Αναζητώ μηχάνημα για τρίψιμο φράχτη

Τσιμπουκισταν...

Πολλα λεφτα για διαβρωτικο, οποτε τριβειο και υπομονη.

Εχει δυαλυθει τελειως το παλιο βερνικι, μηπως αν το περασεις κανουργιο απο πανω "σωζεται" καπως ?

Οχι δεν χρειαζεται να βγουν

Ειναι χαλια το παλιο ξεφλουδιζει παντου

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οποτε με ενα τετοιο μηχανακι των 20 ευρω καθαριζω; απλα το περναω απο πανω σωστα;
Εχει κατι σαν γυαλοχαρτο απο κατω που αλλαζει;

Λογικα αυτο το εργαλειο χρησιμευει για τη λειανση καθε ξυλοκατασκευης ετσι;

Ναι αναλογα με το ποσο χοντρο ή λεπτο γυαλοχαρτο (πατοχαρτο) βαζεις.

Παντως, υπαρχουν πολλα τετοια τριβεια (σε διαφορες τιμες, βαρος, watts κλπ).

Καλο ειναι αυτο που θα παρεις τελικα, να μην ειναι πολυ βαρυ για την δουλεια που το θες επειδη θα σε κουρασει.

Βλεπω εισαι Θεσσαλονικη, αλλιως θα σου εδινα το δικο μου να κανεις δουλεια (ή τουλαχιστον να το δοκιμασεις)

Μου φαίνεται περίεργο που ξεφλούδισε το Bondex. Θα το δεχόμουν γιια όποιο άλλο βερνίκι, αλλά όχι για το Bondex, διότι είναι πολύ λεπτόρευστο και ποτίζει το ξύλο χωρίς να δημιουργεί, όπως άλλα βερνίκια, μια φλούδα πάνω στο ξύλο. Αν δεν τον έχεις βάψει εσύ το φράχτη, υποθέτω ότι αυτός που τον έβαψε, είπε ότι έγινε με Bondex, αλλά προτίμησε κάτι άλλο.

Μεγάλο τσι... θα είναι και το βάψιμο.... Δυο χέρια βερνίκι σε 100 τρέχοντα μέτρα επιφάνεια μη επίπεδη θέλει κάποιες μέρες. Πάρε και μια ζώνη για τη μέση. Ξέρω τί σου λέω!!

Εγω το εκανα και την αλλη φορα. BONDEX ηταν αλλα ισως φταινε οι δυσκολες υγρασιας και κρυου.
Λεω να μην ξαναβαλω βερνικι αλλα μονο λαδι για προστασια του ξυλου.

100m x 5 σανίδες = 500m σανίδα. Αν το κανεις κι απο την πίσω πλευρά, πάς στο χιλιόμετρο. Με το βερνίκωμα πας στα 2 χιλιόμετρα. Αν τα περασεις και 2ο χερι πας στα 3... Ρε σεις, κουράστηκα... :))

Last edited:
Θα μεινω στο 1 χερι λαδακι!

Οποιος θελει ερχεται για βοηθεια και μπαρμπεκιου!

Ωπα 4 σανιδες εχω! Και εννοειται κι απο τις 2 πλευρες

Αν ειναι στην εξοχη, ερχομαι εγω.
Φερνω και κομπρεσερ αερος να το πλακωσουμε μεχρι να κατσουν τα καρβουνα

Αντε βρε Ντινο ευχαριστως! Λιγο εξω απο τη Θεσσαλονικη μετα το αεροδρομιο. Εχουμε και bbq και παιδικη χαρα για τα μικρα και γκαζονακι!