Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Aγορα Akg

Για earbuds θα μπορούσες να δεις και τα VE Μonk plus που έχουν εξευτελιστική τιμή και γράφονται καλά πράγματα.
Θα τα έχω λογικά μέσα στον Αυγουστο και θα γράψω πράγματα.

Αχα φανερώθηκες !!!
Παίζει όμως να σε προλάβω στο νήμα ( στην έφερα έτσι; )
Όμως δεν θα γράψω τίποτα θα σε περιμένω γιατί είσαι τοπ στις δοκιμές και τις περιγραφές απλά θα προσθέσω στο τέλος την άποψη μου :-)

Xαχα φανερώθηκα μερικώς... :p Κατά το 1/5 ;) Εχω κι άλλα όπλα στη φαρέτρα μου
Χαίρομαι που τα πήρες και συ να χουμε πολλές καλές παρουσιάσεις!

Αnyway επιστρέφω αύριο με ποστ για το φίλο μας το Νικο γιατί έχω αρπάξει ίωση και είμαι πτώμα

ελπιζω πλεον σαν πτωμα που θα σαι να ακους καλυτερα χαχα....περαστικα σου!!

και συμπληρωνω για ακουστικα ψειρες δινω μεχρι 30ευρο.Απο ψειρες εχω ακουσει και καποια Sennheiser τα φθηνα(κατω απο 40ευρο και δεν θυμαμαι μοντελο) και ηταν τελειος χαλια για τα γουστα μου.επισης εχω ακουσει και τα kz ate.....αλλα δεν το χαρηκα γτ καταλαθος να εκαψα..........απειρια.Απο ακουστικα over ear εχω ακουσει και τα philips fidelio ....τα οποια ειναι τελεια!!!!!!μ αρεσουν απιστευτα.απο το πρωτο λεπτο που τα εβαλα ειπα ωπα!!!!αλλα πολλα χρηματα......για μενα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τα οποια fidelio βλεπω τα ειχες :) οποτε τελεια...θα μπορεσεις να με βοηθησεις :)

Μάνο περαστικά άκου μουσική να γίνεις καλά!
Πάντως βλέπω έχεις σύστημα , παραγγέλνεις σε πεντάδες!
----------------
Nickvas με 30 για ψείρες ότι και να πάρεις είναι το ίδιο. Με λίγα παραπάνω πας σε soundmagic e10 που είναι λίγο πιο καλά και ισορροπημένα.
Για παραπάνω μπάσο sennheiser cx.

Eυχαριστώ πολύ για τα περαστικά παιδιά.

Λοιπόν για να δούμε

Budget:90 ευρώ
Τυπο δεν ξερω....
Συνοδευτικά: nad 326bee , ifi dsd micro
Μουσικές προτιμήσεις: all around....πιο πολυ εντεχνα,ροκ και μουσικες με φωνητικα
Απαιτήσεις: θελω να ναι ευχαριστο και αρμονικο με εμφαση στο μπασο
Άλλες χρήσεις: Κατα καιρους και για ταινιες (πολυ σπανια να μην ληφθη υποψην)
Extra features:...
Μπορώ/ενδιαφέρομαι να αγοράσω από εξωτερικό?: οχι...εκτος εαν με βοηθησει καποιος γι αυτο :)
Ιστορικό: akg 313,
sony mdr-nc31em, audi techina ax1s, sony mdr 200

Πρώτα από όλα όπως λέει και ο Πέτρος για ψείρες μέχρι 30 ευρώ οτι και να πάρεις δεν πρόκειται να έχει καμία τρελή ποιοτική διαφορά.
Οπότε αν τα Monk αποδειχτούν έστω υποφερτά θα έλεγα να εξετάσεις την προοπτική να τσιμπήσεις αυτά με 5 ψωροευρώ και να βάλεις τα υπόλοιπα χρήματα στα over ear(δεν υπάρχουν Ελλάδα- αν έχεις θέμα και δεν έχεις ξανααγοράσει από εξωτερικό θα σε βοηθήσουμε εμείς)

Tωρα για τα over ear με μπάτζετ τα 90 ευρώ+ρέστα από τα earbuds.
Δυστυχώς προσωπικά δεν έχει τύχει να ακούσω κανένα από τα παρακάτω ακουστικά που θα σου γράφω οπότε δεν μπορώ να πω πάρα πολλά. Απλά δες τα σαν κατευθύνσεις για το τι υπάρχει στην αγορά.

Τα K167
Είναι κλειστού τύπου, dj ακουστικά (aka ζωηρά χαμηλά...)
Πιστεύω ότι ηχητικά δεν θα είναι άσχημα για την τιμή τους
Το θέμα είναι ότι αμα δεις εντυπώσεις χρηστών οι 4 από τους 5 κράζουν άγρια την κατασκευή και την αντοχή των πλαστικών
Τυχαίο? Δεν νομίζω

Τα Κ240
Είναι ημιανοικτού τύπου, studio ακουστικά (aka ισορροπία/ουδετερότητα)
Είναι ακουστικό-ιστορία χρησιμοποιείται σε studio για χρόνιαααα πράγμα που λέει πολλά
Απλά αν θες έμφαση στο μπάσο σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι είναι το ακουστικό που επιθυμείς

Τα Audio Technica M40x
Κλειστού τύπου, studio ακουστικά
Οπως και το από πάνω ισως λίγο πιο ενθουσιώδη στα μπάσα σε σχέση με τα K240 , έχουμε κατόχους και των δύο θα σε βοηθήσουν καλύτερα

Τα sennheiser HD518
Αντίστοιχα με τα παραπάνω

Σε αυτό το μπάτζετ αυτές είναι κάποιες από τις συνηθισμένες επιλογές
Η δική μου συμβουλή θα ήταν αν μπορείς να ανεβάσεις το μπάτζετ στα 130-160 ευρώ
Ανοίγει ένας τελείως νέος κόσμος με πολλές επιλογές όπως τα Fostex T50RP, Beyerdynamic DT 770 και 990, Audio Technica M50x, Akg K550, Sennheiser HD558 , Sony MDR-1R και άλλα...
Ακόμα και αν μπορούσες να ανέβεις στο επίπεδο των philips fidelio X1 και Χ2 θα έλεγα ότι αξίζει... Δεν αγοράζεις ακουστικά κάθε μέρα (μην κοιτάς εμένα) και σε βάθος 10ετίας η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα , ενώ η διαφορά στην ευχαρίστηση κάθε άλλο...

Τώρα όσον αφορά ανοικτού τύπου vs κλειστού τύπου με τα του ανοικτού τύπου κερδίζεις σε μουσική σκηνή και αέρα με τα κλειστού τύπου κερδίζεις απομόνωση.
Αν θέλεις να τα παίρνεις μαζί σου όπου πηγαίνεις και να ακούς σε εξωτερικούς χώρους παίρνεις κλειστού τύπου.
Αν δεν σου είναι απαραίτητο το παραπάνω εγώ θα διάλεγα ανοικτού τύπου

τα fidelio τι ειναι ανοιχτου ή κλειστου τυπου;
και δεν υπαρχουν ελλαδα ετσι;

Είναι ανοικτού τύπου, συνδυάζουν καλή μουσική σκηνή με θερμό ευχάριστο χαρακτήρα, είναι κοντά σε αυτό που θες. (τα έχεις ακούσει άλλωστε) Μπορείς να δεις την παρουσίαση μου για τα συγκεκριμένα και άλλα 4 ακουστικά εδώ
Δεν υπάρχουν Ελλάδα αλλά δεν είναι τίποτα να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα και να τα τσιμπήσεις από κάποιο ευρωπαικό amazon. π.χ Επίσης μπορείς να βάλεις και μια αγγελία ζήτησης για κάποιο από δεύτερο χέρι. Εγώ τα δικά μου τα έδωσα 190 ευρώ καινούργια.

Μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα που σου έχω γράψει βέβαια. Δεν είναι αναγκαίο να ανέβεις τόσο ψηλά επειδή το λέω εγώ.
Απλά επειδή ότι το έχω δει ότι έχεις ταλαιπωρηθεί με το σύστημα σου με αλλαγές και ξανά αγορές από την αρχή γιατί δεν σου άρεσε το ηχητικό αποτέλεσμα που έπαιρνες, δεν θέλω να πάθεις κάτι αντίστοιχο εδώ πέρα.

Τα x2/x1 είναι ανοικτού τύπου.
Αν θέλεις τέτοια λοιπόν τα HD 518 είναι η καλύτερη αγορά στα χρήματα που έχεις. Είναι φθηνό HiFi το καλύτερο που έχω ακούσει σε αυτή την τιμή. Δεν είναι για basshead και λάτρεις του εύκολου v shaped ήχου.

εγω δινω μεχρι 90 ευρο........τωρα εαν δεν βρισκω κατι καλο σε αυτα τα χρηματα τοτε το αναβαλω....

Καλά ντε 90 δίνεις αλλά τελικά τι θες?
Ανοικτά , κλειστά , on ear ή over ear?
Στα 72 το sennheiser HD239 είναι άριστη επιλογή αρκεί να σε καλύπτει ο τύπος του.
Και τέλος πάντων με 90 τι περιμένεις θαύματα ή πιστεύεις στις δήθεν κινέζικες ευκαιρίες
που τάχα παίζουν παπάδες και τα δίνουν τσάμπα?
Ότι πληρώνεις παίρνεις και με 90 δεν ακουμπάς ήχο Fidelio X2
Sorry....!

δεν κατέχω γαλλικήν....(έστω σε χαμηλότατο επίπεδο)

ο άνθρωπος ζητάει μια ασφαλή αγορά.
Δεν υπάρχει ασφαλέστερη αγορά για κάποιον που θα πάρει το πρώτο του ακουστικό (και με tight budget) από ένα 240.
Τελεία.
(και παύλα)

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ένα σωρό προτάσεις...
αλλά για κάποιον που θέλει all around λύση και safe λύση ...240.
Ενα κάρο επαγγελματίες δεν κάνουν λάθος.

Βασικά είναι λατινικό και σημαίνει τι , ποιος, πού? ....
Καλό το 240 όπως είπες για επαγγελματίες αλλά στεγνό και άψυχο για εμένα , αλλά αυτά είναι γούστα.
Ο φίλος από ότι θυμάμαι και από άλλο νήμα το θέλει το μπάσο του και το 619 το διαθέτει.
Τέλος πάντων δουλειά έτσι δεν γίνεται.

εννοείται ότι δεν γίνεται.

Απλά θυμήθηκα τον εαυτό μου 40 χρόνια πριν.
όταν δεν υπήρχε ποικιλία μοντέλων, Internet, περιοδικός τύπος στην Ελλάδα (εκτός από ήχο), η τρέλλα των headfiers.

Μόλις είχαν βγεί και κάπου είχα προλάβει να δώ έναν καλλιτέχνη με αυτά στο κεφάλι... (νομίζω ήταν ο μακαρίτης ο Duane Allman)

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Επί 40 χρόνια δεν μετάνοιωσα για την αγορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αν ξέρω 10 πράγματα γαλλικά, λατινικά ξέρω 1

Η αλήθεια είναι πέρα από το δικό μου γούστο ότι είναι μια σχετικά safe επιλογή που έχει πάρα πολλές πιθανότητες να ευχαριστήσει
κάποιον που αγοράζει στα τυφλά και κοστίζει ελάχιστα για αυτό που είναι.
Υπό αυτές τις συνθήκες συμφωνώ και το προτείνω και εγώ.
(αν και το δικό μου το έχω πουλήσει)