Αναζήτηση ηλεκτρικού μηχανισμού στήριξης προβολέα από οροφή

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο και πόσο περίπου θα κοστίσει?
Έχω δει διάφορες custom λύσεις αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο έτοιμο προϊόν...

"Παίζει" και η επιλογή ο μηχανισμός να κρύβεται μέσα σε ψευδοροφή / γυψοσανίδα

Ευχαριστώ

Απίθανο να βρεις έτοιμο ... άσε που τα κινητά μέρη επηρεάζουν τον προβολέα , τόσο ως προς την επανατοποθέτηση του απέναντι στο πανί ( το ίδιο ισχύει και για το ηλεκτρικό πανί , αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό ) όσο και στο "κούνημα" του ίδιου του προβολέα ( δεν γλιτώνεις από τους κραδασμούς )

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο και πόσο περίπου θα κοστίσει?
Έχω δει διάφορες custom λύσεις αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο έτοιμο προϊόν...

"Παίζει" και η επιλογή ο μηχανισμός να κρύβεται μέσα σε ψευδοροφή / γυψοσανίδα

Ευχαριστώ

Θανο σε ετοιμο ειχε η Τηλεοπτικη της εταιριας screenline.
Νομιζω σε 2 μηκη, εως 1μ και εως 2μ. Τιμες δεν θυμαμαι.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηλεκτρικού μηχανισμού στήριξης προβολέα από οροφή

Πρίν κανα χρόνο που έψαχνα κ εγώ μίλησα με unitech

http://www.unitech-systems.gr/

χονδρικά το κόστος ενός τέτοιου μηχανισμού ξεκινάει απο τα 1500 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για μένα...

Και εγώ θα σου έλεγα unitech. Ξέρω προσωπικά αυτόν που την έχει (είναι πρώην συνάδελφος) και κάνει πολύ καλές δουλειές και προσαρμοσμένες απόλυτα στα μέτρα σου.

Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηλεκτρικού μηχανισμού στήριξης προβολέα από οροφή

Και εγώ θα σου έλεγα unitech. Ξέρω προσωπικά αυτόν που την έχει (είναι πρώην συνάδελφος) και κάνει πολύ καλές δουλειές και προσαρμοσμένες απόλυτα στα μέτρα σου.

Συμφωνώ και επαυξάνω...

Ο κύριος Καρατόλιος μπορεί να κατασκευάσει custom ότι χρειαστείς και ότι αγαπά η καρδιά σου. Βέβαια η κατά παραγγελία κατασκευή μίας βάσης είναι μια ακριβή λύση, αλλά θα γίνει μία φορά.

Όλες οι βάσεις που κατασκευάζει ο κύριος Καρατόλιος έχουν universal πλάτη που προσαρμόζεται στην πλειονότητα των προβολέων, αλλά εκτός αυτού μπορεί να κατασκευάσει εκ νέου απλά μία πλάτη ώστε να προσαρμόσει κάποιος όποιον προβολέα αργότερα επιθυμεί.

Δες κι αυτό:
http://www.hafele.co.kr/UpDataFiles/katalog/Katalog/M4en_06.0061.pdf

Φαντάσου το ανάποδα στο ταβάνι. Βιδώνεις μια πλάκα από ξύλο ή λαμαρίνα και επάνω βιδώνεις ότι προβολέα θες. Εχει κι άλλα μοντέλα η συγκεκριμένη εταιρεία.

Επειδή έχω έναν τέτοιο μηχανισμό, μιλάμε για κίνηση "βούτυρο" και με τηλεκοντρόλ RF μάλιστα. Κοστίζει κανά 500άρικο.