Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορα ακουστικων

αν δεν κάνω λάθος το αποσπώμενο καλώδιο

αλλά αν ήμουν στη θέση σου ήδη θα είχα παραγγείλει στα γύρω 69 με μεταφορικά από το αμαζον.
(και να φανταστείς τα έχω ήδη εδώ και κάποια χρονάκια...)

Τελικα η διαφορα ειναι οτι τα AKG K 240 MK II εχουν ενα καλωδιο και μαξιλαρακια παραπανω.

Τα θελω αμεσα τα ακουστικα οποτε θα παρω απο Ελλαδα τα απλα με 84.

Μια τελευταια ερωτηση μονο, ειναι ανετα μετα απο αρκετες ωρες χρησης (4-5)?

4-5 ώρες είναι πολλές, ούτως ή άλλως. Μην έχεις αυταπάτες.
Αλλά αν υπήρχε ακουστικό που να παίρνει 10 στην άνεση, που δεν υπάρχει, αυτό θα έπαιρνε το 9.5

Προσοχή όμως μετά από καμιά ωρίτσα τα αυτιά σου θα κάνουν σάουνα, να το έχεις αυτό υπ'όψη.

Προσοχή όμως μετά από καμιά ωρίτσα τα αυτιά σου θα κάνουν σάουνα, να το έχεις αυτό υπ'όψη.

το καλοκαίρι στο χώρο μου είναι σάουνα ούτως ή άλλως (31)

Ξεχασα να το γραψω, τα ακουστικα θελω να ειναι ασυρματα ή με αποσπωμενο καλωδιο
Υπ όψιν τα 240(mkll) ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ασύρματα όπως λες στην αρχή.. έχουν μόνο αποσπώμενο καλώδιο!
Το έχεις καταλάβει Ναι;
Το αναφέρω σε περίπτωση που υπάρχει κάποια παρανόηση...

Re: Αγορά ακουστικών

Να μην ανοιγω κ γω καινουργιο νημα...
Καθως τα focal spirit pro εσπασαν ευκολα, λεω να παρω καινουργια ακουστικα. Τα focal τα ακουγα με το ifi nano και πραγματικα τα λατρευα. Δεν εχω ακουσει άλλα ακουστικα για να εχω συγκριση, αλλα αυτα μου αρεσαν παρα παρα πολυ. Μακαρι να ηταν πιο ανθεκτικα να τα ξαναπαιρνα! Λοιπον, περα απο το ifi nano, μπορω να συνδεσω τα ακουστικα μου στον ενισχυτη μου atc sia2-150 ή στο aune s16. Λογω θεσης μαλλον το πρωτο ειναι δυσκολο καθως η εισοδος ακουστικων ειναι πισω. Επισης κατα κανονα θα ακουω μουσικη σπιτι οποτε τα ανοικτου τυπου δεν με πειραζουν. Αυτο που με νοιαζει ειναι 1) η ποιοτητα κατασκευης και 2) η καθαροτητα του ηχου (συγγνωμη, δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα). Με το διαβασμα που εχω ριξει ειμαι μεταξυ των hd600, hd650, ath-ad1000x, ath-ad2000x και ath-r70x, ενω σαν σχεδιο μου αρεσουν και τα mdr-z7. Τιμη μεχρι 450 απο οπουδηποτε στον πλανητη. Ευχαριστω

Με συγκεκριμένο μπάτζετ θα μπορέσεις να κάνει μια πολύ καλή επιλογή που θα σε ικανοποιήσει και ακόμα περισσότερο από τα spirit pro. Ειδικά αν πας σε κάποιο ακουστικό ανοικτού τύπου
+1 για την τριάδα του Μιχάλη
Με ένα μικρό προσωπικό κλικ παραπάνω στα 600αρια εφόσον αποτελεί επιθυμία σου "η καθαρότητα"
Τα sennheiser 600/650 έχουν και το τεράστιο συν ότι είναι πλήρως επανασυρμολογίσιμα και όλα τα μέρα τους αλλάζονται με ανταλλακτικά. Για να μην σου ξανατύχει και αυτό που σου έτυχε με τα focal.
Eπίσης θεωρητικά πολύ καλή επιλογή θα ήταν και τα Ηifiman 400i.
Kαι θα μπορούσες να δεις και τα Akg 702/712pro/q701

Οποιο και αν πάρεις από τα HD600, 650 , Hifiman 400i, Audio Technica R70x , AD2000x , Akg 712 νομίζω οτι θα σε ικανοποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

+1 για τα HD600/650 αλλά αν θέλεις επιπλέον καθαρότητα να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα HD700
που αυτή την στιγμή το amazon.de τα έχει στην απίστευτη - ξεφτίλα τιμή των 399 .
(πώς με τρώει η τσέπη μου δεν μπορείς να φανταστείς....)

Τα AKG K 240 τι διαφορα εχουν απο τα AKG K 240 MK II?

αν δεν κάνω λάθος το αποσπώμενο καλώδιο

Τελικά έχουν και τα δύο αποσπώμενο καλώδιο (σύμφωνα πάντα με το site της AKG), αλλά στο MKII είναι balanced. Τι λένε οι γνωρίζοντες, έχει σημασία αυτό για ένα μη επαγγελματία χρήστη;

Τελικά έχουν και τα δύο αποσπώμενο καλώδιο (σύμφωνα πάντα με το site της AKG), αλλά στο MKII είναι balanced. Τι λένε οι γνωρίζοντες, έχει σημασία αυτό για ένα μη επαγγελματία χρήστη;
Κώστα τα mkll δεν είναι balanced
Tο βύσμα δεν έχει 4 pins όπως λέει και στα tech specs/audio interface
Το mkll απλά έχει να κάνει με τα έξτρα pads και καλώδιο σπιράλ που δίνεται στην συσκευασία

Κώστα τα mkll δεν είναι balanced
Tο βύσμα δεν έχει 4 pins όπως λέει και στα tech specs/audio interface
Το mkll απλά έχει να κάνει με τα έξτρα pads και καλώδιο σπιράλ που δίνεται στην συσκευασία

ΟΚ, νόμισα ότι είναι balanced έτσι όπως το είδα ξεκούμπωτο στη φωτογραφία.

+1 για τα HD600/650 αλλά αν θέλεις επιπλέον καθαρότητα να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα HD700
που αυτή την στιγμή το amazon.de τα έχει στην απίστευτη - ξεφτίλα τιμή των 399 .
(πώς με τρώει η τσέπη μου δεν μπορείς να φανταστείς....)
Mαλλον σε βλεπω να τα χτυπας γραφεις για αυτα συνεχεια