Αναζητηση TV για sport cafe 46"-50"

stormwave

New member
25 April 2008
4
Γεια χαρα σε ολους,καλως σας βρηκα μιας και ειναι το πρωτο μου postarisma ,θα ηθελα την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας σε εναν προβληματισμο μου για αγορα tv 46"-50".Εχω εναν φιλο ο οποιος εχει ενα sport cafe του οποιου προχθες καηκε η 46" "Μπαουλο-οπισθιας προβολης" tv του,μου εχει αναθεσει λοιπον να του βρω μια tv στις παραπανω ιντσες που σας ειπα μεχρι 2.000Ε.H tv θα παιζει mats ποδοσφαιρου-μπασκετ απο NOVA η αναλογικη πηγη με καλο σημα.Απο διαφορα που διαβασα εχω μπερδευτει,εγω αοριστα ειπα στον φιλο μου για lcd,στο forum καποιοι λενε οτι υπαρχουν προβληματα στις lcd σε ποδοσφαιρικους αγωνες.Aπο την αλλη η plasma εχει το προβλημα διαρκειας ζωης,καταναλωσης και το βασικο με το ειδωλο στις στασιμες εικονες.Οπως καταλαβατε θελω επειγον μια γνωμη και βοηθεια.Ναστε καλα και καλη ανασταση...-bye-

Γειά χάρα φίλε!
Εφόσον η TV θα παίζει αγώνες τότε δεν ισχύει τίποτα για στάσιμες εικόνες αφού θα υπάρχει αρκετή κίνηση.
Επιλέγω LCD εγώ πάντως. Πολύ καλά είναι τα νέα μοντέλα της LG και της Samsung. Εγώ πάντως θα διάλεγα LG σαν μάρκα γιατί ξέρω το service καλά, αλλά οι Samsung αν και λίγο πιο ακριβές έχουν αρκετά μοναδικά χαρακτηριστικά.
Από LG προτείνω το μοντέλο 47LG6000 (έχω φάει κόλλημα με αυτήν την σειρά). Έχει μεγάλο λόγο αντίθεσης και γωνία θέασης.

Φίλε stormwave, τα προβλήματα των PLASMA που ανέφερες δεν υπάρχουν πλέον...

Τώρα 100.000 ώρες ζωής!!! Που σημαίνει ότι υπερβαίνει το όριο ζωής των LCD 60.000 ώρες!!!

Για τα αθλητικά προτείνω ΠΛΑΣΜΑ! Τεράστια εικόνα, καθαρή κρύσταλο εικόνα, μικρό κόστος κτήσης, καλό service, ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ 1.000.000 (αλλά μην κάτσεις να το μετρήσεις κιόλας...)

Α ΚΑΛΆ....

τότε είσαι μάγκας! Δεν το συζητάω, ο PROJECTOR είναι μακράν η καλύτερη λύση για καφέ!!!

θα γεμίζεις τραπέζια μέχρι πίσω και θα βλέπουν όλοι μα όλοι!!!

προβολέας μπαίνει; βάζεις ένα προβολέα με 3000 φωτεινότητα και ένα πανί , τσουπ 100 ίντσες , τσουπ 150 ίντσες !

Η καλύτερη λύση .....:SFGSFGSF:

... άσε που άμα μπει κανένα γκολ οφσάιντ ή δοθεί κανά μαϊμού πέναλτι, το πανί θα χρειαστεί μόνο πλυσιματάκι από την εκτόξευση των φραπέδων....

....ενώ η τηλεόραση τζιιιιιιιιζ !!!!!!!!!!!

δεν χρειάζεται πάντως στην παρούσα φάση να πάρει HD προβολέα ! Ας πάρει ένα SD με μεγάλη φωτεινότητα ( 3000-4000 ) ώστε να παίζει χαλαρά με δυνατά φώτα

... άσε που άμα μπει κανένα γκολ οφσάιντ ή δοθεί κανά μαϊμού πέναλτι, το πανί θα χρειαστεί μόνο πλυσιματάκι από την εκτόξευση των φραπέδων....

....ενώ η τηλεόραση τζιιιιιιιιζ !!!!!!!!!!!

πλαστικα ποτηρια η προβολι

για την τηλεοραση λεω:damnyou:

μηπως δεν βλεπουν καλα οι πισω.

αντε θα το κανουμε παλι εδω της Χαβαης

Παιδια ευχαριστω για την προσοχη σας,προβολεας υπαρχει αλλα ανοιγει μονο σε "ΜΕΓΑΛΑ" γεγονοτα,αν μπορουσατε να μου λεγατε και καποια μοντελα τα οποια ειναι δοκιμασμενα οτι δεν ειναι μαπα το καρπουζι θα το εκτιμουσα πολυ,διαβασα για την LG 50PG6000, η γνωμη σας?Συγγνωμη αν σας κουραζω αλλα παιδες αν προτεινω μαπα tv στον φιλο μου θα μου την φερει κολαρο.Τελος διαβασα αοριστα για καποιο "στρωσιμο" στις plasma,δηλ? αν οντως παρουμε plasma τι θα κανουμε στο μαγαζι που η tv δουλευει ολη μερα?

το στρώσιμο αφορά περισσότερο την απόδοση ... στην αρχή είναι ξινό , μετά γλυκαίνει , όπως το κρασί ... Προσοχή θέλει να μην έχει στάσιμη εικόνα για περισσότερο από 4 ώρες πχ το σήμα του mega , για να το αποφύγει θα μπορούσε να αλλάζει από fashion tv σε mtv ανα 3 ώρες

ΥΓ πλάσμα rulez , μεγάλα μεγέθη και προσιτά σε κόστος ...

ΥΓ2 πλέον δεν υπάρχουν μούφες ... υπάρχουν μέτριες ( ελάχιστες πλέον ) καλές , πολύ καλές και άριστες , για τις πλάσμα υπάρχουν πολύ καλές και άριστες