κάποιον οδηγό προς τα που πρέπει να κινηθώ και σε ποιό ποσό?

Θα κοτάξω βέβαια και τις φτηνότερες επιλογές...Επίσης διάβασα εδώ ότι και κάποια Akg που κάνουν περίπου στα 37 ευρώ είναι καλά για τα λεφτά τους.

Ευχαριστώ για την απάντηση, περίμενα πως και πως να απαντήσει κάποιος..
Αν πρέπει να πάρω κάποιον οδηγό προς τα που πρέπει να κινηθώ και σε ποιό ποσό?

Θα κοτάξω βέβαια και τις φτηνότερες επιλογές...Επίσης διάβασα εδώ ότι και κάποια Akg που κάνουν περίπου στα 37 ευρώ είναι καλά για τα λεφτά τους.

Laptop εχεις?

το σωστότερο είναι να πάρεις κάποιο εξωτερικό ντακ/ενισχυτή ακουστικών ... έχει για όλα τα βαλάντια ... διάβασε λίγο αυτά που έχουν γραφθεί εδώ τον τελευταίο καιρό, δεδομένου ότι τα μηχανάκια για προσωπική ακρόαση έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και υπάρχει άφθονη πληροφορία ...

Αρα το θες και γι αλλου. Προτεινω Superlux HD-681 EVO + FIIO E11K. Ουτε 120 δεν θα σου βγει.

αγορα ακουστικων

καλησπέρα.

Ψαχνω ακουστικα μεχρι 60 ευρο.απο κει και περα ξερω οτι δεν μπορω να εχω απαιτησεις με αυτα τα χρηματα.καμια προταση απο καποιους που εχουν καποια θα ηταν χρησιμη.

ευχαριστω προκαταβολικως