Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Πρόταση ακουστικών

Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος των Beyerdynamic DT990 Pro και Burson Soloist SL. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε 2-3 ζευγάρια ακουστικών.

Θα σας περιγράψω με απλά λόγια (δεν κατέχω την ορολογία) τι ηχητικό χαρακτήρα προτιμώ:

Θέλω κορυφαία απόδοση στις midrange, όχι υπερβολικό-πλαδαρό αλλά ελεγχόμενο μπάσο που να μην υπερκαλύπτει/έρχεται μπροστά από τις άλλες συχνότητες και πρίμα πιστευτά που να μην σου "τρυπούν" το κεφάλι.

Από βδομάδα θα πάω να ακούσω μερικά στον Νακα (αν και πολλά καλά ακουστικά πολύ αμφιβάλω ότι θα μπορέσω να τα ακούσω πριν αγοράσω κάτι για αυτό και ρωτάω εσάς καθώς γνωρίζω ότι είναι πολλοί εδώ που έχουν μπόλικα ζευγάρια στο σπίτι τους και έχουν κάνει συγκρίσεις πολλές φορές)

Επίσης, θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία: αληθεύει ότι τα orthodynamic είναι πάντα καλύτερα από τα dynamic εφόσον ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσό; ή υπάρχουν και συμβατικά που ακούγονται καλύτερα.

Re: Πρόταση ακουστικών

Πες βασικά τι είδους μουσική ακους.
Μάλλον καλύτερα πες μου τρεις δισκους που βαζεις πρωτα να ακουσεις οταν ψωνίζεις η δοκιμαζεις κατι καινούργιο.
Μετα θα σου πω....

Θέλω κορυφαία απόδοση στις midrange, όχι υπερβολικό-πλαδαρό αλλά ελεγχόμενο μπάσο που να μην υπερκαλύπτει/έρχεται μπροστά από τις άλλες συχνότητες και πρίμα πιστευτά που να μην σου "τρυπούν" το κεφάλι.

Πως λέμε DT990... Καμία σχέση! :flipout:

Δώσε μας μπάτζετ

To Budget δεν παίζει ρόλο σε αυτή τη φάση, αν κάτι είναι καταπληκτικό και μου πει κάποιος κάτοχος του ότι αξίζει τα χρήματα θα κόψω από αλλού και θα το πάρω ίσως σε πιο πολύ καιρό από ότι υπολόγιζα άλλα κατά τα άλλα θα την βρω την άκρη.

Τώρα για μουσική:

Επειδή ακούω τα πάντα εκτός από λαϊκά θα σας πω όπως ζητήθηκε τα CD που θα έχω μαζι μου για το τεστ στον Νάκα.... 1) Dire Straits - Dire Straits, 2) Wagner - Tannhauser und der Sangerkrieg auf wartburg και 3)Michael Jackson - Bad + 4)Dangerous

Εσύ θα μας τρελάνεις ξεκίνησες να αγοράσεις ένα ifi και θα καταλήξεις με end game σύστημα σε λίγο :tongue:
Πάω να ακούσω τη μουσική σου

Το δεύτερο μου χαλάει λίγο την συνταγή.
Παραδίπλα δοκιμάζω αυτες τις μερες ενα yamaha 500.
Αφού θα πας στο Νακα δοκίμασε το αν το βρεις ή εστω το 400

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τα 134 που λες τα yam ειναι ακριβώς αυτό που θες αν σε βολέψει το μέγεθος σουλούπι.
Για το 2 οχι οτι δεν θα αποδώσουν αλλά υπάρχουν άλλες λύσεις

Αφού το μπάτζετ δεν παίζει ρόλο πάρε αυτό:

cd9fae67dc5ef5158e2b8e34b352ba40.jpg

Sennheiser Orpheus II, μόνο 50.000 ευρώ. :BDGBGDB55:

Υπάρχει και σχετική συζήτηση: http://avclub.gr/forum/showthread.php/144200-Sennheiser-Orpheus-II

Αστειεύομαι, εννοείται, αλλά όπως καταλαβαίνεις προς τα πάνω σχεδόν δεν υπάρχει όριο, υπάρχουν ακουστικά για 100 ευρώ, 1000 ευρώ , 5000 ευρώ...Και πολλά από αυτά αξίζουν τα λεφτά τους, με τα κατάλληλα συνοδά. Οπότε για να σου προτείνουμε κάτι χρειαζόμαστε κάποιο ανώτατο χρηματικό όριο.

Hifiman HE-500. Και μετά από καιρό, κάνεις τις τροποποιήσεις που αναφέρω στο νήμα με τα 6άρια.

...αφού μιλάμε για ευρύ φάσμα μουσικής και όχι ιδιαίτερα συμφωνικά ακούσματα.

Θέλω και για κλασσική δυστυχώς για αυτό και δυσκολεύομαι στην επιλογή. Εδώ και μια φωτο.

Attachments

• 2015-12-06 11.11.05.jpg
    2015-12-06 11.11.05.jpg
    110.9 KB · Views: 317

Αν τα βρει.
Θα πρότεινα ομως επειδή βλεπω πολυ ροκ ή τα 400 η τα 400s.

Οκ ας πούμε περίπου 1000 ευρω. Το πάνω από όλα είναι να το έχει κάποιος για να μου πει τι παίζει αφού το έχει αξιολογήσει μετά από αρκετές ώρες και να αξίζει τα λεφτά του. Φυσικά...ξέρω ότι ο καθένας έχει άλλα αυτιά....άλλα επιλέγω να εμπιστευτώ τον κάτοχο μιας και εδώ που μένω δεν μπορώ να ακούσω και πολλά ακουστικά.

1000 ευρω ακουστικά δεν μπαίνουν πανω στο burson που εχεις.
Φρεναρησε λιγο γιατί πας βουρ για σκοτωμα μπατζετ οποιο και ναναι αυτό.

1000 ευρω ακουστικά δεν μπαίνουν πανω στο burson που εχεις.
Φρεναρησε λιγο γιατί πας βουρ για σκοτωμα μπατζετ οποιο και ναναι αυτό.

Αν δεν μπαίνουν τότε πάμε για κάτι πιο φθηνό (εγώ λέω 1000 γιατί η Burson προτείνει τα Audeze lcd 2 για ταίριασμα)

Παιζει με το edac απο epiphany acoustics. To odac ουσιαστικά αυτή τη στιγμη. Τον ψηνω να αλλάξει πρωτα ακουστικά και να δει για dac σε δεύτερη φαση.

Το κλασσικό Νέτο σκέτο 9023

Παιζει με το edac απο epiphany acoustics. To odac ουσιαστικά αυτή τη στιγμη. Τον ψηνω να αλλάξει πρωτα ακουστικά και να δει για dac σε δεύτερη φαση.

Το κλασσικό Νέτο σκέτο 9023

Το πρόβλημα είναι η ύπαρξη του burson και του edac στην όλη εξίσωση...

Το dac ακόμα δεν το πήρα και βολεύομαι με ένα δανικό αλλά θα είναι κάτι περίπου στα 300 όποτε μην περιμένεις πολλά από κει:flipout:
Tα Hifiman θα μπορεί να τα οδηγήσει ο burson ή θα έχω θέμα όπως λέει ο supersonic?