Αναζήτηση τηλεόρασης 46" - 50"

οι Panasonic δεν είναι? καμία LG δεν είναι?

Για τις panasonic δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά , το μονο που μπορώ να πω είναι ότι οι μισές ( στο περίπου ) είναι με IPS και οι άλλες μισές με VΑ.

Στην LG δεν πρόκειται να βρείς LED-LCD με VΑ panel , όλες είναι IPS.

Μιας και ξεφυγε το topic...AΠΟΡΙΑ: σε μια tv που αναγράφεται 600Ηz αλλά το πάνελ της είναι 100Ηz, μας οφελούν τα παραπανίσια ?...με λίγα λόγια είναι καλύτερη από μία που αναγράφει 100 και είναι όντως 100 ?

Μιας και ξεφυγε το topic...AΠΟΡΙΑ: σε μια tv που αναγράφεται 600Ηz αλλά το πάνελ της είναι 100Ηz, μας οφελούν τα παραπανίσια ?...με λίγα λόγια είναι καλύτερη από μία που αναγράφει 100 και είναι όντως 100 ?

Όσες αναγραφουν 100 hertz , είναι 100% 50 hertz.

Τα παραπανίσια Hertz ( στην προκειμενη περίπτωση τα 600 που λες ) δεν ωφελούν σε τίποτα , είναι νούμερα που εξυπηρετούν καθαρά το marketing.

Μόλις χθες παρέλαβα την http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/Samsung-TV-48-UE48H6670-SLXXH.htm ! όλα καλά προς το παρόν, μόνο που δεν βρίσκει Alpha, Ant1 και όλα τα ΝΕΡΙΤ. Τι μπορεί να συμβαίνει ?

Καλοθεατη και απροβλημάτιστη.

Κοίταξε μήπως υπάρχει θέμα με κεραία , διαφορετικά αν ο αποκωδικοποιητής της τηλεόρασης σου έχει πρόβλημα ( είναι αδύναμος ) , κοίταξε να βάλεις Nova η Οτε TV και να επωφεληθείς και τον HD καναλιών :p

Σ ευχαριστώ forum-φίλε μου! Τελικά ήταν θέμα ρυθμίσεων (ήθελε δήλωση χώρας)...και το ΟΤΕ ΤV είναι να μπει όπου να ναι;)

Καλημέρα κ απο εμένα.....

Μετά απο 7 χρόνια χρήσης μιας samsung 40" σειράς 3, ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσω.

Να διευκρινίσω ότι μετά απο την απεριόριστη χρήση που έχει υποστεί, ταινίες, ps3 κ κουμπωμένο laptop πάνω της, οφείλω να ομολογήσω ότι εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου η εταιρεία.

Ο αντικαταστάτης της θα ειναι μάλλον η 48h6400 ή 50h6400.

Η χρήση θα ειναι μια απο τα ίδια. Ταινίες, bluray & λιγότερο 3d, επίσης ταινίες απο το laptop η εκτός κ εάν πάρω κ έναν εξωτερικό, Digea & ps3.

Επειδή έχω γνώση της "άγνοιας" μου στο αντικείμενο, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την άποψη σας.

Σε συνέχεια του προηγούμενου post μου να κάνω μια μικρη προσθήκη.

Sony TV 50'' KDL-50W805BB

Πλέον οι επιλογές που είχα έχουν διευρυνθεί και κατα συνέπεια έχω μπερδευτεί ακόμα περισσότερο.....

Who_Knows_@

Βλέπω ότι η χρήση περιλαμβάνει 3D και ps3 , οποτε θα σου συνιστούσα να αποφασίσεις πιο θα χρησιμοποιείς περισσότερο.

3D ? Τότε πηγαίνεις H6400 , PS3 ? Τότε W805B.

Η γνώμη μου είναι ότι το 3D δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις πάνω από 1-2 φορες το μηνα σε αντίθεση με το PS3 που μάλλον θα το χρησιμοποιείς πιο συχνά , οποτε εγώ θα διάλεγα την W805B.

Who_Knows_@

Βλέπω ότι η χρήση περιλαμβάνει 3D και ps3 , οποτε θα σου συνιστούσα να αποφασίσεις πιο θα χρησιμοποιείς περισσότερο.

Η γνώμη μου είναι ότι το 3D δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις πάνω από 1-2 φορες το μηνα σε αντίθεση με το PS3 που μάλλον θα το χρησιμοποιείς πιο συχνά , οποτε εγώ θα διάλεγα την W805B.
Μην το λες.Σε 6 μερες εχω δει 6 ταινιες σε 3D.Ειδη βγαινουν καινουργιες σε 3D οπως guardians of the galaxy/transformers 4/edge of tomorrow/dawn of the planet of the apes/xmen days of future past/how to train you dragon 2 κτλ οποτε το 3d αν του αρεσει θα το χρησιμοποιει αρκετα

Το ps3 απο την αλλη σε game mode που παιζω δεν εχω κανενα προβλημα και παιζω και αρκετα fps οπως crysis 3/killzone.

Who_Knows_@

+1
Αν είσαι gamer μόνο Sony.
Το 3d Είναι εφέ ωραίο για την αρχή μετά τον πρώτο μήνα δεν το χρησιμοποιείς ποτέ.

Ειλικρινά θεωρώ αξιοπερίεργη την τόση αγάπη κάποιων για την w808b !
Στην πραγματικότητα όλη η σειρά w8xxb ειναι μια σειρα τηλεορασεων,
που σε λίγους μήνες που θα φύγει απο την αγορα,
Θα θεωρηθεί σαν μια κακή στιγμή της Sony.

Ειλικρινά θεωρώ αξιοπερίεργη την τόση αγάπη κάποιων για την w808b !Στην πραγματικότητα όλη η σειρά w8xxb ειναι μια σειρα τηλεορασεων,που σε λίγους μήνες που θα φύγει απο την αγορα,
Θα θεωρηθεί σαν μια κακή στιγμή της Sony.

o5xpp5.png

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..
Απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι μάλλον η τελική επιλογή κρίνεται στην λεπτομέρεια.
Πάντως για να κάνω λίγο πιο ξεκάθαρη την προτεραιότητα της χρήσης, θα έλεγα ότι:
1) ταινίες, bluray, DVD, DigeA, ripped movies - series
2) 3d & ps3.

Μάλλον καταλήγω στην 50h6400.....,καλά κατάλαβα????

Απάντηση: Re: Αναζήτηση τηλεόρασης 46" - 50"

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..
Απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι μάλλον η τελική επιλογή κρίνεται στην λεπτομέρεια.
Πάντως για να κάνω λίγο πιο ξεκάθαρη την προτεραιότητα της χρήσης, θα έλεγα ότι:
1) ταινίες, bluray, DVD, DigeA, ripped movies - series
2) 3d & ps3.

Μάλλον καταλήγω στην 50h6400.....,καλά κατάλαβα????
Χτυπα την θα σε καλυψει σε ολα.