Αναζήτηση υπότιτλων

Status
Not open for further replies.
Αφού το κατέβασα φίλε akren θα περιμένω:computer: να φιλοτιμηθεί κάποιος να τους φτιάξει.Μη παέι και χαμένο το κατέβασμα...

Κυκλοφόρησαν !!!

Εγώ πάντως στην Αγγλική... και μάλιστα σήμερα το μεσημέρι! :slapface: Που να το ήξερα... τέσπα, δεν έχει και τα δύσκολα νοήματα, αλλά τέσπα... (υπάρχουν δύο εκδόσεις: Runtime: 92 min | USA:102 min (unrated version), η 720p ήταν η Unrated, αν οι υπότιτλοι ήταν από την "κομμένη" έκδοση, λογικό ότι δεν ταίριαζαν...)

Oi υποτιτλοι για την unrated εκδοση !!

........

Tαιριαζουν στην 720p εκδοση !

Last edited by a moderator:
Παιδιά, για υπότιτλους που αφορούν σε νέες ταινίες, γράψτε στις Νέες κυκλοφορίες. Αφήστε αυτό το νήμα για τις επανεκδόσεις παλιών έργων.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση υπότιτλων

Ψαχνω και τους υποτιτλους για το Breakfast at Tiffany's ...

Υπάρχουν... Στείλε ΡΜ το e-mail σου να στους στείλω...
Κι αν δεν το θυμηθώ χτύπα τηλέφωνο...
icon10.gif

Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχουν υποτιτλοι για το An American in Paris.(Για mkv 720p).

Και για τα δύο προηγούμενα έργα, θα σας πω που θα βρείτε ευκολότατα υπότιτλους.
Στο πρώτο βιντεοκλάμπ που θα βρείτε, θα μπείτε και θα τα νοικιάσετε για 1 με 1,5 .
Έτσι θα μπορείτε να κάνετε rip τους υπότιτλους... και όχι μόνο.

Και για τα δύο προηγούμενα έργα, θα σας πω που θα βρείτε ευκολότατα υπότιτλους.
Στο πρώτο βιντεοκλάμπ που θα βρείτε, θα μπείτε και θα τα νοικιάσετε για 1 με 1,5 .
Έτσι θα μπορείτε να κάνετε rip τους υπότιτλους... και όχι μόνο.
Καλα τα λες, αλλα μπορεις να δωσεις καποιες παραπανω πληροφοριες πως θα το κανω αυτο, γιατι ειμαι ασχετος. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση υπότιτλων

Που μπορω να τους βρω?

Στείλε μου με ΡΜ κάποιο e-mail και θα προσπαθήσω να το θυμηθώ και να στο στείλω όταν πάω στο σπίτι.

Μηπως εχετε υποψη σας αν εχουν κυκλοφορησει στη χωρα μας τα 'The Enigma Of Kaspar Hauser ' , 'Stroszek' η εστω αν υπαρχουν καπου υποτιτλοι ?

Status
Not open for further replies.