To video της XZ-1 ειναι κακό (και το προβλημα της δεν ειναι φυσικά τα 720p ειναι αλλά το αθλιο focus speed).Να κάνεις υποχώρηση και στο 1080p, στα 720p η Olympus XZ-1 με ~ 280 από εξωτερικό, από Olympus market refurbished με ακόμα λιγότερα.
Γιάννη , ακόμα και με τον κιτ φακό στα σκοτεινά , θα είναι καλύτερη απο ΖS20 και άλλες αντίστοιχες κόμπακτ με μικροσκοπικούς αισθητήρες..δεν ανεβασα 1080 γιατι αργουσε!
Εχει φυσικα και 1080….
Οσο για τη νεχ συμφωνω αλλα οχι με τον κιτ φακο.
Στα σκοτεινα δε θα χεις καλο βιντεο.
Μονο με prime προς το παρον…. γιατι φωτεινοι ζοομ δεν υπαρχουν ακομη σε sony nex.
Γιαννη εχεις δικιο γιατι τωρα ανεβαζω ενα βιντεο που τραβηξα ειναι 1:08 διαρκεια και 227MB και το γιουτιουμπι θελει μια ωρα να αναψουν τα καρβουνα! Απλα εμενα ειναι 1080/60p
Παντως το p εχει μεγαλη διαφορα στην κινηση απο το i (ειχα καμερα που τραβουσε 1080i και στην κινηση δεξια αριστερα ζαλιζε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.