Αναζήτηση...ηλεκτρικής σκούπας..

δεν νομιζω να υπαρχει λυση . Γι αυτο και εγω προσεξα και πηρα χωρις περιστρεφομενη βουρτσα αλλα με την χοανη. Και αλλος λογος που απεφυγα την βουρτσα ειναι οτι πρακτικα μετα απο λιγο καιρο πρεπει να δινεις μαχη με τις τριχες και την σαβουρα που συγκεντρωνεται και μπλεκεται στην βουρτσα...

Αυτο που λεει ο thankin. Εμενα δεν ειναι με χοανη αλλα δεν εχω χαλια οποτε δεν με αφορα. Εχω βεβαια γατες .....ποτε θα τις περασει απο πανω οσο πανε και πλησιαζουν.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aυτο μας εμεινε να το δουμε....:idea:

Ευχαριστω, αλλα δεν ξερω ποσο σχετικα ειναι αυτα στις ρομποτικες. Η ενεργειακη κλαση για παραδεγμα πρεπει να ειναι αρκετα ψηλα αφου δουλευουν με μπαταριες 18650 και σκουπιζουν για 1-2+ ωρες. Συνεπως η καταναλωση φαινεται χαμηλη. Τα υπολοιπα ειναι μαλλον υποκειμενικα αφου τα βατ στα οποια δουλευουν ειναι σιγουρα υποπολλαπλασιο μιας κανονικης ηλ. σκουπας, οπως φαινεται απο τον θορυβο που κανουν (πολυ λιγοτερος ακομα κι απο σκουπες χειρος). Η αποδοση φαινεται εξαιρετικη μετα απο 2 σκουπισματα αφου δεν χανουν σημεια και περνωντας μετα τα πατωματα με swiffer ισα που εγιναν λιγο γκρι.

Βεβαια ειναι ακομα πολυ νωρις για να κρινω, αλλα στα $130 που εδωσα για τη Samsung η σχση τιμης αποδοσης φαινεται κορυφαια

Η κατανάλωση ενέργειας δεν έχει σχέση με το αν δουλεύει με μπαταρία ή ρεύμα...απλά μπορείς να πεις ότι όταν έχει μπαταρία δεν σε ενδιαφέρει ο λογαριασμός ρεύματος...αλλά η ενεργειακή κατανάλωση δεν αλλάζει..π.χ σε μια σκούπα με μπαταρία και ενεργειακή κλάση Α+ η μπαταρία διαρκεί π.χ 5 ώρες ενώ αν είναι ενεργειακής κλάσης C κρατάει π.χ 1-2 ώρες. Κανονικά μια εταιρεία και ένα προιόν που σέβεται τον καταναλωτή πρέπει να αναγράφει κάπου σε ποια κατηγορία ενεργειακής κατανάλωσης ανήκει. Επίσης τα υπόλοιπα Α και κυρίως η επανεκπομπή σκόνης που είναι πολύ σημαντικό για την υγιεινή της ατμόσφαιρας του σπιτιού, πρέπει επίσης να αναφέρονται. Γιατί, πως να το κάνουμε, η σκούπα με απόδοση Α στο χαλί ή στο πάτωμα, καθαρίζει πολύ καλύτερα από μια που είναι Β ή ακόμα χειρότερα C. Και αυτό είναι αντικειμενικό ανεξάρτητα από αυτό που νομίζουμε εμείς. Και όπως είπα και πριν, αυτές οι προδιαγραφές πρέπει να αναφέρονται από τον κατασκευαστή (τι καλύτερη διαφήμιση για το προιόν αν είναι 4Α;)...σαν να κρύβει δηλαδή κατασκευαστής αυτοκινήτου ότι το όχημά του έχει την πιο χαμηλή κατανάλωση της αγοράς!)

Σχετικά με τις Haier, πως και η HXS-C3 είναι ακριβότερη της Τ370 ενώ η τελευταία έχει μεγαλύτερη δύναμη απορρόφησης; Προφανώς σε κάποια άλλα χαρακτηριστικά υπερέχει (όχι στο σφουγγάρισμα αφού απ' όσο κατάλαβα έχει και η T370), άρα σε τι; Δε βρήκα κάπου τα χαρακτηριστικά τους δίπλα δίπλα για σύγκριση.

Επίσης στη C3 είδα ότι μπορείς να βγάλεις (και ν' αντικαταστήσεις) τις μπαταρίες. Στην T370 γίνεται;

giphy.gif

Σχετικά με τις Haier, πως και η HXS-C3 είναι ακριβότερη της Τ370 ενώ η τελευταία έχει μεγαλύτερη δύναμη απορρόφησης; Προφανώς σε κάποια άλλα χαρακτηριστικά υπερέχει (όχι στο σφουγγάρισμα αφού απ' όσο κατάλαβα έχει και η T370), άρα σε τι; Δε βρήκα κάπου τα χαρακτηριστικά τους δίπλα δίπλα για σύγκριση.

Επίσης στη C3 είδα ότι μπορείς να βγάλεις (και ν' αντικαταστήσεις) τις μπαταρίες. Στην T370 γίνεται;

Γινεται και στην Τ370 να αντικαταστησεις μπαταριες,αλλα δεν εχει καμερα και υπερυθρες..
η νεα xiaomi που εβαλε ο κυριος αουτερ ειναι πιο δυνατη και ακριβης αφου μετραει τον χωρο με λειζερ αντι για γυροσκοπιο αλλα εχει πανω απο 400..

Last edited:
Απάντηση: Re: Αναζήτηση...ηλεκτρικής σκούπας..

Γινεται και στην Τ370 να αντικαταστησεις μπαταριες,αλλα δεν εχει καμερα και υπερυθρες..
η νεα xiaomi που εβαλε ο κυριος αουτερ ειναι πιο δυνατη και ακριβης αφου μετραει τον χωρο με λειζερ αντι για γυροσκοπιο αλλα εχει πανω απο 400..

Περιμένω να βγεί καμμία που να μπορεί να στήνει φάκες για ποντίκια, να έχει λέζερ για κατσαρίδες και να ψεκάζει σκόνη για τα μυρμήγκια.

ειναι ακόμα καινούργια... μετά απο κανα 6 μηνο και με κανα κουπόνι, ίσως πέσει κάτω απο 300
νομίζω οτι είναι/θα είναι η καλύτερη σε αυτή την κατήγορια τιμής και ίσως και από πολύ ακριβότερες.

Εύκολα την T370 τότε... Thanks!

Τελικά τη μάτιαξα την σκούπα και το δεξί βουρτσακι μάγκωσε και πλέον η σκούπα βγήκε για πέταμα.
Το πρόβλημα μου ειναι οτι την πήρα απο amazon.de και δεν μου αφήνει να ανεβάσω review στα αγγλικά.
Έχει ιδέα κανείς τι μπορώ να κάνω?
Γιατί δεν εχω καμία διάθεση να την "φάω"..

Έχω την εντύπωση ότι το γερμανικό αμαζον έχει επιλογή να το βλέπεις στα αγγλικά. Επίσημη επιλογή, όχι Google translate.

Ναι αυτό που λέει ο Μιχάλης εννοώ αλλά μόλις πρόσεξα ότι ήδη υπάρχουν review στα αγγλικά άρα κανονικά πρέπει να δεχτεί και το δικό μου.
Μου έστειλε μήνυμα we are currently processing your review και μετά -μέσω email- μια τεράστια μούντζα στα γερμανικά.
Τι διάολο, δεν δέχεται review με ένα αστεράκι ;

Re: Απάντηση: Αναζήτηση...ηλεκτρικής σκούπας..

Ναι αυτό που λέει ο Μιχάλης εννοώ αλλά μόλις πρόσεξα ότι ήδη υπάρχουν review στα αγγλικά άρα κανονικά πρέπει να δεχτεί και το δικό μου.
Μου έστειλε μήνυμα we are currently processing your review και μετά -μέσω email- μια τεράστια μούντζα στα γερμανικά.
Τι διάολο, δεν δέχεται review με ένα αστεράκι ;
Ρε συ ποσταρε τι σου γράφει στα γερμανικά μπας και βγάλω άκρη

οτι φανταστηκες λεει. Οτι δεν μπορει να δημοσιευθει η κριτικη σου στην παρουσα μορφη της, διοτι δεν συμμορφωνεται με τα guidelines τους. Θα μπω να δω τα review guidelines γιατι μου κανει φοβερη εντυπωση.

Το λινκ εδώ
https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201929730
Αν βγάλεις άκρη διαφώτισε με κι εμένα σε παρακαλώ.

Εντωμεταξύ, ενώ σου δίνει την δυνατότητα να "γυρίσεις" το de σε αγγλικά και να χειριστείς τα πάντα, μετά όλη η επικοινωνία και τα οποία email στέλνουν ειναι στα γερμανικά.
Δηλαδή οκ, σου δίνω την δυνατότητα να ψωνίσεις αλλά μετά κόψε το σβέρκο σου αν γίνει στραβή. Ωραία πράγματα.