Για ασύρματα Bluetooth ακουστικά (χωρίς noise cancelling) αξίζει κάποια στιγμή να δοκιμάσετε κάποιο από τα Master & Dynamics. Ο ήχος τους, αν και δεν είναι ουδέτερα, ικανοποιεί και αρέσει σε όλους τους ακροατές.
Ξεφεύγουν όμως σε τιμή. Κατηγορία 300 ευρώ και πάνω.
Βλέπω ότι και η Sennheiser έχει βγάλει αντίστοιχο μοντέλο (ασύρματα σε υψηλή τιμή), αλλά αυτά δεν τα έχω ακούσει...
Όντως έχουν ωραίο ήχο, όχι ουδέτερο, αλλά πλούσιο και χρωματισμένο σε περιοχές που αρέσουν.Έχω τα ενσύρματα ΜΗ40 που ειναι open και είναι οτι από τα ποιο όμορφα ακουστικά που έχω δεί (χρώμα gunmetal) και η ποιότητα κατασκευής και υλικών παραπεμπει σε ποιο ακριβά ακουστικά. Σίγουρα δεν είναι ουδέτερα και υπερτερεί το μπάσο. Πιστέυω είναι όπως το λες ευχάριστο και fun ακουστικό. Το χρησιμοποιώ κυρίως για ηλεκτρονική μουσική και σε rock-metal σε όσο το δυνατό καλύτερης ποιότητας ηχογραφησεις. Τα πήρα προσφατα και δεν έχουν παιξει πάνω από 50 ωρες οπότε δεν ξερω αν εχόυν βγαλει τον τελικό τους χαρακτήρα.
Έχεις ήδη μήπως κάποιο ζευγάρι ακουστικών Over Ear δικό σου, ενσύρματα, όχι ασύρματα (wireless);Καλημερα παιδια. Ενδιαφερομαι για αγορα χαμηλου budget wireless headphone και εχω δει αυτα: https://www.skroutz.gr/s/22914813/Proda-Melo-BH400-Black.html
Τα συγκεκριμενα ρωτωντας σε ενα καταστημα μου ειπαν πως ειναι over ear και πως εχουν πολυ καλη ακουστικη, μπασο, χαμηλες κλπ.
Ενδιαφερομαι για over ear και εκδοση bluetooth 5.
Μεχρι 30 ευρω εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε wireless headphone?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
@enigmatiko40Sonus Naturalis, σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Ειχα για 1, 5 χρονο περιπου gaming ακουστικα ενσυρματα αλλα πλεον το ενα ακουστικο για καποιον λογο δεν λειτουργει. Ακουω μονο απο το δεξι. Εχω τα NOD-002.
Η επιλογη μου να παω σε wireless ειναι ε πειδη θα τα συνδεσω με την τηλεοραση μου. Αν ειχα την δυνατοτητα θα εδινα 129 ευρω για τα Creative sxfi wireless ακουστικα που τα εχω δοκιμασει απο ενα φιλο μου που τα εχει. Εκει παμε σε αλλη εντελως κατηγορια. Αλλα ειναι ακριβα.
Θελω λοιπον να τα συνδεσω και με την smart LG τηλεοραση μου μεσω bluetooth.
Σε ευχαριστω και για την λιστα που μου εστειλες. Τα Panasonic ξεχωριζω απο ολα αυτα που ειναι κοντα στο budget μου. Ειναι ομως over ear τα συγκεκριμενα? Τα βλεπω λιγο μικρα απο την φωτο. Τα edifier, αν τα γραφω σωστα, ειναι καλη επιλογη? Στον χωρο ακουστικων ειναι επιφανης και αξιοπιστη? Σε ευχαριστω και παλι.
Οι LG έχουν συνήθως έξοδο ήχου Bluetooth.
Το πρόβλημα είναι άλλο. Το πρόβλημα σε μια συσκευή εικόνας και ήχου (αντί μιας συσκευής σκέτου ήχου) είναι το latency του bluetooth που επιφέρει θέματα lip sync.
https://www.youtube.com/watch?v=5g6ZVG6moeU
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.