Αναζήτηση τηλεόρασης για τα πάντα όλα !

Tsapis

New member
30 July 2012
4
καλησπέρα στη παρέα ,ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για την crt τηλεόραση μου (sony kv29fq75d),έκανε απόσβεση μπορώ να πω τα χρήματα της (πάνω απο 12 χρόνια εκτεταμένης λειτουργείας). Τέλος πάντων στο θέμα μας τώρα !

Βρίσκομαι στην αναζήτηση τηλεόρασης με ένα budget ´μεχρι τα 700-800e.
Η απόσταση θέασης ποικίλλει, οι main καναπέδες στο σαλόνι βρίσκονται γύρω στα 3.5μ απο εκεί που θα εγκατασταθεί η τηλεόραση, αλλά υπάρχει και καναπές γύρω στα 2μ, από ότι καταλαβαίνω για να πάρω tv για να με καλύψει στα 3.5μ θα χρειαστώ κάτι πολύ μεγάλο αρα και το αποκλείω λόγο budget, οπότε θα προσανατολιστούμε σε λύση για απόσταση θέασης στα 2μ.
Όσο αφορά τη χρήση , κατά κύριο λόγο θα πρόκειται για ote tv, παρακολούθηση ταινιών-σειρών ,και έιναι προαποφασισμένο ότι θα αγοραστεί και κονσόλα μόλις βγούνε η επόμενης γενιάς (ps4,xbox720),ίσως και περιστασιακό stream μέσω pc, δηλαδή χρήση της tv ως προέκτασης της κεντρικής οθόνης του pc.δεν μπορώ να προσδιορίσω ποσόστα για τη χρήσεις γιατί άμα φάω κόλλημα με κάτι μετα ''καίγομαι '' με αυτό , δλδ μπορεί να μιλήσουμε για μία περίοδο hc gaming και ύστερα να ακολουθήσει ένας μαραθόνιος παρακολούθησης σειρών, άρα χρειάζομαι κάτι που να είναι καλό σε όλες τις παραπάνω χρήσεις χωρίς να υστερεί κάπου.
Σίγουρα θέλω να είναι smart tv,να έχει wifi,media player(που να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα format),
3D kai pvr είναι σίγουρα ευπρόσδεκτα.
Επειδή έχω διαβάσει πολλά και διάφορα , θα ήθελα να αποφύγω οσο το δυνατόν περισσοτερο φαινόμενα προβλημάτων όπως clouding , etc) καλό θα ήταν δλδ να αποφύγουμε μοντέλα τα οποία είναι επιρρεπη σε τέτιου είδους προβήματα.

Ξέρω ότι ζητάω πολλά και για αυτό θέτω και το ερώτημα είναι αρκετό το budget η όχι ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αφού θέλεις καλό smart tv και media player σε καλύπτουν 2 μάρκες , Samsung και LG. Αν θέλεις ικανοποιητικό μαυρο στο σκοτάδι σε καλύπτει μόνο η Samsung γιατί το πανελ IPS των LG στο σκοτάδι μπορεί να δείξει μόνο γκρι σκούρο.

Σοβαρά πιστεύεις ότι μετά από 1 χρόνο και 5 μήνες , θα θυμηθεί ξαφνικά ότι έκανε ένα topic και θα έρθει να δει τις παντήσεις μας?

:blink:

It is called necroposting and it is meant to be....Funny.