Αναζήτηση υπότιτλων

Status
Not open for further replies.
17 June 2006
14,350
μήπως έχει κανείς υπότιτλους για αυτό εδώ;

51GFXW35DNL._SS500_.jpg

Ωχ τι διαμαντι ειναι αυτο ? :a0210:

...αρα μαλλον δεν εχει κυκλοφορησει Ελλαδα ? :frown:

Οι υποτιτλοι υπαρχουν (χωρισμενοι σε δυο αρχεια )απο οτι φαινεται με ενα πολυ γρηγορο google search.

θα ηθελα και εγω να ζητησω τους υποτιτλους για δυο εργα και αν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει...

(τα εργα θα τα παραγγειλω προσεχως απο το amazon εκτος αν εχει καποιος υποψη του καποια ελληνικη κυκλοφορια /εταιρεια .)

Ειναι αυτα :

http://www.imdb.com/title/tt0059749/

http://www.imdb.com/title/tt0066448/

Απάντηση: Re: Αναζήτηση υπότιτλων

θα ηθελα και εγω να ζητησω τους υποτιτλους για δυο εργα και αν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει...

(τα εργα θα τα παραγγειλω προσεχως απο το amazon εκτος αν εχει καποιος υποψη του καποια ελληνικη κυκλοφορια /εταιρεια .)

Ειναι αυτα :

http://www.imdb.com/title/tt0059749/

http://www.imdb.com/title/tt0066448/

αυτα δεν τ αφηνουν προσεχως . Τωρα.
και δυο για μενα σε παρακαλω .

νασται καλα μου θυμησατε ,τι λεγεται κινηματογραφος !

.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αναζήτηση υπότιτλων

μην μου πεις οτι το εχεις ?
ταινιαρα !!!
αντε να βρεις τωρα LEE kai Ernest

o oldman αναλαμβανει,πιστευω να το εχεις συντομα ετοιμο !!

-bye-

δεν ξέρω αν παίχτηκε στις αίθουσες. Δεν το θυμάμαι. Robert Aldrich, 1973 ή 1974. Ταινιάρα. Το είδα κάτι χρόνια μετά, στην εκπομπή του Μπακογιαννόπουλου, στην ΕΡΤ. Το θυμάμαι ακόμη και το θεωρώ μέσα στις πιο αγαπημένες μου ταινίες. Το πουλάει το αμερικάνικο Αμαζον για 9 δολλάρια - κάπου 6 ευρώ δηλαδή.
Θα ...αμαρτήσω οπωσδήποτε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τους υπότιτλους;

ψάχνω και αυτό εδώ, αρκούντως σκοτεινό και ανατριχιαστικό.
Υπήρχε σε VHS, τώρα έκριναν πως μάλλον δεν αξίζει να βγεί σε DVD.

6psmyic.jpg

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τους υπότιτλους;

Δυστυχως εχει μια μικρη διαδικασια.Αφου ριπαρεις την ταινια στο σκληρο ακολουθεις ενα οδηγο εσωματωσης υποτιτλων σε dvd.Aν το googlαρεις θα βρεις(δεν ξερω αν εχουμε και εδω ) μερικους αρκετα αναλυτικους (πχ με το converxtoDVD που ειναι ενα αρκετα ευχρηστο προγραμμα ).Πρωτα μαλλον θα χρειαστει να ενωσεις τα δυο αρχεια των υποτιτλων σε ενα.Καταλληλα προγραμματα ειναι τα subtitle workshop,VobSub.Νομιζω το δευτερο ειναι πολυ απλο στη χρηση.Ισως τα παραπανω να μην ειναι ο πιο ενδεδειγμενος η γρηγορος τροπος αλλα μεχρι να παρεις καποια αλλη γνωμη μπορεις να δοκιμασεις..

Υ.Γ Αλλη μια εργαρα το the devils..

μια και ο φιλος Κώστας μας θύμισε τον Russell ...
αυτό εδω εχει αναγκη απο υποτιτλισμο...
αλλα δεν εχει καν κυκλοφορησει σε dvd μονο μια ταλαίπωρη vhs κόπια υπαρχει...

399px-Lisztomania_movie_poster.jpg

ΙΜΗΟ ανώτερο του Τommy....

Μια και αναφέρθηκε το όνομά μου να πω τα εξής:
Είμαι κι εγώ της κατηγορίας «όπου θυμάται ...χαίρεται.»
Όταν μου έλθει στο μυαλό κάποια παλιά ταινία που δεν έχει κυκλοφορήσει στη Ελλάδα, την παραγγέλνω μέσω internet με σκοπώ να μεταφράσω τους υπότιτλους.
Έτσι με αυτές που έχω αγοράσει και αυτές που έχω κατεβάσει έχουν μαζευτεί καμιά πενηνταριά ταινίες για υποτιτλισμό!
Επειδή η ζωή είναι σύντομη και δεν ξέρω πόσες θα προλάβω,:grandpa: αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ελεύθερο χρόνο και καλές γνώσεις αγγλικών (με γαλλικά και γερμανικά δεν υπάρχει πρόβλημα) και θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου, ας με ενημερώσουν.
Δεν χρειάζονται καθόλου γνώσεις τεχνολογικές. Αυτά τα αναλαμβάνω εγώ. Αν υπάρξει και αρκετό ενδιαφέρον μπορεί να κάνουμε και σεμινάριο υποτιτλισμού. Με χαρά θα προσφέρω τις γνώσεις και την πείρα που απέκτησα ασχολούμενος με το άθλημα και θα λάβω βοήθεια από κάποιους που ξέρουν κάτι παραπάνω.
Αναμένω...:grandpa:

Εγω ψηνομαι γενικα για κατι τετοιο.
Εχω ξεκινησει το πρωτο μου project για ενα φιλο που θελει υποτιτλους για το "Silent Flute" a.k.a. "The iron Circle" βρηκα τους αγγλικους τους περασα απο το google translate και τωρα ειμαι στο refinement... (γιατι η μεταφραση απο το google ειναι .... )
Χρονος πολυς δεν υπαρχει αλλα κατι μπορει να γινει.

Μήπως κανένα καλό παιδί έχει υπότιτλους για το Hancock.Συγκεκριμένα για 720ρ (Hancock.720p.BluRay.x264-REFiNED).Έχω φάει όλο τον κοσμο και δε το βρίσκω..

Μήπως κανένα καλό παιδί έχει υπότιτλους για το Hancock.Συγκεκριμένα για 720ρ (Hancock.720p.BluRay.x264-REFiNED).Έχω φάει όλο τον κοσμο και δε το βρίσκω..

δες αν σου κανει κανενα απο τα παρακατω !

.......

Last edited by a moderator:
Παρόλο που έχουν κλείσει τα περισσότερα site διανομής ελληνικών υποτίτλων, μπορείτε ακόμα να βρείτε υπότιτλους από το .....

Φίλε το ξέρω αυτό το site όπως και πολλά άλλα.Αλλά κανένα δεν έχει βγάλει για το συγκεκριμένο έργο και το συγκεκριμένο format.Aν το έχει φτιάξει κανείς ας με ενημερώσει...

με ένα απλό googleάρισμα

......

αν δεν είναι συγχρονισμένοι, δοκίμασε το προγραμματάκι Time Adjuster για να τους συγχρονίσεις.

Προσπάθησα με το workshop 4 αλλά είναι πολύ ασυγχρόνιστοι.Το time Adjuster δεν είναι παρόμοιο με το workshop?

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Αυτό με το workshop όπου δηλώνεις τον 1ο υπότιτλο και τον τελευταίο και ανάμεσα φτιάχνει μόνο του τον συγχρονισμό, σας έχει δουλέψει ποτέ.
Εγώ δεν τα έχω καταφέρει.

Φίλε εγώ που το έχω δουλέψει λίγο μου έχει δουλέψει κάποιες φορές η μπορεί να χρειάστεί σε λίγα σημεία να το ρυθμίσεις.Αλλά με το συγκεκριμένο έργο είναι άλλα ντι άλλα της Παρασκευής το γάλα.
Αλλα τι στο καλό μόνο εγώ κατέβασα το Hancock σε 720ρ η όλοι το είδατε στα Αγγλικά?

Status
Not open for further replies.