Αναζήτηση τηλεόρασης Oled 54-55" μέχρι 2.000

Πήρα πρόσφατα μια C1. Νομίζω είναι η πιο πλήρης στο gaming κομμάτι συνολικά, νομίζω για τη sony περιμένουν ακόμα firmware για dolby στα 120, δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω παρόμοιες είναι, η σόνυ υπερτερεί πιθανά στους αλγόριθμους για τα διάφορα interpolation που κάνει, η lg έχει το καλό ότι φτιάχνει η ίδια και τα ολοκληρωμένα με αποτέλεσμα να υποστηρίζει πλήρως κάποια πράγματα (π.χ. 4 θύρες hdmi 2.1 vs 2 στη σόνυ) και πιθανά βγάζει πιο γρήγορα updates.
Για το burn in, είναι μόνιμος ο κίνδυνος αν και δεν είναι ξεκάθαρο για τι κίνδυνο μιλάμε, όσο να 'ναι είναι πιο καινούρια μοντέλα, σε λίγα χρόνια θα ξέρουμε. Πάντως η LG (φαντάζομαι θα έχει αντίστοιχα και η σόνυ) έχει διάφορες προστασίες που μπορείς να ανάψεις , μικρή κίνηση των πίξελ, χαμήλομα της φωτεινότητας όπου ανιχνεύσει λογότυπο σταθμού. Κατά τη γνώμη μου, τα λογότυπα των σταθμών πρέπει να προσέχεις, αν η χρήση είναι κυρίως νετφλιξ και παιχνίδια δε νομίζω να έχεις θέμα (όχι όμως επιφάνεια εργασίας pc). Εγώ πάντως πήρα την 5η εγγύηση που υπάρχουν δείγματα ότι καλύπτει τέτοιο θέμα (αν και όχι απαραίτητα επίσημα).

Παρόμοιες μου φαίνονται, νομίζω η τιμή που θα βρεις θα κρίνει. Κοίτα και τα C11 μοντέλα, είναι C1 για Ουγγαρία-Πολωνία (νομίζω εκεί φτιάχνονται)- Βουλγαρία κτλ. Τέτοια πήρα σε καλή τιμή και δεν έχει καμία διαφορά με το EU μοντέλο.

ΕΔΙΤ: Μόλις είδα έβγαλε το e-shop την 55'' C11 στα 1300ε. Εγώ πήρα την 65 από εκεί στα 1600. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

• Like
Reactions: chek2fire
Eγινε η αγορά της Sony με σημερινή παραλαβή.
Eυχαριστώ όλους για τις συμβουλές τους