Αναζήτηση Service για DAT SONY

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,819
ATHENS
Αν γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να αναλάβει επισκευή DAT της SONY που…μασάει κασσέτες…(#%%***# την ατυχία μου!!!!)

Περιοχή: κέντρο ή να εξυπηρετείται από μετρό/ ηλεκτρικό

Ευχαριστώ θερμά!

Ένα DTC 57 ES.

Είχα απευθυνθεί κάποτε (όταν είχε πρωτοπαρουσιάσει μασήματα) σε κάποιον τεχνικό της Intersys που γνώριζα και έκανε πολύ προσπάθεια να βρεί άκρη, τελικά είχε πει πως δεν ήταν μηχανική βλάβη αλλά ηλεκτρονική.

Τώρα απλά ανακάλυψα πόσα dat με απίστευτη μουσική έχω και το ξαναψάχνω...

Παίζει κανονικά αλλά ακούς παραμορφωμένο ήχο. Το σταματάς, βγάζεις την κασσέτα και αν την ανοίξεις βλέπεις ότι από τη ΜΙΑ πλευρά μόνο την έχει τσακίσει ( η υπόλοιπη ταινία είναι οκ).

Πως και ξέρεις τόσα για το φορμά?

Κασέτα καθαρισμού κεφαλών έχεις? αν ναι βάλτην απο 2 φορές για 5 δεύτερα την φορά. Είμαι παλιός στο άθλημα , εχω το DTC-59ES. kΑΙ δούλευα και στο service της TEAC-TASCAM όπως άλλωστε και ο γιώργος που προανέφερα.

μου ακούγεται σαν στραβωμένος άξονας που πιέζει το pinch roller....

οπότε δύσκολα θα βρεθεί γιατρειά....

Δεν έχω, αλλά να πάρω...(αν βρώ)

Κασσετεμπορική θα έχει?

Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά κάποια στιγμή και να τα πούμε από κοντά?

μου ακούγεται σαν στραβωμένος άξονας που πιέζει το pinch roller....

οπότε δύσκολα θα βρεθεί γιατρειά....

Εδώ είναι το κουφό...

Δεν το κάνει συνέχεια!

Συνήθως παίζει καλά και γράφει καλά. Κάποια στιγμή του τη δίνει και το κάνει. Αν βέβαια προκύψει ξεχνάς την κασσέτα...

ΛΟγικά πρέπει να έχει , αν δεν βρείς μπορείς να ρωτήσεις και στην ακουστική ,Ηπείρου και Αλίτσης γωνία ,κάτω απο την ΕΛΙΝΑ που φέρνει τα TASCAM. Ναι μπορώ να του ρίξω μια ματιά.6977406042 πάρε τηλ. και θα δούμε πως θα γίνει.
Δημήτρη δεν νομίζω για στραβό άξονα capstan δεδομένου οτι έιναι πολύ κοντοί συνήθως ,πιο πιθανό μου ακούγεται το πρησμένο-βρώμικο pinch roller.