Αναζήτηση τηλεόρασης συγκεκριμένων διαστάσεων

vasilik

Senior Member
1 September 2009
369
Athens, Vironas
Αγαπητοί, ψάχνω επίπεδη τηλεόραση που να μπορεί να γεμίσει ένα πλαίσιο μήκους 1.125 και πλάτους 0.647, ενώ να έχει πλαίσιο ασημί ή άσπρο (Θα έρθει "περασιά" σε κατασκευή με άσπρο μάρμαρο οπότε θα φαινόταν άσχημο ένα μαύρο φθηνό πλαίσιο... :-) ) !
Κοιτάζοντας τις διαστάσεις βλέπω ότι τηλεοράσεις στις 49/50 ίντσες το γεμίζουν αρκετά.
Δυστυχώς δεν υπάρχει υλοποίηση σε oled σε αυτές τις ίντσες. Να δούμε σε 4K ή σε αυτές τις διαστάσεις δεν θα δούμε διαφορά ?

Κάτι σε Samsung 49KS8000 ή σε LG 49UH850V ή PANASONIC TX-50DX750E ή κάτι σε Sony ?
 
Νομίζω ότι και η LG 910V, το πρόσφατο TV αριστούργημα σου κάνει
 
Last edited by a moderator:
Νομίζω ότι και η LG 910V, το πρόσφατο TV αριστούργημα σου κάνει.

Δυστυχώς δεν ταιριάζει κυρτή τηλεόραση στο σημείο που θα μπει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η Sony W756C είναι καλή περίπτωση, όπως και η Panasonic CS630.

Τις έχω δει τις συγκεκριμένες, αλλά για την μεν είχα ακούσει αρνητικά σχόλια για το android και για την δε ας πάμε σε κάτι καλύτερο. :-)
Έψαχνα και εγώ στην αρχή για ασημί χρώμα αλλά είδα ότι οι καλές σειρές έχουν τόσο λεπτό πλαίσιο που ότι χρώμα και να είναι, δεν παίζει ρόλο. (Εδώ έχουμε ολόκληρο κατάμαυρο πάνελ όταν είναι κλειστές...)
 
Λίγο δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο από την CS630, ειδικά μέχρι 600 ευρώ. 50" με VA panel και 100 Hz, όπως και η W756C. Μεταξύ των πιο πρόσφατων LCD είναι από τις καλύτερες επιλογές. Εκτός αν υπάρχει κάποιος συσχετισμός ποιότητας με συγκεκριμένη τιμή και πάνω.
 
Αν είναι για Panasonic θα προτιμούσα καλύτερα την καινούργια TX-50DX750E.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκτός αν υπάρχει κάποιος συσχετισμός ποιότητας με συγκεκριμένη τιμή και πάνω.

Υπάρχει, μιας και τα υλικά κατασκευής των πλαισίων είναι τις περισσότερες φορές καλύτερα, πχ. αλουμίνιο αντί για πλαστικό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως έχω σημειώσει τις προτάσεις σας και βγαίνω να τις δω από κοντά σε σχέση και με τα νέα μοντέλα !
 
Η DX750 στοιχίζει περισσότερα από τα διπλάσια από την CS630. Αμφιβάλλω πως υπάρχει ανάλογη διαφορά υπέρ της πρώτης σε ποιότητα εικόνας, ειδικά με υλικό σε ανάλυση έως 1080p. Ίσως να και να υπερτερεί η CS630.