Sonus Naturalis
Μέλος Σωματείου
Πριν απο λιγες μερες πηρα το EINSTEIN THE OCTOPUS ULTIMATE.Λιγακι "αλμυρο",αλλα κανει δουλεια!
Einstein The Octopus ultimate – Power stripΕ βανε ενα λινκ να μη ψαχνουμε![]()

Τιμή αντιπροσωπείας εδώ.
Πριν απο λιγες μερες πηρα το EINSTEIN THE OCTOPUS ULTIMATE.Λιγακι "αλμυρο",αλλα κανει δουλεια!
Einstein The Octopus ultimate – Power stripΕ βανε ενα λινκ να μη ψαχνουμε![]()
Aν μπορείτε λύστε μου σας παρακαλώ μία απορία που έχω για τα πολύμπριζα.Πολλα απο αυτά έχουν μερικές μπρίζες που προορίζονται για ψηφιακές πηγές .Εικάζω οτι υπάρχει κάποιας μορφής φίλτρο ή απομόνωσης απο τις άλλες μπρίζες για να μην επηρεάζονται.Διαβάζω οτι καλό θα είναι οι ψηφιακές πηγές να συνδέονται ει δυνατόν σε άλλη ξεχωριστή μπρίζα απο εκείνη στην οποία είναι συνδεδεμένοι οι ενισχυτές ή οι αναλογικές πηγές ,γιατι οι πρώτες επηρεάζουν τις δεύτερες.Το ερώτημά μου είναι ,πως είναι δυνατόν μία ψηφιακή πηγή να επηρεάζει μέσω της ρευματοληψίας της τις άλλες πηγές που τυχόν βρίσκονται στο ίδιο πολύμπριζο;εάν δε στο πολύμπριζο ,υπάρχει φίλτρο μετα τις σούκο που συνδέονται οι ψηφιακές πηγές ,αυτό προφανώς "φιλτράρει" το ρεύμα που πηγαίνει στις ψηφιακές πηγές ,πως λοιπόν προστατεύει το ίδιο φίλτρο καί τις άλλες μπρίζες του ίδιου πολύμπριζου που προορίζονται για τις άλλες πηγές ;
Εγω κατασκευασα μονος μου ενα πολυπριζο με πριζες σουκο ασφαλειας schneider τοποθετημενες σε ξυλινο κουτι, μονο με 38 ευρω!!!!
Καλησπερα
Μπραβο ! Φαινεται εξαιρετικο !:SFGSFGSF:
Σαν πιο hi end προσεγγιση ισως εβαζα σημαντικα ποιο χοντρο καλωδιο εξωτερικα
αλλα και εσωτερικα :chinscratch: