Αναζήτηση ποιο φωτεινού προβολέα από τον SANYO Z2000

κωστας1

Senior Member
8 January 2007
472
O προβολεας ειναι πολυ καλος και τις 115 ιντσες τις γεμιζει μια χαρα ομως επειδη στο σαλονι αναβουν πολλα φωτα εκει δυσκολευεται λιγο και θα κοιταξω για κατι πιο φωτεινο!

Re: SANYO Z2000

Πάντως σε σχέση με τον SONY VW40 είναι αρκετά πιό φωτεινός. Με τι σκέφτεσαι να τον αντικαταστήσεις;

Αν δεν τον είχα θα αγόραζα τον δικό σου, ειδικά σε αυτή την τιμή...

Δεν ξερω θα κοιταξω για benq 5000 η infocus x10 που διαβαζω πως ειναι πιο φωτεινοι.

εχω τον benq w5000 και ειναι πραγματικα πολυ φωτινος σε σχεση με τον sanyo z3 που ειχα!-bye-

Απάντηση: SANYO Z2000

Κώστα, κοίτα και λίγο προς Epson TW2000. Είναι ακριβώς φωτεινός όπως αυτό που ψάχνεις πιστεύω. -bye-

Αν δεν έχεις προβλήματα με τη σύγκλιση των πάνελ του Z2000 κράτησε τον!
Eίναι ένα πολύ τίμιο μηχανάκι με πάρα πολύ καλή ευκρίνεια και πολύ καλή εικόνα (στο Pure Cinema mode και όταν είναι σωστά ρυθμισμένος).

Μάλλον κάνε κάτι με το φωτισμό στο σαλόνι!!!!

Aν επιμένεις να τον αλλάξεις και δεν έχεις προβλήματα με Rainbow, όπως επίσης και αν δεν σου είναι πρόβλημα το περιορισμένο ζουμ και η έλλειψη οριζόντιου lens-shift τότε δες τον BenQ W5000.

Αν βλέπεις Rainbow, Ο Panasonic PT-AE2000E (επίσης Tri-LCD) είναι επίσης πιο φωτεινός (όχι κατά πολύ όμως), εξίσου ευκρινής, με 2Χ ζουμ, οριζόντιο και κάθετο lens shift, πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων και πάρα πολύ καλή εικόνα.

Αν τα θες όλα (σχεδόν), τότε η λύση του JVC DLA-HD1 είναι μονόδρομος.....
Φωτεινότατος, με εξαιρετικό μαύρο, χωρίς προβλήματα Rainbow, με μεγάλο ζουμ και οριζόντιο/κάθετο lens shift με μόνο πρόβλημα το υπερκορεσμένο πράσινο και την έλλειψη Color Management.

Για λιγο πιο φωτεινο δεν υπαρχει λογος να τον δωσω απλα εχω και εναν acer 5350 και παρα την διαφορα σε ποιοτητα εικονας ειναι τοσο φωτεινος που την οθονη μονο που δεν την εχει τρυπησει. Πιο φωτεινος και απο τον panasonic 200 και απο τον optoma hd65 που ειχα.

Για λιγο πιο φωτεινο δεν υπαρχει λογος να τον δωσω απλα εχω και εναν acer 5350 και παρα την διαφορα σε ποιοτητα εικονας ειναι τοσο φωτεινος που την οθονη μονο που δεν την εχει τρυπησει. Πιο φωτεινος και απο τον panasonic 200 και απο τον optoma hd65 που ειχα.
Mας μπέρδεψες!

Στην αρχή του thread είχες πει ότι θες να τον αλλάξεις επειδή θες κάτι πιο φωτεινό!!!
O προβολεας ειναι πολυ καλος και τις 115 ιντσες τις γεμιζει μια χαρα ομως επειδη στο σαλονι αναβουν πολλα φωτα εκει δυσκολευεται λιγο και θα κοιταξω για κατι πιο φωτεινο!

Ultra-one νομίζω ότι λέει ότι δεν θελει να τον αλλάξει με λιγο πιό φωτεινό αλλά με πολύ πιο φωτεινό...

Κώστα ο Sanyo σου παρουσιάζει προβλήματα σύγκλισης???

Toν acer τον εχω για το playstation που παιζουν τα παιδια με τις ωρες και για τα μικιμαους που βλεπουν. Τον sanyo τον εχω για να βλεπουμε το βραδυ τηλεοραση και ταινιες. Προβλημα συγκλισης δεν βλεπω, απλα θελω την ποιοτητα του sanyo στις ταινιες με την φωτεινοτητα του acer!

Εγω πιστευω οτι στον tegonik εχω πωλησει η εχω αγορασει καποιον προβολεα [ναι αλλα ποιον;] η εχει το κληρονομικο χαρισμα!!

Θεοφιλε εχω αγορασει απο εσενα HS20 και Z4(και ειχες ερθει σπιτι μου να δεις τον Toshiba D1 - Προπολεμικες εποχες βεβαια..).Τι κανεις βρε φιλαρακι?πως πανε οι προβολες?

Καταλαβα ποιος εισαι μονο που δεν θυμαμαι το ονομα σου [sorry ολοι μου λενε πως εχω γεννηθει με αλτσχαιμερ]. Ολα καλα συνεχεια αγοραζω και πουλαω προβολεις, με τιποτα δεν ειμαι ευχαριστημενος.