Αναζητώ απενεργοποιημένη, άρα μη χρησιμοποιούμενη, κάρτα NOVA

Ότι λέει ο τίτλος.

Με ενδιαφέρει να αποκτήσω μια δεύτερη κάρτα NOVA από κάποιον φίλο που δεν την χρησιμοποιεί πλέον και δεν του χρειάζεται.

Ο λόγος είναι ότι χρειάζομαι να ενεργοποιήσω μια δεύτερη συνδρομή NOVA, χωρίς όμως να υποστώ την υποχρεωτική αγορά εξοπλισμού και την υποχρεωτική δωδεκάμηνη συνδρομή, το κόστος των οποίων είναι για μένα άχρηστο και περιττό.

Εάν κάποιος φίλος είχε ποτέ NOVA, οποιουδήποτε πακέτου, και έχει οριστικά αποφασίσει ότι δεν θα την χρησιμοποιήσει πλέον, θα την έπαιρνα για να την ενεργοποιήσω εγώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα.
-
 
Παναγιώτη, αυτό που ζητάς δεν είναι εύκολο να γίνει.
Το βλέπω δύσκολο να σου παραχωρήσει κάποιος την (ληγμένη) συνδρομή του για νέα ενεργοποίηση από την οποία θα τρέχουν υποχρεώσεις στο όνομα του και δεύτερον δεν θα μπορεί να ελέγχει τον (νόμιμο) τρόπο χρήσης της.
 
Το βλέπω δύσκολο να σου παραχωρήσει κάποιος την (ληγμένη) συνδρομή του για νέα ενεργοποίηση από την οποία θα τρέχουν υποχρεώσεις στο όνομα του και δεύτερον δεν θα μπορεί να ελέγχει τον (νόμιμο) τρόπο χρήσης της.
Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση της κάρτας στο όνομα του ενδιαφερομένου;
 
Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση της κάρτας στο όνομα του ενδιαφερομένου;
Δε νομίζω. Σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε νέο συμβόλαιο με τους σημερινούς όρους και δεσμεύσεις.
Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.
 
Η μεταβίβαση είναι δυνατή, αφού επανενεργοποιηθεί η κάρτα !

Το έκανα προσωπικά με την κάρτα του πατέρα μου ...
 
Ίσως επειδή είστε "ίδια" οικογένεια (εννοώ συγγενείς 1 βαθμού)
 
Πολύ παράξενοι αυτοί εκεί στη νοβα τότε.
Μια παντρεύουν τις νέες κάρτες τους με δέκτες, και απ'την άλλη μπορούν να γράψουν τη συνδρομή σε ένα εντελώς καινούριο άτομο! Τι πολιτική και αυτή!
 
Οπότε ο Παναγιώτης που έγραψε το πρώτο μήνυμα είναι ενημερωμένος και δικαίως ζητάει μεταβίβαση κάρτας.
 
Η πληροφορία ήρθε από NOVA

Δεν μούρθε ξαφνικά η έμπνευση, βρε παιδιά. Πήρα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και στη συνέχεια μίλησα με το τμήμα πωλήσεων.

Ανεξάρτητα αν είσαι ήδη συνδρομητής, αν θέλεις να έχεις ταυτόχρονα σε δυο μεριές την υπηρεσία, απαιτείται δεύτερη συνδρομή. Θα μου πείτε: "καλά, αυτό δεν είναι καινούργιο". Σωστά.

Αλλά, όταν ρώτησα αν υπάρχει εναλλακτική λύση, ο ίδιος ο υπάλληλος μου πρότεινε να απευθυνθώ σε κάποιον με απενεργοποιημένη κάρτα, αρκεί αυτή να ήταν κάποτε ενταγμένη σε κάποιο πακέτο. Σε αυτή την περίπτωση, την επανενεργοποιείς και επιλέγεις πακέτο. Αλλιώς, οποιαδήποτε νέα συνδρομή προϋποθέτει αγορά εξοπλισμού και 12μηνη υποχρεωτική συνδρομή.

Ως εκ τούτου και η παρούσα αναζήτησή μου. Φαντάζομαι ότι όλο και κάποιοι θα υπάρχουν που για οποιοδήποτε λόγο θα θέλουν να διακόψουν τη συνδρομή. Σε μια τέτοια περίπτωση και εφ' όσον δεν σκέφτεται κάποιος την επιστροφή στη NOVA, η κάρτα του είναι απλά άχρηστη, ενώ για κάποιον σαν εμένα (δεν θα υπάρχουν και πολλοί που να θέλουν 2 συνδρομές :trytofly:) είναι χρήσιμη για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω.
-
 
Παιδιά γίνεται το έκανα εγώ. Αφού πληρώσεις ότι υπόλοιπο έχει ο προηγούμενος, με μια υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη τη μεταβιβάζει σε σένα, πληρώνεις επανασύνδεση γύρω στα 10 και μπαίνεις σε όποιο πακέτο εσύ θέλεις. Σου στέλνουν ένα συμβόλαιο με τα στοιχεία σου και το υπογράφεις και σε 1-2 ημέρες σου στέλνουν την νέα κάρτα Kappa η οποία παίζει σε όποιο δέκτη θέλεις. Αυτά έκανα εγώ πριν 1 μήνα περίπου.
 
αν υπαρχει καποιος ο οποιος εχει καρτα ζετα ή 5 και δεν την θελει αν μπορουσε ας στειλει μηνυμα.ο λογος ειναι οτι εχω 3 δεκτες σπιτι και δεν θελω να παρω και να χρησιμοποιω υποχρεωτικα τον κουβα τους
 
Μεταβίβασή γίνεται άπλα με την 1 Μάιου οι μην ενεργές κάρτες ενεργοποιούνται μόνο με αγορά δεκτή.
 
Μεταβίβασή γίνεται μου το ειπαν μεσα απο τη nova απλα θελουν δηλωση του πρωην κατοχου οτι την δινη κλπ..κλπ...κλπ και μαλιστα στα ισα ρωτησα εαν πρεπει να μπω στο κολπο παντρεματος μου ειπαν οχι......
 
Ναι ειμαι πολυ σιγουρος!Και στο τηλεφωνο μου το ειπαν και απο φιλο που εχει service νοβα εχουν σταλει email ενημερωτικα με εντολες να μην γινονται πλεον μεταβιβασεις.
gab
 
Εχουν πήξει στην πελατεία και προφανώς δε χρειάζονται άλλους. :grinning-smiley-043

Κατ' ουσίαν δεν έχουν άδικο. Μόνο έτσι θα περιορίσουν τον διαμοιρασμό.