Αναζήτηση / Search στο iPhone – Δυνατότητες παραμετροποίησης

Ελεος, πρεπει να απαντησεις ΚΑΙ σε αυτό; :p :p :p

Μασημένη τροφή τέλος tm :p

Απάντηση: Re: Αναζήτηση / Search στο iPhone – Δυνατότητες παραμετροποίησης

Oριστε λοιπον... ανυπομονε !!!-bye-

http://itunes.apple.com/us/app/contacts-super-search/id341998582?mt=8#

Αυτα που οντως ψαχνεις , εγω δεν θα τα εψαχνα ποτε... γι αυτο εισαι businessman.... τι το θες το iphone ?

Στην δουλειά μου λέμε go with the trend....με άλλα λόγια "ακολούθα την μάζα και δεν θα χάσεις" και σ´αυτό τον τομέα πραγματικά δεν παίζεται το support του iPhone στο θέμα των developers για third party apps.

Είναι τόση η τρέλα παγκοσμίως με το συγκεκριμένο γατζετάκι που θεωρώ πολύ σπάνιο έως αδύνατο να μην υπάρχει κάποια εφαρμογή. Πιστεύω μάλιστα ότι μπορείς και να παραγγείλεις εμμέσως αν δεν βρίσκεις κάτι μπαίνοντας στα φόρουμ που συχνάζουν οι developers και πεις "ρε παιδιά θέλω να κάνω αυτό γίνεται; ".

Δεν ισχυει αυτο που λες... μολις εκανα ενα τεστ στο κινητο μου, εχοντας 2 επαφες απο μια εταιρεια, και μολις εβαλα τ ονομα της εταιρειας , μου τα εβγαλε κανονικα.
Μηπως εχεις απενεργοποιησει κατι στα settings->spotlight search ?

Yπ οψην εγω συγχρονιζω με mac kai address book, δεν ξερω τι κανει το Outlook... so get a Mac !

Το ιδιο και εδω.

Ακόμα δεν εχεις καταλαβει ότι ειμαι απλως το 2ο κρυφο account του Φρα.Πε.; :p

:flipout:

Σκατά είναι τελικά αυτό το iPhone...
Προσπαθώ να βρώ ένα όνομα αλλά σκρολάρει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να διαβάζω... Καλά, χάθηκε ο κόσμος να πηγαίνει κι αυτό σιγούλια-σιγούλια όπως όλα τα άλλα κινητά; :silly:

Ρε, υπάρχουν τόσα πράγματα να κατηγορίσεις το iPhone, αυτό βρήκες; Οτι δεν βρίσκει τον "ξάδερφο του Γιάννη";
Αre you Σύριος; :D

:flipout:

Σκατά είναι τελικά αυτό το iPhone...
Προσπαθώ να βρώ ένα όνομα αλλά σκρολάρει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να διαβάζω... Καλά, χάθηκε ο κόσμος να πηγαίνει κι αυτό σιγούλια-σιγούλια όπως όλα τα άλλα κινητά; :silly:

Ρε, υπάρχουν τόσα πράγματα να κατηγορίσεις το iPhone, αυτό βρήκες; Οτι δεν βρίσκει τον "ξάδερφο του Γιάννη";
Αre you Σύριος; :D

:flipout::flipout::flipout: