Αναζήτηση συμβουλής για αγορά τελικού

Απάντηση: Re: Αναζήτηση συμβουλής για αγορά τελικού

Ωραία πράγματα και ωραία μηχανήματα αναφέρετε... ζηλεύω!!

Εγώ να δείς... Έχω γεμίσει το σπίτι σάλια δυό μέρες τώρα... :flipout:

Βάλτε και τον Yamaha AS στο παιχνίδι για ολοκληρωμένο.

Εξαιρετικά 5.1 ηχεία είναι και τα Focal Dome με κόστος γύρω στα 1350. Ο Ήχος τα έχει στο σύστημα αναφοράς του (ότι κι αν σημαίνει αυτό).

Τα dome έχω... :guitarist: Για να ακουστεί σωστά ο δίπλα κύριος με τη κιθάρα χρειάζεται μεγαλύτερος όγκος καμπίνας! Δυστηχώς :antlers:

Last edited:
Χε Χε Χε!!!

Την ημέρα που θα τα βάλεις σπίτι φρόντισε να είναι καλά κρυμένα τα πιάτα και τα κουζινικά... Δεν ξέρεις καμιά φορά! :flipout:

ΥΓ. Νίκο μιας και κατάληξες, μάλλον πρέπει να αλλάξεις το τίτλο του θέματος σε "δικάναλος ολοκληρωμένος-front ηχεία για μουσική σε πολυκάναλο σύστημα" ή κάτι τέτοιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναζήτηση συμβουλής για αγορά τελικού

Έχεις συνδέσει τα L,R ηχεία μονίμως στον δικάναλο (τελικό ή ολοκληρωμένο) και από το pre-out του πολυκάναλου με καλώδιο στoν τελικό ή σε bypass είσοδο του ολοκληρωμένου. Για τις πηγές δες στο post #20. Σε μουσική ακρόαση χρησιμοποιείς μόνο τον δικάναλο, για ΗΤ και τους δύο.

Μαλλον ολοι οι δικαναλοι λατρες του ηχου αυτο εχουν κανει.για να μην ριξουν λεφτα σε μεγαλους AV.ειναι η μονη και μαλλον η πιο σωστη λυση γαι ν αμην γεμισεις καλωδια.

δοκιμασε η μαλλον ακουσε τα klipsh,και ευαισθητα ειναι και παιζουν και καλουλα μουσικη και δεν κοστιζουν πολυ.ετσι γλιτωνεις λεφτα απο τον τελικο.
Αλλα ξεκινας εναν μεγαλο αγωνα για ταιρισμα με τα υπολοιπα λογω μεγαλης ευαισθησιας.
σιγουρα ομως για ακουσεις μουσικη θελεις μια αλλαγουλα.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση συμβουλής για αγορά τελικού

Οτι έχω αναφέρει μέχρι τώρα είτε από ηχεία είτε από ολοκληρωμένους δεν ξεπερνα τα 4.000. (καλα...με μια εξαίρεση τον krell...) To ζόρισα λίγο ..λόγω ακατανίκητης επιθυμίας. Νομίζω πάντως ότι μέχρι τα 3500 Κ ... μπορώ να φτάσω. (πάντα με κίνδυνο να με σκοτώσει η γυναίκα μου στο τέλος..)

με την κριση και την αναδουλεια που υπαρχει πιστευω οτι και με πολυ λιγοτερα θα βρεις πολλα αξιολογα μηχανηματα.απλα ψαξε για ευκαιριες και εχε μετρητα για παζαρι,