Artemis... The sleep of no dreaming! Προσθεστε κι εναν "ουδετερο" ενισχυτη και εχετε το πιο επιτυχημενο παρτυ με μυγοσκοτωστρες!
Συγνωμη φιλε μου, αστειευομαι...
Μια χαρα ηχεια είναι τα Artemis και με πολυ καλα στοιχεια, απλως το ματσαρισμα τους εγκειται (πανω απο τον μ.ο.) στο προσωπικο γουστο.
Εμενα δεν θα μ' ενδιεφερε ποσως δηλαδη πιο ειναι το "αγιο δισκοποτηρο" του ηχου, αλλα τι τελικα γουσταρω...
Θα σου παραθεσω εν συντομια τις δικες μου εμπειριες και αποψεις (υποκειμενικες εννοειται) για σεταπ με AS που εχω ακουσει...
Sirene + Densen = boring.
Athena + Marantz = καλες μεσαιες...τα υπολοιπα δραμα.
Athena + Thule = μου αρεσε...
Artemis + Primare = interesting...
Artemis + Unico = interesting, ερωτηματικο στις χαμηλες.
Στη θεση σου θα δοκιμαζα τον Creek, ισως και καποιον Primare (l30), Plinius ή Audia, κι αν "δεν", θα ψαχνομουν για λαμπατο με ΚΤ88.
+1 :a0210:
Συγνωμη φιλε μου, αστειευομαι...

Μια χαρα ηχεια είναι τα Artemis και με πολυ καλα στοιχεια, απλως το ματσαρισμα τους εγκειται (πανω απο τον μ.ο.) στο προσωπικο γουστο.
Εμενα δεν θα μ' ενδιεφερε ποσως δηλαδη πιο ειναι το "αγιο δισκοποτηρο" του ηχου, αλλα τι τελικα γουσταρω...
Θα σου παραθεσω εν συντομια τις δικες μου εμπειριες και αποψεις (υποκειμενικες εννοειται) για σεταπ με AS που εχω ακουσει...
Sirene + Densen = boring.
Athena + Marantz = καλες μεσαιες...τα υπολοιπα δραμα.
Athena + Thule = μου αρεσε...
Artemis + Primare = interesting...
Artemis + Unico = interesting, ερωτηματικο στις χαμηλες.
Στη θεση σου θα δοκιμαζα τον Creek, ισως και καποιον Primare (l30), Plinius ή Audia, κι αν "δεν", θα ψαχνομουν για λαμπατο με ΚΤ88.
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η ουδετεροτητα σε βαθμο κλινικοτητας. Και ουδετερο συστημα να στησεις φιλε μου, ο ηχοληπτης της αντιστοιχης παραγωγης εχει αποφασισει και εχει "αλλοιωσει" ηδη την κατασταση και τις πινελιες του εχει βαλει και πολλες φορες εχει πεταξει και κουβαδες χρωμα. Η τερψη της ψυχης ειναι υποκειμενικη, αλλος συγκινειται με Chario, αλλος με ATC. Για μενα χειρουργικη ακριβεια χρειαζεται στις εγχειρησεις, εκει δεν χρειαζεται συναισθημα. Στο φαγητο μου ο ουρανισκος ζηταει λιγο παραπανω αλατι, τα γλυκα παλι δεν μ'αρεσουν με πολλη ζαχαρη, με λιγωνουν, οι ανθρωποι που επιλεγω θελω να χουν προσωπικοτητα και αυθορμητισμο (εδω συμφωνουμε). Και τελικα αυτη η υποκειμενικοτητα ειναι αυτη που κανει το χομπι μας μαγικο :ernaehrung004:
Δεν εγραψα τιποτα για ρεαλιστικο κριτηριο, για μενα το ζητουμενο στα μηχανηματα ειναι να τηρουν μια χρυση τομη αναμεσα στην αναλυση κ τη μουσικοτητα.
+1 :a0210:
Last edited: