Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

παιδια και εγω ψαχνω για ακουστικα ... κλειστου τυπου μεχρι 60-70 ευρο.

Βασικά τα θελω για βιντεο επομένως για field work. Θεωρούνται στάνταρ στα κινηματογραφικά. Με εχει ιντριγκάρει όμως αυτο
http://www.kenrockwell.com/audio/senal/smh-1000.htm
Που ειναι αντίγραφα τους εχουν αποσπώμενο καλωδιο ίσως καλύτερους οδηγούς και καλύτερη τιμη.
Απλώς δεν τα βρίσκω απο κάποιο ευρωπαϊκό σάιτ. Ξέρεις κανείς τπτ?

μεταξυ shure srh440 και echnica ath-m40 πιο προτείνεται ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχει πεσει νεκρα...!χαχα

Re: αγορα ακουστικων

χαλάρωσε ... έχουν γράψει πολλά παιδιά πολλές παρουσιάσεις για την κατηγορία αυτή ... φαντάζομαι τα διάβασες ... αυτά τα καινούργια shure που σου γράψαμε στο άλλο νήμα είναι μια χαρά ... υπάρχει και παρουσιάση του Σόνους για τα akg -77 τα οποία πολλοί τύποι αποθεώνουν ... πάρε το κινητό σου με δυό τρία καλά αρχειάκια και κάνε μια βόλτα να δοκιμάσεις και είσαι έτοιμος ... εγώ πήρα από το γαλλικό Άμαζον αυτά, περίπου 50 ευρώ στην πόρτα μου σε προσφορά που έρχεται και επανέρχεται και σχίζουν από ποιότητα κατασκευής, άνεση φορέματος και έχουν μια χαρά ήχο ... γενικώτερα συμπαθώ τα μάλα την Φίλιπς στα ακουστικά ... και τώρα να τα πάρεις γύρω στα 63 ευρώ κάνουν με μεταφορικά ... οι όποιες αρνητικές κριτικές έχουν, αφορούν το καλώδιο τους με το ποτενσιομετράκι ...το βάζεις στο τέρμα και είναι μια χαρά ... είναι το ίδιο ακουστικό με το shl 5905 για το οποίο θα βρεις άπειρες υπερ-θετικές κριτικές στο διαδίκτυο ...

εγώ πήρα από το γαλλικό Άμαζον αυτά, περίπου 50 ευρώ στην πόρτα μου σε προσφορά που έρχεται και επανέρχεται και σχίζουν από ποιότητα κατασκευής, άνεση φορέματος και έχουν μια χαρά ήχο ...

Σπύρο, αυτά είναι κλειστού τύπου?
Απομονώνουν δλδ τους γύρω ή ότι ακούς το ακούνε και όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο?

Γιατί διάβασα αυτό: "MusicSeal lets you listen to your music and keep your neighbours happy" και φαντάστηκα ότι δεν διαρρέει προς τα έξω ο ήχος.
Κάνω λάθος?

Είναι το απόλυτο σύστημα να μην τους ακούς και να μην σε ακούνε ... πλήρης απομόνωση ... γενικά το ακουστικάκι είναι σούπερ με διάφορες χρήσιμες πατεντούλες, όπως η στέκα που έχει μέσα αέρα (σαν σαμπρελίτσα), το σύστημα προσαρμογής, η απίστευτη ποιότης όλων των υλικών ... είναι και hands free αν χρειασθεί ... γενικά το καλώδιο υπολείπεται των υπολοίπων μερών, πλην τώρα με τα mh1 όλοι πήραμε το ''κολλάει'' και τα στέλνουμε σε μια ψυχή και τα ανακαλωδιώνει ....

είναι ίδιο με το 5905, αλλάζει μόνον η ημερομηνία παραγωγής, το οποίο είναι ένα ακουστικό που βγήκε στα 150 ευρώ, τιμή στην οποία το πουλάνε ακόμη αρκετά σάιτς ... και το 5915 σε άλλο χρώμα (καφέ - μαύρο ) κάνει 100 ευρώ ... οι τιμές παίζουν συνεχώς σε όλα τα ευρωπαϊκά άμαζον από 50 έως 100 ευρώ ... go figure ...

Απάντηση: αγορα ακουστικων

Tα philips που προτεινονται πως ακουγονται σε σχεση με τα Superlux HD-681 Evo; Ρωταω επειδη τα Superlux HD-681 Evo δεν με εχουν ικανοποιησει σε συνδυασμο με το geekout 720. Ta sony mh1 ακουγονται πολυ καλυτερα με τον ιδιο συνδυασμο.

ηχητικά είναι κοντά ...πολύ κοντά .... η διαφορά είναι η ποιότητα κατασκευής που είναι μέρα με νύχτα υπέρ της Φίλιπς ... βέβαια στα δικά μου αυτιά, τα superlux ακούγονταν μια χαρά... άλλωστε εγώ τα παρουσίασα προ 1,5 έτους γιατί τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση .. αυτό με τα σόνυ που λες το καταλαβαίνω, με ενίσχυση είναι καταπληκτικά, και προσωπικά τα θεωρώ το μεγαλύτερο bargain στον χώρο του hi-fi ... δεν σημαίνει όμως ότι τα superlux είναι του πεταματού, επειδή τα σόνυ είναι καταπληκτικά ...άλλωστε τα τελευταία είναι αρκετά ευπαθή, ενώ δεν μπορείς να φοράς ψείρες όλη την ώρα ... για σπιτικές ακροάσεις εμένα δεν με βολεύουν ...

Απάντηση: αγορα ακουστικων

Πραγματικα τα sony me το geek out παιζουν πολυ καλά με ξεκουραστο αναλυτικο ηχο ενω τα superlux με το τονισμενο μπασο τους με κουραζουν ,καπως σαν να μην ειναι τοσο "καθαρος " ο ηχος. Ολα αυτα βεβαια τα λεω χωρις να εχω ιδιαιτερη εμπειρια ,ουτε έχω ακουσει πολλα αλλα ακουστικα. Οσο για την ευπαθεια των sony ηδη εκαψα 2 ζευγαρια σε δοκιμες με το geek ,αλλα πιθανον εφταιγε το geek. Κι επειδη πραγματι οι ψειρες δεν είναι για πολυωρες ακροασεις ψαχνω ακουστικα οπως τα philips ,αλλα μαλλον πρεπει να ανεβω σε κατηγορια τιμης για καλυτερο αποτελεσμα απο τα superlux.

αν παίζεις με φούμπαρ, μην διστάσεις να κρατήσεις τα σούπερλουξ και απλά να παίξεις λίγο με την ισοστάθμιση του φούμπαρ, μειώνοντας λίγο χαμηλά και μεσοχαμηλά ... τα σούπερλουξ είναι καλά ακουστικά από πλευράς ήχου ... για να βρεις κάτι αντικειμενικά πολύ καλύτερο (εκτός θεμάτων ιδιοτροπιών προσωπικού γούστου) πρέπει να βάλεις αρκετά το χέρι στην τσέπη ...

αναμεσα στα shure srh440 και τα audio technica ath-m40 ξερω ξεφευγω στην τιμη...αλλα ξερεται πως ειναι αυτα :)

εκει στα 90-100 ευρο τι εχεται να προτείνεται;

Νικο, τα θες για το κινητο ή εχεις και καποιο ντακ-ενισχυτη ακουστικων?

Υπαρχουν πολλα καλα AKG στην χαμηλη κατηγορια, ισως ομως να μην αρκει το κινητο-λαπτοπ.

Τα φώτα μου σε αυτη την κατηγορία ειναι μάλλον σαν κεράκι..

Στην εκθεση ομως πηγε αρκετα καλα το Pro-Ject II και μια που υπάρχει σε ντεμο κανε ενα κοπο να το ακουσεις. Απο ΑΤ το 50 ειναι γνωστο σαν καλο ακουστικο αλλα η τιμη ανεβαίνει αρκετα, για το 40 δεν εχω αποψη.

Στις χαμηλες κατηγορίες τιμης πολλα απο τα ακουστικα εινα κλειστου τυπου, γιατι επιδιώκουν την φορητοτητα. Αν εσυ το θες για το σπιτι κοιτα σε ημιανοιχτα ή ανοιχτα, εχουν πιο φυσικο ηχο.

Στα AKG ενα κλασσικο 240 (στην πιο ευκολοδηγητη studio version) ισως να ειναι η καλύτερη επιλογή. Απο εμφάνιση βεβαια..

σε ευχαριστω παρα πολυ...για τα akg χαμηλοτερης κατηγοριας σε πια αναφερεσαι;

απο κει και περα...τα Pro-Ject II δεν τα ξερω καθολου.

ειμαι αναμεσα σε αυτα... Pro-Ject II, shure 440, akg 240 και audio technica ath-m40x...πιο καλο παιδι θα με βοηθησει να επιλέξω!! :)

αν είναι για σπίτι και όχι για βόλτες akg 240 αβλεπεί ... εξαιρετικό ακουστικό ... ίσως καλύτερο από τα ακριβότερα αδελφάκια του της σειράς 6 και 7 ....

γενικοτερα σε αυτα τα χρηματα να μην κοιταξω κατι αλλο ετσι; παω καρφι για akg 240?!