Αναζήτηση τηλεόρασης Oled 54-55" μέχρι 2.000

chek2fire

AVClub Enthusiast
1 January 2011
922
Ήρθε η ώρα να αλλάξω την τηλεόραση μου την Samsung plasmaPS E6500 και λέω να πάω σε oled μια και φυσικά δεν σκέφτομαι καν τις lcd. Το budget είναι μέχρι 2.000 ευρώ και η αγορά θα γίνει Σεπτέμβριο αλλά θέλω να αρχίσω σιγά σιγά να οργανώνομαι και ποιο πολύ να δω που είναι η αγορά και τι υπάρχει η μπορεί να υπάρξει τους επόμενους μήνες.
Να πω ότι έχω δει κάποιες τηλεοράσεις περιστασιακά που είχα περάσει από καταστήματα και με είχαν εντυπωσιάσει οι LG και οι Sony. Θα ήθελα και γνώμες για το ποιες θεωρείτε καλύτερες σε αυτή την κατηγορία.

Η καλύτερη oled του 19 νομιζω ότι είναι η Panasonic TX-55GZ2000 μέχρι το Σεπτέμβρη λογικά θα πέσει η τιμή ............

Απάντηση: Re: Αναζήτηση τηλεόρασης Oled 54-55" μέχρι 2.000

Η καλύτερη oled του 19 νομιζω ότι είναι η Panasonic TX-55GZ2000 μέχρι το Σεπτέμβρη λογικά θα πέσει η τιμή ............

Γιατί είναι η καλύτερη? Για πες κάτι παραπάνω ! Και ποσό να πέσει η τιμή της, ποιο γρήγορα θα πέσει η τιμή της καινούργιας lg cx!!

Η γνώμη μου είναι να μην περιμένεις τον Σεπτέμβρη αλλά να αγοράσεις τώρα που έχει πολύ καλές τιμές. Σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις και 65ρα αν ενδιαφέρεσαι.
Επείδη τώρα φεύγουν τα μοντέλα του 19 για να έρθουν του 20, θα βρεις πολύ καλές τιμές.

Απάντηση: Αναζήτηση τηλεόρασης OLED 55" μέχρι 2000 ευρώ

Για απόσταση θέασης έως τρία μέτρα, 55". Για μεγαλύτερη, 65". Επίσης, αν σε ενδιαφέρουν τα μοντέλα 2020 και δε βιάζεσαι, περίμενε μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και την Black Friday.

Η γνώμη μου είναι να μην περιμένεις τον Σεπτέμβρη αλλά να αγοράσεις τώρα που έχει πολύ καλές τιμές. Σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις και 65ρα αν ενδιαφέρεσαι.
Επείδη τώρα φεύγουν τα μοντέλα του 19 για να έρθουν του 20, θα βρεις πολύ καλές τιμές.

αυστηρά 55 γιατί και είναι ακριβώς τα μέτρα δλδ είναι 2.5 μέτρα περίπου συν ότι εκεί που την βάζω στο τοίχο δεν πάει παραπάνω ιντσες. Από μοντέλα ποια θεωρούνται κορυφαία σε αυτή την κατηγορία?

το καλό με τις oled είναι ότι και τα βασικά μοντέλα έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας με τα ακριβά.

Η καλύτερη oled που υπάρχει είναι η GZ2000 της Panasonic.
1000 nits.
Άψογη επεξεργασία.
Δείχνει να ξεπέρασε τον κίνδυνο image retation /burn in.
https://www.avforums.com/reviews/panasonic-gz2000-tx-55gz2000b-65gz2000-4k-oled-tv-review.15753
https://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1568954772
Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι αξίζει τα έξτρα λεφτά.
Είναι μεγάλη διαφορά...

τα nits τι είναι ακριβώς? είναι συμαντικά για την ποιότητα ενός panel? Με ενδιαφέρει πάντως και να υπάρχει υποστήριξη με app δλδ από τι ξέρω η lg με το android που έχει στις τηλεοράσεις της έχει μεγάλη υποστήριξη και για χρόνια σε αντίθεση με την Samsung που τουλάχιστον στην τηλεόραση που είχα μετά από κάποια χρόνια άρχισαν να το εγκαταλείπουν το smart που είχε.

Απάντηση: Αναζήτηση τηλεόρασης OLED 55" μέχρι 2000 ευρώ

WebOS λειτουργικό διαθέτουν οι LG τηλεοράσεις...

Re: Απάντηση: Αναζήτηση τηλεόρασης OLED 55" μέχρι 2000 ευρώ

WebOS λειτουργικό διαθέτουν οι LG τηλεοράσεις...

ναι δεν έχω ασχοληθεί αρκετά αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι έχει πλήθος εφαρμογών.

Nομίζω η τηλεόραση που ψάχνεις είναι η LG C9 ή αν θες να έχεις και λίγο καλύτερο ήχο και desing την E9.
Από sony αν πέσει σε τιμή την A9G.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση τηλεόρασης Oled 54-55" μέχρι 2.000

Nομίζω η τηλεόραση που ψάχνεις είναι η LG C9 ή αν θες να έχεις και λίγο καλύτερο ήχο και desing την E9.
Από sony αν πέσει σε τιμή την A9G.

H Sony στην γερμανια εχει 2500 και εδω 3500 καλα παμεΠοσο να πεσει? Το ιδιο και η lg μονο απο σκρουτζ,αλλα αντε βρες καλο μαγαζι!

η Sony όντος είναι ακριβή ακόμα και στο εξωτερικό. Η lg η C9 είναι σε ανθρώπινη τιμή και δεν με ενδιαφέρει τόσο ο ήχος αλλά ποιο πολύ το panel της. Εχει μεγάλη διαφορά τεχνικά από την E9?

Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση τηλεόρασης Oled 54-55" μέχρι 2.000

H Sony στην γερμανια εχει 2500 και εδω 3500 καλα παμεΠοσο να πεσει? Το ιδιο και η lg μονο απο σκρουτζ,αλλα αντε βρες καλο μαγαζι!

είχε πέσει 1999 σε black friday. από εμπειρία η τιμή που βγαίνει blackfriday καμιά φορά επαναλαμβάνεται μέσα στο καλοκαίρι για 2-3 μέρες σαν προσφορά. δεν ειναι βέβαια και απαραίτητο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση τηλεόρασης Oled 54-55" μέχρι 2.000

είχε πέσει 1999 σε black friday. από εμπειρία η τιμή που βγαίνει blackfriday καμιά φορά επαναλαμβάνεται μέσα στο καλοκαίρι για 2-3 μέρες σαν προσφορά. δεν ειναι βέβαια και απαραίτητο...

Περιμένω πως κ πως να πέσουν οι τιμές για να αγοράσω ή την ag9 ή c9-e9 Για να δουμε ποια θα μου κατσει! Προς το παρόν δε βλέπω μείωση των τιμών!

Λογικα περυσι τετοιο καιρο η λιγο πιο προς το καλοκαιρι ψιλοπεφτανε τωρα λογω της καταστασης η που δεν εχει πρωταθληματα euro και τετοια αγνωστο και εγω περιμενω την c9 η εστω την b9 μπας και πεσει

αυτές μπαίνουν στο τοίχο? γιατί βλέπω την c9 και δεν μπορώ να δω ότι έχει υποδοχή για βάση στο τοίχο.