Αναζητηση καρεκλας γραφειου

Απ'ότι φαίνεται οι μοναδικές προδιαγραφές που θέτεις είναι το budget των 160 ευρώπουλων, για κάνε καμία βόλτα από το Σατο στοκ στην Ιερά Οδό.

Ίσως και να χωράει...πάντως κάνε μια βόλτα και από praktiker, makro. Με αυτα τα λεφτά πέρνεις την καλύτερη καρέκλα που διαθέτουν που είναι αξιοπρεπέστατη.
Είχα δερμάτινη και την καινούργια μου την πήρα από αυτό το υλικό που είναι σαν μαύρο τρυπητό ύφασμα. Θα βγάλω μια φωτογραφία όταν γυρίσω σπίτι. Συνολικά ως τώρα την προτιμώ μετά από ένα χρόνο πολύ περισσότερο από τη δερμάτινη που είχα...

οταν λεμε γραφειο , εννοουμε για μεσα στο σπιτι η για χωρο εργασιας ?

αν και το ικεα γενικα ειναι για τα μπαζα, καμια φορα πετυχαινεις αξιοπρεπη πραμματα: εχουμε παρει με τον ολυμπιο μια καρεκλα με δε επνδυση δερματινης φαρδια και ψηλη πλατη και μπρατσα , με ανακληση στα 60 ευρω.
ενταξει στη λεπτομερια χανει αλλα μπορει να σου κανει...

Αν μπορέσεις να ανεβάσεις λίιιιγο το μπάτζετ σου μέχρι τα 200 ευρώ θα πάρεις την καλύτερη δερμάτινη διευθυντική καρέκλα με πολύ καλό μηχανισμό (εδώ είναι το «ότι πληρώνεις - παίρνεις») στο Sato και θα με θυμηθείς...

Απάντηση: Re: Αναζητηση καρεκλας γραφειου

οταν λεμε γραφειο , εννοουμε για μεσα στο σπιτι η για χωρο εργασιας ?

αν και το ικεα γενικα ειναι για τα μπαζα, καμια φορα πετυχαινεις αξιοπρεπη πραμματα: εχουμε παρει με τον ολυμπιο μια καρεκλα με δε επνδυση δερματινης φαρδια και ψηλη πλατη και μπρατσα , με ανακληση στα 60 ευρω.
ενταξει στη λεπτομερια χανει αλλα μπορει να σου κανει...

χαχα ...... αυτην εχω και εγω απο ΙΚΕΑ !!!!!

γερη βαση με καλες ροδες που κουνιεται σαν κουνηστη καρεκλα αλλα το κατω αφρολεχ αν εισαι και λιγο βαρυς καθεται δηλ, πατιεται και δεν εχει μαλακη αισθηση .....

κατα τα αλλα καλη .... ποιοτητα καλουτσικη ...

Πριν από κανα μήνα περίπου στην δουλειά μου γυρίσαμε ολα τα γραφεία σε έξι ορόφους για ελέγχους σε ολα τα Pc. Κάθισα σε παρα πολλές καρέκλες διευθυντών , μεγάλες , παχιές , με χερούλια , χωρίς , ανακλινόμενες η όχι.
Κάποια στιγμή κάθομαι σε μια καρέκλα ενός απλού υπαλλήλου η οποία από εμφάνιση δεν την έπιανε το μάτι σου και έπαθα σοκ!!! Απίθανη. Λες και αγκάλιαζε το σώμα σου κυριολεκτικά. Αμέσως έψαξα να βρώ το μοντέλο αλλά το μόνο που είδα ήταν ότι ηταν Sato και η τιμη ηταν κολλημένη επάνω ακόμα (αν θυμαμαι καλά 300-330 Ευρώ). Η πλάτη της ήταν πολυ ισια και στενη και γενικά δεν σου γέμιζε το μάτι. Αν πάτε σε μια εκθεση της SATO θα την ξεχωρίσετε αμέσως όταν κάτσετε:music-smiley-005: