Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Πρόταση ακουστικών

Υπο ποία έννοια Σταύρο;
Το οτι το dac φρενάρει είναι σίγουρο.
Αλλα σκεφτόταν να πάρει το dragonfly η το μικρο mf

Τα "planar magnetics" γενικά θέλουν στοιβαρή οδήγηση.

Γνώμη μου είναι να αντιμετωπίσεις το θέμα ολιστικά (dac - amp - headphones). Δηλαδή το ποσό που θα διαθέσεις να επενδυθεί σωστά...

Εσύ θα μας τρελάνεις ξεκίνησες να αγοράσεις ένα ifi και θα καταλήξεις με end game σύστημα σε λίγο :tongue:
Πάω να ακούσω τη μουσική σου

Μπήκα σε έξοδα με το δώρο. Ευτυχώς τα ακουστικά θα τα πληρώσουμε δια δυο. Το dac όμως θα το πληρώσω μόνος μου για αυτό το συμμαζεμένο budget.

Σ' αυτά τα λεφτά παίρνεις Chord Mojo, πουλάς Burson και έκλεισες!

Μόνο μειονέκτημα ότι ενδέχεται να μη παίξουν σωστά ΟΛΑ τα ακουστικά...

Αν δεν μπαίνουν τότε πάμε για κάτι πιο φθηνό (εγώ λέω 1000 γιατί η Burson προτείνει τα Audeze lcd 2 για ταίριασμα)
Ο καθένας μπορεί να προτείνει οτι θελει ή του βολεύει για να ανεβάσει το πρεστίζ του.
Ακουστικά 1000 ευρω θελουν πολυ σοβαρό ντακ και πιο σοβαρό ενισχυτη ενδεχομενως. Και φυσικά το κερασάκι την καλή συνεργεια μεταξυ τους.
Σ αυτα που εχεις ταιριαζουν ακουστικά σπο 250 εως 400 ευρω.
Τα ακουστικά δεν αγοραζονται ουτε με κιλό ουτε με την ομορφιά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παντως μου δημιουγειται η εντυπωση:
Πηραμε διπλωμα πηραμε ζάντες παμε να πάρουμε και μια πορσε.

Supersonic δεν καίγομαι να ξοδέψω πολλά. Αν καταλήξουμε σε 250-400 θα πετάω απ την χαρά μου! Έβαλα μεγάλο budget για να μην σας περιορίσω στις προτάσεις.

Επίσης την πορσε πρέπει να ξες να την οδηγείς έτσι όπως πρέπει ενώ για να ακούσω σωστά την μουσική μου δεν χρειάζομαι εμπειρία στο χώρο. Αν ακούγεται καλά ακούγεται καλά τέλος....έτσι δεν είναι ή λέω βλακείες; Εκτός αν τα αυτιά μου γίνονται καλύτερα με τον καιρό και το πολύωρο άκουσμα.

Υ.Γ η ομορφιά και το πόσο άνετα είναι στο κεφάλι μου δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Ας είναι ροζ και θα κάνω διαλείμματα αν χρειαστεί

Αυτό σου λεω. Δεν ξέρεις να οδηγείς σωστά ακομα.
Συνεπώς δεν παίρνεις πράγματα στις κατηγορίες αυτες χωρίς εμπειρίες και με βάση τι γουσταρουν άλλοι.
Θα πετάξεις λεφτα και θα μας βριζεις στο τελος.
Να σου προτεινω και γω τοτε στα 1000 ευρώ το Κ1000 και ο Σταύρος το ΗΕ6 και αμα ακούσεις γραψε μας...

Το πόσο άνετα είναι στο κεφάλι σου ισως ειναι και το 50% της υπόθεσης

Η γνώμη μου.

Πουλάς Burson (+500), αγοράζεις Mojo (-100) > ακούς τα Beyer και αν δεν σου αρέσουν έτσι > Νάκας για ακρόαση Senn 650 / 600 με Mojo.

Και μετά στη γύρα για Audeze ή οτιδήποτε άλλο για επιτόπου αξιολόγηση.

Πολύ ωραία! Σέβομαι την άποψή σας και για αυτό θα κρατήσω τα K1000 και τα HE6 για όταν ωριμάσω. Αν θες μου λες ένα πιο οικονομικό που πιστεύεις ότι μου κάνει (ένα link αν δεν σου κάνει κόπο) και το κλείνουμε το νήμα. Θας σας πω απόψεις με το που τα πάρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :bigcry:

Η γνώμη μου.

Πουλάς Burson (+500), αγοράζεις Mojo (-100) > ακούς τα Beyer και αν δεν σου αρέσουν έτσι > Νάκας για ακρόαση Senn 650 / 600 με Mojo.

Και μετά στη γύρα για Audeze ή οτιδήποτε άλλο για επιτόπου αξιολόγηση.

Σε ευχαριστώ Σταύρο, αλλά δεν παίζει να πουλήσω το δώρο της κοπέλας μου οπότε πάμε για κάτι πιο οικονομικό.

Σταυρο Τα Senn 600 χωρίς Mojo δεν;;;
Περιμένω και ένα link απο Supersonic και ειμαι έτοιμος για δοκιμές!

Απάντηση: Πρόταση ακουστικών

Δεν είναι θέμα ωρίμανσης,είναι πως ειδικά για τα δυο παραπάνω που ανέφερες έπεσες και στην περίπτωση μιας και οι ανάγκες τους για ενίσχυση είναι πολύ μεγάλες.
Συμβιβασμοί πάντα υπάρχουν.Το θέμα είναι αυτοί οι συμβιβασμοί να είναι σε σημεία που έχουν λιγότερη σημασία (ήδη ανέφερες δύο -εμφάνιση/άνεση- ).

Από κει και πέρα είναι και θέμα χημείας,κι αφού ο ενισχυτής είναι δεδομένος πάμε κάτι για τα μέτρα του,το οποίο θα αναδείξει τα καλά του και θα μασκάρει λίγο τις αδυναμίες του.
Και φυσικά να συμβαδίζει με το γούστο και τις μουσικές σου (το κυριότερο ).

Στην θέση σου,θα άκουγα τον Υπέρηχα και θα δοκίμαζα την πρόταση.Και φυσικά κι οτιδήποτε άλλο έπεφτε στα χέρια μου.
Η αναζήτηση είναι από τα ωραία κομμάτια του χόμπι μας,απόλαυσέ το!

Έχω διαβάσει ύμνους για το Mojo αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν θα το πάρω και θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω αυτό που έχω όπως μπορώ.

Πολύ ωραία! Σέβομαι την άποψή σας και για αυτό θα κρατήσω τα K1000 και τα HE6 για όταν ωριμάσω. Αν θες μου λες ένα πιο οικονομικό που πιστεύεις ότι μου κάνει (ένα link αν δεν σου κάνει κόπο) και το κλείνουμε το νήμα. Θας σας πω απόψεις με το που τα πάρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :bigcry:

Σε ευχαριστώ Σταύρο, αλλά δεν παίζει να πουλήσω το δώρο της κοπέλας μου οπότε πάμε για κάτι πιο οικονομικό.

Σταυρο Τα Senn 600 χωρίς Mojo δεν;;;
Περιμένω και ένα link απο Supersonic και ειμαι έτοιμος για δοκιμές!

Μην αρππάζεσαι.
Όλοι εδώ να σε βοηθήσουν θέλουν. Και μπορούν να αφιερώσουν χρόνο.
Αλλά μη βιάζεσαι.
Και εγώ επειδή κατάλαβα ότι το δώρο δεν αλλάζει (και δεν χρειάζεται) σου λέω να χτίσεις γύρω από αυτό.
Θέλεις ένα καλύτερο dac αλλά αρχικά θα παίξεις μ αυτό που σου έδωσε ο Θανάσης.
Επίσης μην κοιτάς που ο αντιπρόσωπος της burson προτείνει τα lcd που ο ίδιος αντιπροσωπεύει.
Είναι ίσως παραπάνω από όσο χρειάζεται. Και το λέω αυτό γιατί αν δεν σ αρέσει ο συνδυασμός πάει το χιλιάρικο. Πέταξε.

Σου πρότεινα λοιπόν.
Είπες θα πας στο Νάκα.
Εκεί άκου τα yamah pro 500 ή τα φτηνότερα 300 (έπεσες στην περίπτωση που τα ακούω από προχτές, ένα μοντέλο που ποτέ δεν θα έπεφτε στα χέρια μου) και πιστεύω θα σου αρέσουν.
Επίσης εκεί ζήτα να ακούσεις ένα sennheiser από τα ακριβά που έχουν. Δηλαδή στην κατηγορία των 300 ευρώ. Αν και δεν βλέπω τώρα στη λίστα τους κάποια από τα κλασικά μοντέλα πχ 600 590 κλπ...

Και μη βιάζεσαι.

Δεν αρπάζομαι καθόλου :smile:
Υπέροχα! Ευχαριστώ για τις προτάσεις!
Η αλήθεια είναι ότι τα τραβήγματα στα μαγαζιά προσπαθώ όσο γίνεται να τα αποφεύγω αλλά είναι δυστυχώς απαραίτητο (δεν απολαμβάνω καθόλου αυτή την διαδικασία καθώς δεν έχω αμάξι και το να τρέχω με τα μηχανήματα μου παραμάσχαλα μου είναι κάπως δύσκολο)

Ο λόγος που εμπλέκω το Mojo είναι ότι αποτελεί αξιολογότατη λύση "dac/ενισχυτή" με δώρο τη φορητότητα.

Σ' αυτά τα λεφτά παίρνεις Chord Mojo, πουλάς Burson και έκλεισες!

Μόνο μειονέκτημα ότι ενδέχεται να μη παίξουν σωστά ΟΛΑ τα ακουστικά...

Εχεις ακουσει τον Burson ή το Chord Mojo και τα συστήνεις/ ξεφορτώνεσαι με τοση σιγουριά Σταυρο?

@Teddy Ακουστικό με κορυφαίες μεσαίες και καλο χαμηλό = Audeze (ανάλογα με τα οικονομικά σου και το μοντελο). Κανενα planar στην αγορα δεν παιζει με ακρίβεια μεγαλα συμφωνικά εργα (οπως ενα HD800) αλλα απο εκεί και περα θα σε καλύψουν 100%. Οι Burson ειναι κλασσικό ματσαρισμα με Audeze (κατεβαίνουν σε εκθεσεις και παγκόσμιες παρουσιασεις μαζι)

Δεν αρπάζομαι καθόλου :smile:
Υπέροχα! Ευχαριστώ για τις προτάσεις!
Η αλήθεια είναι ότι τα τραβήγματα στα μαγαζιά προσπαθώ όσο γίνεται να τα αποφεύγω αλλά είναι δυστυχώς απαραίτητο (δεν απολαμβάνω καθόλου αυτή την διαδικασία καθώς δεν έχω αμάξι και το να τρέχω με τα μηχανήματα μου παραμάσχαλα μου είναι κάπως δύσκολο)

δεν χρειάζεται τόσο τρέξιμο και δεν είσαι και στο βόρειο πόλο. Στη Θεσσαλονίκη είσαι. Προχτές δε βόλεψε να ερχόμουν και εγώ στο Θανάση. Εγώ έχω 5 ζευγάρια ακουστικά που τα ξέρω απ έξω και ανακατωτά. Συν ένα αυτό που σου λεω τώρα. Θα βρεθεί ευκαιρία κάποια στιγμή να ακούσεις. Γι αυτό λέω μη βιάζεσαι.

Το θέμα burson audeze με βρίσκει αντίθετο. Μπορεί να κατεβαίνουν σε εκθέσεις αλλά είναι καθαρά θέμα συμφαρόντων.
Όπως πχ χρόνια η BW κατέβαινε με classe.

Οπότε φίλε teddy θα εμπιστευτείς στην τελική τα αυτιά σου

Επίσης τα audeze ως αμερικάνικο προιόν είναι υπερτιμημένο.
Ο κινέζικος αντίπαλος hifiman προσφέρει και πιό γήινα μοντέλα και πιό προσιτά.
Τα audeze ξεκινάνε με το χιλιάρικο στη χειραψία.