Αναζήτηση TV στην υψηλή κατηγορία τιμής 50-55'

Δεν πειράζει αλλά στις ίντσες που ψάχνουν και ανεξαρτήτως χρήματος απλά οι plasma δεν πιάνονται ακόμα....
Καμιά panasonic Z1 δεν σκέφτεστε;;;;;

Re: Απάντηση: Αναζήτηση TV στην υψηλή κατηγορία τιμής 50-55'

Επειδή ο φίλος έγραψε ότι, είτε είναι Plasma, είτε LCD, δεν τον ενδιαφέρει, αρκεί να είναι η καλύτερη, γι' αυτό έγραψα τα παραπάνω μοντέλα...δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι οι καλύτερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Αν ενδιαφέρεσαι για τη καλύτερη LCD που υπάρχει μπορείς να ανοίξεις ένα νέο νήμα με αυτό τον τίτλο, σίγουρα θα βρεις την καλύτερη LCD που κυκλοφορεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα βρεις την καλύτερη τηλεόραση.
γράφαμε μαζί...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Αναζήτηση TV στην υψηλή κατηγορία τιμής 50-55'

Επειδή ο φίλος έγραψε ότι, είτε είναι Plasma, είτε LCD, δεν τον ενδιαφέρει, αρκεί να είναι η καλύτερη, γι' αυτό έγραψα τα παραπάνω μοντέλα...δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι οι καλύτερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Αν ενδιαφέρεσαι για τη καλύτερη LCD που υπάρχει μπορείς να ανοίξεις ένα νέο νήμα με αυτό τον τίτλο, σίγουρα θα βρεις την καλύτερη LCD που κυκλοφορεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα βρεις την καλύτερη τηλεόραση.

+1
-bye-

Oχι δεν ανοιγω αλλο νημα.. Εδω θα κατσω να σας σπασω τα νευρα..:furious3:
Δεν ξερω ετσι κ αλλιως να ανοιγω..:flipout:Θα μου πειτε κ μενα που με ενδιαφερει lcd..-bye-

Όντως δεν με ενδιαφέρει αν είναι πλάσμα ή όχι. Βέβαια επειδή θα αντικαταστήσει μια Pioneer plasma, ο ενδιαφερόμενος νομίζει ότι οι πλάσμα παίζουνε καλύτερα (έχει αρκετές 40ρες lcd της σειράς στο σπίτι για σύγκριση), και είναι θετικά προδιαθετημένος για Plasma. Άντε βρες όμως Pioneer, και άντε πείσε τον ότι δεν είναι ξεπερασμένο μοντέλο καθότι περσινό (εγώ το βλέπω με τα μάτια μου ότι η Pioneer που έχει - 5 χρονών TV - παίζει καλύτερα από τις Sony χαμηλότερης κατηγορίας και ας τις χωρίζει χρονική άβυσσος). Εκείνο που κατάλαβα με την βοήθεια σας είναι ότι την διαφορά τελικά σε sd σήμα θα την κάνει ο επεξεργαστής και όχι το panel, και καλούς επεξεργαστές από αυτά που έχω δει σε φίλους έχουν οι Sony Bravia, οπότε καταλήγοντας σε μία τέτοια σειράς X, θα έχω και καλό SD, και καλό HD. Thanks again.