Αναζήτηση OLED 65" έως 1000 ευρώ

drspiros

AVClub Addicted Member
Είμαι σε αναζήτηση OLED (ή near-OLED) 65άρας τηλεόρασης και έχω βάλει στο μάτι την Panasonic OLED TX65JZ980E που διαθέτει επιπλέον Dolby Vision και Dolby Atmos.
Με δεδομένο το budget των 1000 ευρώ (το πολύ 1100) και με αυστηρή απαίτηση συζύγου να κινηθούμε σε επώνυμες και καταξιωμένες μάρκες, έχετε κάποια καλύτερη αντιπρόταση;

Ευχαριστώ

----

αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

Νομίζω έχω γράψει τον προϋπολογισμό ήδη από τον τίτλο. Η απόσταση τι σημασία έχει, αφού γράφω ότι ψάχνω συγκεκριμένες ίντσες. Νομίζω είναι γύρω στα 3 μέτρα, κατά κύριο λόγο απέναντι (ε, αν είμαστε πολλοί δεν μπορούν όλοι να βρίσκονται απέναντι...).
Πρόκειται για βασική τηλεόραση σαλονιού που θα παρακολουθεί κανείς από ειδήσεις μέχρι ταινίες - με έμφαση κυρίως στο τελευταίο - και θα αντικαταστήσει προϋπάρχουσα 43".
Χρήση πέρα από τα κανάλια, streaming εφαρμογές, από HD και πάνω.

Φαντάζομαι την είδες Κωτσόβολο. Σε αυτή την περίπτωση, η https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/232059-tv-oled-65-panasonic-tx65jz2000e είναι απείρως καλύτερη και την έχουν και πιο φτηνά. Εγώ θα την χτύπαγα και ας είναι εκθεσιακό μοντέλο. Έχει μέχρι και Atmos full ηχεία. Στην χειρότερη, της βάζεις και την 5ετή εγγύηση και έρχεσαι στα ίδια λεφτά με την υποδεέστερη TX65JZ980E.

• Like
Reactions: drspiros
Πείτε με περίεργο, αλλά εκθεσιακή OLED δε θα αγόραζα ούτε με 50% έκπτωση.
Δεν βλέπω τον λόγο γιατί. Και να την επιστρέψεις μπορείς εάν δεις οποιοδήποτε θέμα και με 5ετή είσαι καλυμμένος, άσε που θα είναι και στρωμένη. Και δεν υπάρχει το θέμα ωρών όπως στις plasma. Νομίζω έχετε κολλήσει στα παλιά. Τέτοια τιμή για αυτή την τηλεόραση, ούτε μεταχειρισμένη δεν βρίσκεις.
Εγώ εδώ Γαλλία, πουλάω τόσο την 65JZ1500. Άμα ήμουν ακόμα Ελλάδα, άνετα την χτύπαγα.

Δεν βλέπω τον λόγο γιατί. Και να την επιστρέψεις μπορείς εάν δεις οποιοδήποτε θέμα και με 5ετή είσαι καλυμμένος, άσε που θα είναι και στρωμένη. Και δεν υπάρχει το θέμα ωρών όπως στις plasma. Νομίζω έχετε κολλήσει στα παλιά. Τέτοια τιμή για αυτή την τηλεόραση, ούτε μεταχειρισμένη δεν βρίσκεις.
Εγώ εδώ Γαλλία, πουλάω τόσο την 65JZ1500. Άμα ήμουν ακόμα Ελλάδα, άνετα την χτύπαγα.

Μα με μια OLED που βαράει 12ωρα καθημερινά σε συνθήκες καταστήματος, δεν μιλάμε για το αν θα έχεις πρόβλημα, αλλά μάλλον για το πότε. Και καλή η εγγύηση, αλλά λιγότερο καλό το να ξεκατινιάζεσαι στα τηλέφωνα με την εκάστοτε εταιρία που πάντα θα σκαρφίζεται λόγους για να μη σε καλύψει (πχ να μετράει τα πιξελς), και ακόμα και αν σε καλύψει, καλά ξεμπερδέματα περιμένοντας βδομάδες χωρίς τηλεόραση για κάποιο ανταλλακτικό κλπ. Κι εγώ έχω την 5ετη στη δικιά μου, αλλά θα εκπλαγώ πραγματικά αν κάνει όσα υπόσχεται όταν/αν έρθει η ώρα.

Ο καθένας φυσικά έχει την άποψη του, αλλά ειδικά για τηλεόραση, και ειδικά για κάτι τόσο ακριβό, εύθραυστο και δυσκίνητο όπως μια μεγάλη OLED, μόνο σφραγισμένη, προσοχή, και… προσευχή. 😎

Φαντάζομαι την είδες Κωτσόβολο. Σε αυτή την περίπτωση, η https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/232059-tv-oled-65-panasonic-tx65jz2000e είναι απείρως καλύτερη και την έχουν και πιο φτηνά. Εγώ θα την χτύπαγα και ας είναι εκθεσιακό μοντέλο. Έχει μέχρι και Atmos full ηχεία. Στην χειρότερη, της βάζεις και την 5ετή εγγύηση και έρχεσαι στα ίδια λεφτά με την υποδεέστερη TX65JZ980E.
Ναι, εκεί την είδα. Κοίτα, έχω κι εγώ θέμα με τις εκθεσιακές, όχι τόσο για την εγγύηση όσο για τη μεταφορά σε περίπτωση βλάβης. Δυστυχώς στα αμάξια δύσκολα χωράει μια τηλεόραση άνω των 55".
Αλήθεια, αυτού του είδους το λογισμικό δέχεται π.χ. ERTflix; Ή να πάω σε μια υποδεέστερη κατηγορία panel με Google TV;

Ναι, εκεί την είδα. Κοίτα, έχω κι εγώ θέμα με τις εκθεσιακές, όχι τόσο για την εγγύηση όσο για τη μεταφορά σε περίπτωση βλάβης. Δυστυχώς στα αμάξια δύσκολα χωράει μια τηλεόραση άνω των 55".
Αλήθεια, αυτού του είδους το λογισμικό δέχεται π.χ. ERTflix; Ή να πάω σε μια υποδεέστερη κατηγορία panel με Google TV;
Λογικά το έχει, αφού είναι για την Ελληνική αγορά. Δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω όμως, ότι με το κόκκινο κουμπί στην ΕΡΤ, έχεις το ίδιο πράγμα?

• Like
Reactions: drspiros