αναζήτηση καλωδίου ηχείων..

Προσωπικα επεσα πανω σε αυτα τα χαρακτηριστικα που ψαχνεις (ενω εγω ψαχνω τα αντιθετα χαρακτηριστικα σε καλωδιο) με το audioquest type 4 , και ειναι και αρκετα φθηνο.
Εχει ακριβως αυτα τα χαρακτηριστικα και τα 4 μετρα θα σου βγουν 25 μολις ευρω.
Ειμαι 100% σιγουρος οτι αυτο το καλωδιο θα σε καλυψει.

για δώσε παρά πάνω στοιχεία .. που το βρίσκω 25 ευρώ ?

Θα ελεγα το Chord Carnival SilverScreen,ειναι ενα πολυ καλο καλωδιο για τα λεφτα του.
Δεν μπορω να πω ομως αν μπορει να σου δωσει πιο "σφιχτο" μπασο.
Απο προσωπικη εμπειρια θα ελεγα οτι ο καλυτερος κριτης ειναι τα αυτια μας,αρκετα απο τα μαγαζια μπορουν να σου δωσουν demo καλωδια τους να τα δοκιμασεις με το συστημα σου.Κατεβα Αθηνα και κανε μια ερευνα.

την audioquest έχω μάθει τουλάχιστον να την σέβομαι.. που μπορώ να βρω το granite (πια) και σε καλή τιμή?. στο σύστημά μου θα κολλήσει και θα μου δώσει αυτά που ζητάω ? (δυνατότητα ακρόασης σχεδόν αδύνατη)

για τα anticables τι λέτε ? κάποιος μου πρότεινε kimber επίσης. γενικά άλλες ιδέες βάσει του συστήματός μου και των ζητουμένων ?

(α ξέχασα θα τα ήθελα και τερματισμένα για μεγαλύτερη ευκολία, γιου νόου, οπότε ας προσθέσουμε και ένα ποσό δια τας bananas)

στο budget σου τα Anticables δεν ειναι καθολου κακη ιδεα. Σιγουρα θα παρεις υπεραναλυση καθως και γρηγορο μπασο...

στους ημιτελικούς έχουν περάσει

supra [ply 3.4s], dnm, anticables και audioquest type 4

με επικρατέστερο το τελευταίο! για να δούμε!

Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα αν θέλω αντίθετα αποτελέσματα δηλαδή να μαζέψω λίγο τον ήχο και να τον κάνω πιο σκοτεινό τι καλώδια προτείνετε;Εχω έναν arcam που οδηγεί τα usher 520.Φαντάζομαι να αποφύγω ασημένια καλώδια,έτσι;

Φίλε everest τα καλώδια που προτείνεις έχουν ακριβώς τα ανάποδα αποτελέσματα από αυτά που θέλω.Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.

Τα καλώδια που πρότεινα είναι ασημένια και κατά κανόνα έχουν καλύτερο πιο σφικτό μπάσο , τα πρότεινα διότι έχω πρωσοπικη εμπειρία, βέβαια με άλλα ηχεία (klipch)και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για τα λεφτά τους .το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι αν πάρεις κάτι ακριβότερο να το ακούσεις πρώτα με τα αφτιά σου .
Φίλε everest τα καλώδια που προτείνεις έχουν ακριβώς τα ανάποδα αποτελέσματα από αυτά που θέλω.Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.